Muhammed Salih Çetiner Haberleri

Muhammed Salih Çetiner Haberleri

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Arpacı Atandı

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Muhammed Salih Çetiner’in Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Arpacı atandı.

Hemşehrimiz Çetiner’e yeni görev

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

8 ilde 12 milyon fidan toprakla buluşacak

Ağaçlandırmada ikinci, erozyon kontrol çalışmalarında birinci sırada olduklarını belirten Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, 'Son zamanlarda yaşanan kar yağışı bizleri, orman teşkilatını ve orman çiftçilerimizi çok mutlu etti. Bizler için bereketli oldu' dedi.

Elazığ Orman Bölge Müdürü Çetiner, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları aktardı.

Orman Bölge Müdürü Çetiner, Seza Çimento’yu Ziyaret Etti

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner ve Elazığ Orman İşletme Müdürü Hidayet Sarı, Seza Çimento Fabrikası’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.  

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 246 hektar alan yandı

Doğu Anadolu Bölgesi'nde son 8 ay içerisinde 58 yangının çıktığını belirten Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, 50'si orman ve 8'i ziraat alanında çıkan yangınlarda 246 hektar alanın yanarak zarar gördüğü söyledi.

Elazığ'daki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde orman yangını, yaklaşık 100 dönümlük alanda devam ederken, ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Yangının 2 noktada devam ettiğini ve bir noktasının kontrol altına alındığını belirten Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, diğer nokta için iş makinelerinin yol şeridi açtığını söyledi.