Mut Haberleri

Mut Haberleri

Milletvekili Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Nazırlı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi’nin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için ödenek talep etti.

Gezeravcı, Uzay Komutanlığı'na atandı

Uzaya çıkan ilk Türk astronot olan Hava Pilot Albay Alper Gezeravcı, 2024 Yılı Genel Atamalar' ile Uzay Komutanlığı emrine atandı.

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Basınla Buluştu

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük vakıf olarak hayata geçirdikleri projeler ile ilgili bilgi verdi. Başlattıkları huzura adım projesi ile Türkiye genelinde 100 genç için evlilik destek paketi verileceğini söyledi.

Taşkın: Eğitimin olduğu yerde umut vardır

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile ilgili bir açıklama yaptı. Taşkın açıklamasında eğitim sadece bireyleri değil milletleri de yükseltir ifadelerine yer verdi.

THY Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim’de Elazığ’da yapılacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim perşembe günü Elâzığ’da yapılacak. Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın öncülüğünde gerçekleşecek toplantıyla Elâzığ’ın kültür, turizm ve gastronomisinin dünyaya tanıtılması amaçlanıyor.

Müdür Cebeloğlu vefat etti

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu hayatını kaybetti. Merhum Cebeloğlu için bugün ikindi namazına müteakip Sürsürü Merkez Camisinde cenaze namazı kılınacak.

Milletvekili Işıkver, hayırda yarışanlar kervanında

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın organize ettiği sünnet şöleninde sünnet çocuklarını sevindirdi.

Maden’deki heyelan riski masaya yatırıldı

Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı,Gürsel Erol ve Semih Işıkver, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile bir araya geldi. toplantıda Maden İlçesi’ndeki heyelan riski masaya yatırıldı.

İletişim Başkanlığına 5 sözleşmeli personel alınacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, mütercim tercüman ve iletişim personeli pozisyonlarında istihdam edilmek üzere 5 sözleşmeli personel alacak.

Nazırlı ve Işıkver’in girişimleriyle Maden’de yıkımlar durdu

Maden ilçesinde yüklenici firmanın hafriyatı nedeniyle doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkım kararı Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretleri ve konunun hassasiyetini paylaşmaları sonrasında yıkımlar durduruldu. Ayrıca Madenle ilgili çok geniş kapsamlı toplantı kararı alındı.

Hacı Ormanoğlu’nun 3 yeni kitabı yayımlandı

Eğitimci-Yazar Hacı Ormanoğlu’nun Sevgi Tohumları, Sosyal ve Mutlu Çocuklar, Bam Teline Dokunan Hikayeler isimli kitapları yayımlandı. Yazar kitapları için 8 mayıs Cumartesi Günü imza programı düzenleyecek.

Açıkkapı: Türkiye Cumhuriyeti'nin demir yumruğunu herkes görmüş olacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı basın açıklamasında mayıs ayı dış ticaret rakamlarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, dış ticaret açığının yüzde 48 azaldığını söyledi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi 2025 yatırım programına alındı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof.Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da Yarı olimpik yüzme havuzu projesinin 2025 yatırım programına alındığını duyurdu.

Ayaz: Tasarruf tedbirleri kamu müteahhitlerini zora sokacak

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ni değerlendirdi.

Avcıl, Yeniden İMKON yönetim kuruluna seçildi

İMKON 5. Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurulda Elazığ İnşaat Müteahhitleri Kurucu Başkanı Osman Avcıl yeniden İMKON Yönetim Kurulu'na seçildi.

Nazırlı’dan Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Meclisteki çalışmalarının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ardından da Zafran Mahallesi’nde saha çalışması yaptı.

Başkan Alan’dan, Elazığspor’a 200 bin TL prim

Elazığspor’un zorlu Karşıyaka maçından 3-2 galip ayrılması ve şampiyonluk iddiasını güçlendirmesi, şehirde büyük bir mutluluk oluşturdu.

Açıkkapı ve Nazırlı'dan maden kazasıyla ilgili ortak açıklama 

Elazığ’ın Palu ilçesi, Kayaönü köyündeki özel bir işletmeye ait maden ocağında geçtiğimiz gün çökme meydana geldi. Olayın ardından TBMM'deki yasama faaliyetleri için Ankara'ya dönen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ortak açıklama yaptı. 

Başkan Alan: Genç zihinlerden umutluyuz 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  üye ziyaretlerine devam ediyor. 

Yasemin Açık Vakfı deprem bölgesinin sosyal gelişimi için proje geliştirecek

Yasemin Açık Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri andı. Dayanıklı şehirler, dirençli işletmeler, sağlam ve sağlıklı yapılar için her şeyden önce dayanıklı bir toplum inşa edilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Açık, “Biz de bu yaklaşımla depremden etkilenen kentler başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da özellikle kız çocuklarının, gençlerin ve kadınların hayatına değer katacak çalışmalar yapmayı, ulusal ve uluslararası olmak üzere kapsamlı iş birlikleri geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Güneykent Mahallesi’ndeki Caminin temeli atıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği adına Güneykent Mahallesi için talepte bulunduğu Cami ve medresenin temeli atıldı.

Keleş: Müzenin taşınması ile ilgili süreç başladı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, uzun bir süre kapalı kaldıktan sonra taşınması gündeme gelen Arkeoloji Ve Etnografya Müzesinin 8. Kolordu Komutanlığı içerisinde yer alan mektebi idadi binasına taşınması ile ilgili sürecin milli savunma bakanlığımızdan, kültür ve turizm bakanlığı arasında başladığını duyurdu. 

Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 24-28 Ocak tarihlerinde Elazığ’da düzenlenecek ‘Moda Festivalinin’ mutlaka iptal edilmesi gerektiğini ifade ederek “Yerel esnafımız kan ağladığı bugünlerde günlerde ilimizde giyim festivali düzenlemesi yerel esnafa büyük darbe vuracak. Festivalin iptal edilmesi için yetkileri göreve çağıyoruz” dedi.

Başkan Küçük: 2024 emeklileri açlığa mahkûm etme yılı

Bağımsız Emekliler Sendikası Başkanı İhsan Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan emekli maaş zam oranları ve  2024 yılının emekliler yılı ilan edilmesiyle  emeklilerin umutlarını tükettiğini ifade etti.   

Nazırlı’nın Durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu

“Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın bu defaki durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu.

Nazırlı’nın bugünkü durağı Yazıkonak Beldesi oldu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

Sosyal Yardımlaşma Mütevelli heyeti muhtar üye seçimi yapıldı 

Elazığ’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin Seçimi gerçekleştirildi. 

Nazırlı, Gümüşkavak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Milletvekili seçildikten sonra “Elazığ İçin Nöbetteyim” sloganı ile çalışmalarına başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, bu defa Gümüşkavak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Alan: 2024’te umutlarımızı daha diri tutacağız

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeni yılınız kutlu olsun

Yeni yılınız kutlu olsun