Narin Haberleri

Narin Haberleri

Abluka Taraftar Grubu’ndan teşekkür

Abluka Taraftarlar Grubunun Nazilli Spor Maçında hazırladıkları Narin Güran pankartı ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırdı. Abluka Taraftarlar Grubu Lideri Nahit Karaçalı kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Narin cinayetinde ilk itiraf geldi!

Dün Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Narin'in çuval içerisindeki cesedini amcadan aldığını ve dere yatağına götürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Karakuş: İdam cezası kaçınılmaz olmuştur

Diyarbakır’da 8 yaşındaki masum kızımız Narin’in hunharca katledilip bir çuvala koyularak bulunmayacak şekilde dere içine saklanması sonrasında özellikle çocuk ve kadınların taciz ve öldürülmesine yönelik suçlarla ilgili idam cezası yeniden gündeme geldi.

Narin'in ön otopsi raporu ortaya çıktı!

Diyarbakır Bağlar'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra çuval içinde derede bulundu. Otopsi işlemleri sürerken boynunda boğma izi ve ayağında kırık tespit edildi. Narin'in kesin ölüm nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 23'e yükseldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

Elazığ'da vahşet: Saatlerce işkence ettiği kadını öldürüp cesedini çöp toplama merkezi yakınına attı

Elazığ'da bir kişi, iddiaya göre arkadaşı olduğu kadını işkence edip öldürdükten sonra cesedi yol kenarında bulunan çöp toplama merkezi yakınına attı. Zanlı ve yardım ettiği belirlenen bir kişi daha Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma dedektifleri ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da otomobil kum birikintisine çarptı: 2 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarında bulunan kum birikintisine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

HAYDİ'nin kaplumbağa duyarlılığı

Elazığ'da devriye atan Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri, yoldaki kaplumbağayı ezilmemesi için yol kenarına aldı.

Motosiklet kayganlaşan yolda devrildi, sürücü yaralandı

Elazığ'da yol kenarında bulunan odunlara çarpmamak için manevra yapan motosiklet, kayganlaşan yolda devrildi. Kazada sürücü hafif yaralandı.

Elazığ'da yürekleri ısıtan görüntü: Karıncalar ezilmesin diye kaldırıma not bıraktı

Elazığ'da ismi öğrenilemeyen bir vatandaş sokak kenarında yuva yapan karıncalar ezilmesin diye kaldırıma not bıraktı.

Göl manzaralı bungalov evler Elazığ'ın turizmine katkı sağlayacak

Doğu Anadolu'nun en gözde kentlerinden biri olan Elazığ'da turizmin kalkınması için bungalov evler inşa ediliyor. Hazar gölü kenarına şimdilik 2 tane yapılan bungalov evleri ziyaretçilerini bekliyor.

Yaralı köpeği fark eden jandarma, ekip aracıyla hastaneye götürdü

Elazığ'da yol kenarında jandarma ekipleri tarafından yaralı halde bulunan köpek, ekip aracıyla hayvan hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Jandarma bitkin haldeki şahine enjektörle su verip hastaneye ulaştırdı

Elazığ'da jandarma ekipleri, devriye görevi sırasında yol kenarında yaralandığı için bitkin düşen şahini enjektörle su verdikten sonra hayvan hastanesine ulaştırdı.

Kış günü doğan kuzulara soba kenarında bakılıyor, bebek gibi özen gösteriliyor

Elazığ'da kış mevsiminde dünyaya gelen kuzular, ilk gün evde soba kenarında sıcak ortamda tutulduktan sonra sağlık durumuna göre annelerinin yanına bırakılıyor. Soba kenarında ısınan kuzuları ise çocuklar bir an olsun yalnız bırakmayarak onlarla vakit geçiriyor.

Bartın'da dalgın sürücü çocuğun önündeki bisikleti ezerek yoluna devam etti

Bartın'da yol kenarında oturan bir çocuğun önündeki bisikleti ezip geçen sürücü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. O sırada bisikletinin yanında oturan çocuk ise büyük korku yaşadı. O anlar bir binanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Elazığ'da bitkin halde bulunan tilki tedavi altına alındı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bitkin halde yol kenarında bulunan ve enfeksiyon kaptığı değerlendirilen tilki, Fırat Üniversitesi (FÜ) Hayvan Hastanesinde tedavi altına alındı.

Erzurum'da küçük kızın cansız bedenini çoban buldu

Erzurum’un Horasan ilçesinde kaybolan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak’ın cansız bedenine ulaşıldı. Küçük kızın cansız bedeni bir dere kenarında çoban tarafından bulundu.

Bursa'da feci kaza: 2 ölü, 17 yaralı

Bursa'da işçileri taşıyan servis midibüsü kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Feci kazada otobüs kullanılamaz hale gelirken 2 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Haberi alan sağlık çalışanı kadın ise kazada hayatını kaybeden babasını gözyaşları içerisinde, 'Babam nerede?' diyerek aradı.

Otomobil yol kenarındaki tır dorsesine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, seyir halindeki bir otomobil henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yol kenarında bulunan tır dorsesine çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Otomobiliyle denize uçtu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde özel otomobiliyle 'U' dönüşü yapmak isteyen kadın sürücü yol kenarındaki yaklaşık 10 metrelik yükseklikten denize uçtu.

Elazığ'da bir kişi ölü bulundu

Elazığ'da bir kişi yol kenarında ölü bulundu.

Elazığ'da kar 62 köy yolunu kapattı

Elazığ'ın yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 62 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar ve tipi nedeniyle Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Baba Kayak Merkezine çıkamayan vatandaşlar, yol kenarında karın tadını çıkardı.

Haber alınamayan balıkçının nehir kenarında eşyaları bulundu

Elazığ'da balık tutmak için evden arılan ve haber alınamayan 45 yaşındaki Zülfü Şeker'in bulunması için başlatılan çalışmada Murat Nehri kenarında eşyaları bulundu. Ekipler bölgede geniş kapsamlı arama çalışmasına başladı.

Karısını bıçakladı yol kenarında attı

Elazığ'da bir kişi, karısını defalarca bıçakladıktan sonra yol kenarına attı. Ağır yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheli kocanın yakalanması için polis çalışma başlattı.

Su çekildi, nehir kenarında tarım başladı

Türkiye'nin önemli barajlarından Keban Barajı'nı besleyen Murat Nehri'nde suyun 1,5 kilometre çekilmesiyle çiftçiler fırsatı değerlendirip ekime başladı. Bir çiftçi, çekilen nehir kenarında marul ve turp yetiştirip hasadına da başladı.

Daha Temiz Hazar Gölü için Vali, beraberindekilerle çöp topladı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü kenarında düzenlenen etkinlikte Vali Çetin Oktay Kaldırım ve beraberindekiler çöp topladı.

Murat Nehrinde su çekildi, 6 ay önceki görüntüden eser kalmadı

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri Havzasında su 1,5 kilometre çekilirken, 6 ay önce su altında kalan ağıl ile birlikte bölgede ortaya çıktı. Araçların rahatlıkla gittiği, göçerlerin dönüş yolu olarak kullandığı nehir kenarındaki bir köyler için oluşturan tehlike de ortadan kaldı.

Elazığ'da trafik kazası: 2 yaralı

Elazığ'da otomobil yol kenarında bulunan kuma saplandı, kazada 2 kişi yarlandı.

Harput'un 3 asırlık çınarı, herkes gözü gibi bakıyor

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde bulunan 1700'lü yıllarda dikildiği bilinen Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından koruma altına alınan çınarın her yıl bakımı ekipler tarafından yapılırken, vatandaşlar da sahip çıkıyor. Kurşunlu Camii bahçesinde bulunan çınar nedeniyle, cami Çınarlı Cami olarak anılıyor.

25 yıldır eliyle balık ağı örüyor

Elazığ'ın Keban ilçesinde atölyeye çevirdiği evinin bir odasında Fırat Nehri'nin kenarındaki atıl ağları onararak ve yenilerini yaparak ek gelir elde eden Zekeriya Çelik, aynı zamanda doğanın korunmasına aracılık ediyor.