Mustafapaşa Haberleri

Mustafapaşa Haberleri

Vali Toraman, yapımı süren konutlarda incelemelerde bulundu

Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer toraman daha sonra Güneykent Mahallesi’nde yapımı devam eden deprem konutlarını gezdi. Vali Toraman gelinen süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Başkan Şerifoğulları: 'CHP İl Başkanlığı vatandaşına tepeden bakan birilerini görmek istiyorsa dönüp CHP'ye baksın'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Mustafapaşa Mahallesi ziyaretleri esnasında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Şerifoğulları, 'CHP İl Başkanlığınca yapılan açıklamada, bir hanım kardeşimizle gayet samimi ve doğal diyaloğumuzdan hareketle bizim üstenci olduğumuzu ve vatandaşımızı hor ve hakir gördüğümüz iddia edilmiştir. Biz hiçbir zaman, hiçbir vatandaşımızı hor ve hakir görmedik, görmeyiz. Kendileri de dahil hiç kimse bunun aksine bir tek örnek gösteremez. CHP İl Başkanlığı vatandaşına tepeden bakan birilerini görmek istiyorsa dönüp CHP'ye baksın' dedi.

HEM PROVOKATÖR HEM HDP SEMPATİZANI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Mustafapaşa mahallesine yaptığı ziyaret sırasında halkı siyasilere karşı kışkırtmaya çalışan sözde gazetecinin HDP sempatizanı olduğu ortaya çıktı.

Rüstempaşa'da bazı alanlar riskli alan ilan edildi

Elazığ'ın Rüstempaşa Mahallesi sınırlarında belirlenen alanlar Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle riskli alan ilan edildi. 

Mucize Kurtuluşun Ardından Büyük Buluşma

24 Ocak tarihinde Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde Mustafapaşa Mahallesinde yıkılan 5 katlı binanın enkazından 24 saat sonra sağ olarak kurtarılan Ayşe Yıldız ve 2,5 yaşındaki kızı Yüsra bebek, yaklaşık bir ay sonra tedavi gördükleri hastanede bir araya geldi.

Depremde yıkılan binaların yerine yapılacak konutların görselleri paylaşıldı

Elazığ'da meydana 6.8'lik depremde yıkılan ve 28 can kaybının olduğu Mustafapaşa ile Sürsürü Mahallesi'nde yerinde yapılacak konutların görselleri paylaşıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: 'Mustafapaşa ve Sürsürü'de iki kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yıkım süreci devam ederken Elazığ merkezde Mustafapaşa ve Sürsürü'de yıkımların olduğu alanlarda iki kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz dedi.

Elazığ'da depremle çöken binalarda enkaz kaldırma çalışmaları

Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde Mustafapaşa ve Sürsürü Mahallesinde bir çok kişinin hayatını kaybettiği binaların enkaz kaldırma çalışması sürüyor.

Emniyet Müdürü Celal Sel'den Muhtarlara Ziyaret

Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel Mustafapaşa, Kültür, İcadiye, Çarşı ve Sarayatik Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.