Müşteri Haberleri

Müşteri Haberleri

Sıfır araç satışında yeni dönem! 

İlaçlarda uygulanan barkoda benzer yeni bir sistemle sıfır araçlarda üretimden müşteriye kadar tüm aşamalar kontrol altında tutularak stokculuğun önü kesilecek. İkinci elde ise ilan sitelerine sorumluluk verilecek. Peki bu sistem uygulanırsa fiyatlar daha da düşer mi? İşte detaylar... 

Burak Nur: 2023 yılı hedeflerimiz start aldı!

Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, 2023 yılı hedeflerinin start aldığını belirterek, amaçlarının konforlu araçlarla müşterilerine seyahat imkanı sunmak olduğunu kaydetti.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Türkiye'nin önde gelen seyahat firmalarından biri olan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, her geçen gün istikrarlı büyümesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu firma 2022 yılında aldığı yeni araçlarla adından söz ettiriyor.

Bu berber memnun kalmayan müşterilerden ücret almıyor

Elazığ'da bir berber saç ve sakal tıraşlarını beğenmeyen müşterilerinden para almıyor. Kentte ilgi çeken sıra dışı kampanya kısa sürede büyük ilgi gördü.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi, hastaneye yatırıldı

Elazığ'da marketine gelen müşterileri bıçaklayan şahıs, ailesinin isteği üzerine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi altına alındı.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi

Elazığ'da İzzetpaşa Mahallesi'nde market işleten bir kişi, dükkandan alışveriş yapan vatandaşlara bıçakla saldırması güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da bayram öncesi berberlerde yoğunluk başladı

Elazığ'da yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde berberlerde yoğunluk başladı. Kimi berberler müşterilerini geri çevirmemek için mesai saatlerini uzatırken kimisi de randevusuz gelen müşterilerine yoğunluk nedeniyle hizmet veremediklerini belirtiyor.

Tıraş olan maç bileti hediye

Fanatik Elazığspor taraftarı olan bir kuaför, takımın kuruluşunun 55. yıldönümü münasebetiyle F. Erbaaspor maçı biletlerinden 55 adet alarak müşterilerine hediye ediyor.

Bu kahveye oyun oynamaya değil uyumaya geliyorlar

Elazığ'ın bir köyünde bulunan kahvehane, müşterilerinin uyuması ile nam saldı. Vatandaşların oyun oynamaya değil uyumaya geldiği kahvehanenin sahibi, iş yerinde uyuyanların fotoğrafını çekerek duvara asıyor.

Kaybettikleri yakınlarını görmek için bu berbere uğruyorlar

Elazığlı berber Ahmet Orhan, 47 yıldır tıraş ettiği müşterilerinden aldığı vesikalık fotoğrafları dükkanına asarak ilginç bir koleksiyona imza attı.

Yavru kediyle görüntüleri gülümsetmişti, her gün gidip kediyle vakit geçiriyor

Elazığ'da bir pet shop'a müşteri olarak giden Cemil Gökalp ile yavru kedinin sevimli halleri gülümsetmişti. Gökalp kediyi görmek için her gün pet shop'a gidiyor.

Yavru kedi ile müşterinin sevimli halleri gülümsetti

Elazığ'da bir pet shopta bulunan yavru bir kedi ile müşterinin sevimli halleri gülümsetti.

Elazığ'da asırlık tespihler çay ocağında sergileniyor: Fiyatı 10 bin dolara kadar çıkıyor

Elazığ'da bulunan bir çay ocağı, yıllardır seyyar tespih satanların iş yeri halinde geldi. Haftanın her günü çay ocağının yolunu tutan tespihçiler, sergiledikleri ürünlerine müşteri buluyor.

Berber müşteri bulamayınca kardan adamı tıraş etti

Elazığlı Berber Fırat Demir, müşteri bulamayınca yaptığı kardan adamı tıraş etti.

Haftanın bir günü yöresel kıyafetlerle müşterilerin karşısına çıkıyorlar

Elazığ'da bir iş yeri sahibi ve çalışanları, yöresel kıyafet kültürünü yaşatmak için haftanın bir günü yöresel kıyafetlerle işe gidiyor.

Ramazan'ın özel tadı 'Nohut Ekmeği'

Elazığ'da sadece Ramazan ayına özel olarak üretilen ve her yıl sokaklarda tezgahlarda satılan Nohut ekmeği Covid-19 tedbirleri nedeniyle iki yıldır sadece üretilen fırınlardan müşteriye sunuluyor.

Müziğin ritmine kendini kaptıran taksici gülümsetti

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sokaklar ve caddeler boş kaldı. Taksicilik yapan Mustafa Yerkazan'ın ise boş sokakta müşteri beklerken müziğin ritmine kendini kaptırarak oynaması gülümsetti.

Mağazadan hırsızlık yapan sabıkalı 2 şüpheli suç üstü yakalandı

Elazığ'da müşteri gibi girdikleri mağazalardan hırsızlık yapan biri 54 diğeri 11 suç kaydı bulunan 2 şüpheli suç üstü yakalandı.

Hatalı basım 50 TL'yi 50 bin TL'ye satışa çıkardı

Elazığ'da taksi şoförlüğü yapan Hasan Kuvat, müşterinin verdiği hatalı basılmış 50 liralık banknotu, koleksiyon değeri olduğu düşüncesiyle 50 bin TL'den satışa çıkardı.

Gürcistan’da rehine krizi

Gürcistan'da silahlı bir kişi, bir bankadaki müşteri ve çalışanları rehin aldı.

Elazığ'da, müşteriler tarlada kendi sebzesini toplayarak satın alıyor

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) nedeniyle vatandaşların stres atması için farklı bir uygulama yapan bir çiftçinin yol üzerindeki bahçesine gelen müşteriler, sebzeleri kendi elleriyle istedikleri kadar toplayıp satın alıyor. Tarlada sebzelerin kilogram fiyatının satışını sabitleyerek 2 TL olarak belirleyen çiftçi, hem kendi kazanıyor, hemde vatandaşın stres atmasını sağlıyor.

Bankaların hesap uzmanı 15 milyon dolandırmıştı, sokakta yürürken yakalandı

Tekirdağ ile Kırklareli'de çeşitli bankalarda hesap uzmanı olarak çalışan ve bankaların müşteri imzalarını taklit ederek yaklaşık 15 milyon TL dolandıran şüpheli yakalandı.

Pendik'te dolandırıcı kadın, kuyumcuya sahte altını sattı

Pendik'te bir kuyumcuya müşteri kılığında giren kadın, elindeki sahte altınları satarak kuyumcuyu dolandırdı. o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kadının yakalanmasının ardından diğer şüpheliler de suçlarını itiraf etti.

Bin TL'ye aldığı hurdadan muhteşem bir otomobil çıktı

Elazığ'da bir kişi, bin liraya hurda olarak aldığı 1974 model Anadol marka araca 15 bin lira masraf ederek muhteşem bir otomobil haline getirdi, 50 bin TL'ye almak için müşteri çıkanları da geri çevirdi.

Turkcell, Bilişim 500’de kategorisinde 1’inci seçildi

Türkiye'nin müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi, önde gelen bilişim firmalarının yer aldığı '500 Bilişim Şirketi Araştırması'nda 11'inci defa kategorisinde birinci seçildi. Araştırmada Turkcell de 'Türkiye Merkezli Üretici' ana kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Kocaeli'de 32 bin TL’lik altın çalan hırsız yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde müşteri kılığında girdiği kuyumcudan 32 bin liralık altın çalan hırsız, İstanbul Sancaktepe'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Yaklaşık bin güvenlik kamerası görüntüsünün incelenmesi ile yakalanan zanlının 4 kere otobüs, 5 defa da kıyafet değiştirdiği ortaya çıkarken, zanlı kendisini yakalayan polisleri tebrik etti.

Elazığ’daki cinayete 2 tutuklama

Elazığ'da husumetlisini çalıştığı dondurmacı dükkanında müşterilerin gözü önünde silahla ateş ederek öldüren zanlı ile ona kaçmada yardım eden şahıs tutuklandı.

Cinayet zanlısı yakalandı

Elazığ'da husumetlisini çalıştığı dondurmacı dükkanında müşterilerin gözü önünde silahla ateş ederek öldüren zanlıyı polis, Diyarbakır'da yakalayarak adliyeye sevk etti.

Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

Elazığ'ın kendine has Kuyulu ve Gezin çileği için Elazığ TSO tarafından özel olarak tasarlanıp üretilen ve dağıtımı yapılan ambalajlar sayesinde, ürün artık tarladan müşteriye el değmeden gidecek. 

Bankalar böyle önlem aldı

Elazığ'da bazı bankalar koronavirüs önlemi kapsamında müşterilerini tek tek içeri alarak işlem yapmaya başladı.