Nato Haberleri

Nato Haberleri

Halkbank yöneticilerinden Başkan Alan’a ziyaret

Halkbank Malatya Bölge Koordinatörü  Recep Türközü ve   Halkbank Merkez Şube Müdürü  Cemil Kaya ile  beraberindeki heyet, , Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Kavaklı: Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz 

HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Gazze'de yaşanan olaylara dikkat çekmek amacıyla Malatya Kürecik'te bulunan NATO askeri üssünün kapatılması için Malatya'ya gitti. Başkan kavaklı yaptığı açıklamada “Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz” dedi. 

Milletvekili Nazırlı, Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu toplantısına katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın da aralarında bulunduğu Türk Heyeti, NATO Parlementer Asemblesi'nin Almanya'da düzenlediği 'Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu' toplantısına katıldı.

MÜSİAD üyelerine, TKDK destekleri anlatıldı 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nın bu haftaki konuğu TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz oldu. 

Başarılı Akademisyenler ödüllendirildi 

Fırat Üniversitesi’ndeki başarılı akademisyenler ödüllendirildi. Fırat Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından COST Aksiyonlarında yer alarak proje hazırlayan ve başarı sağlayan akademik personele yönelik ödül töreni düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen ödül törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile ödül alan öğretim üyeleri katıldı. 

Gözler yarınki kritik Kabine Toplantısı'nda! İşte masadaki başlıklar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine'de İsveç-Finlandiya'nın NATO üyeliği, ekonomi, geçici işçi düzenlemesi ve seçim takviminin ele alınması bekleniyor.

Demirbağ: Elazığ’a 95 Milyon TL hibe desteği sağlandı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından 2022 yılında 95 Milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildiğini ve böylece 42 il içinde Elazığ'ın 4. İl konumunda yer aldığını ifade etti. 

Elazığ TSO kalitede başarısını sürdürüyor

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kalite Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş tarafından Elazığ TSO'da bir gün süren TSE-EN-ISO 9001:2015 belge yenileme tetkiki başarıyla tamamlandı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Finlandiya ve İsveç'in bu konudaki geri adımını ve kabulünü hep birlikte gördük'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü ve iradeli bir lider olduğunu belirterek, Biz 'Terör örgütlerine, FETÖ'ye ve diğer örgütlere yardım etmeyeceksiniz, ederseniz biz de sizin NATO üyeliğinizi veto ederiz deyip bundan vazgeçeceksiniz' dedik. Finlandiya ve İsveç'in bu konudaki geri adımını ve kabulünü hep birlikte gördük' dedi.

FÜ fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve İletişim Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Fırat Üniversitesi Kampüs Hayatı' konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

TKDK'dan Elazığ'a 536 milyon liralık yatırım

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü 14 Ocak tarihinde ilan edilen ve proje kabulleri 25 Mart'ta tamamlanan 11.Başvuru çağrı dönemini rekor bir başarı ile tamamladı.

Rektör Danışmanı Ulaş: 'Projeler ile 3,5 milyon liranın üzerinde olan bir katma değer üniversitemize kazandırılmıştır'

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) bir yılda 26 farklı yazılım ve bilgi sistemi projesi hazırlandığını belirten Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Ulaş, projeler ile üniversiteye 3,5 milyon liranın üzerinde olan bir katma değer kazandırıldığını söyledi.

Elazığ TSO Heyeti Kuzey Makedonya’da temaslarda bulundu

Uşak Üniversitesi koordinatörlüğünde Elazığ TSO’nun da ortak olduğu  Seven Doors to Europe isimli Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında Ülkemizden Fırat Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi ile birlikte  Elazığ TSO, İnegol TSO, Burdur TSO, Sivas TSO ve Gaziantep Ticaret Odası temsilcilerinin katılımı ile Makedonya'da çalışma ziyareti düzenlendi. 

Fırat Üniversitesinde piyano resitali gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Devlet Konservatuvarının destekleriyle piyano resitali gerçekleştirildi.

Elazığ'da okul müdürlerine proje eğitimleri veriliyor

Elazığ'da eğitim niteliğinin artırılması ve tüm eğitim kurumlarında proje tabanlı çalışmaların yürütülebilmesi amacıyla, okul müdürlerine ve okul proje koordinatörlerine yönelik olarak, Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge Birimi tarafından proje eğitimleri verilmeye başlandı.

Elazığ'da 8 milyon yıllık hayvan fosilleri sergileniyor

Elazığ'da 50 çeşit hayvanın anatomik yapısının ve Türkiye'de ilk olan zürafa iskeletinin bulunduğu müzede, 8 milyon yıl öncesine ait hayvan fosilleri de yer alıyor.

Elazığ'da 50 çeşit hayvanın anatomik yapısının bulunduğu müzede, Türkiye'de ilk olan zürafa iskeleti yer alıyor

Elazığ Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından oluşturulan anatomi müzesinde 50 çeşit yabani ve evcil hayvanların anatomik yapıları sergilenirken, müzede sadece fakültede bulunan 5 buçuk metre uzunluğundaki zürafa iskeletinin de olması dikkatli üzerine çekiyor.

Vural'dan Alpay'a Teşekkür

Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a teşekkür belgesi takdim etti.

FÜ'de Tarım ve Gıda Meslek Yüksekokulu kurulacak

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Tarım ve Gıda Meslek Yüksekokulu kurulması için gerekli çalışmaları başlattıklarını, bu yönde hazırlanan başvuru dosyasının Fırat Üniversitesi Senatosu tarafından onaylandığını YÖK'e başvurusunun yapılacağını aktardı.

Arslan, TEKNOFEST Türkiye Birincisi Öğrencilerle Buluştu

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, TEKNOFEST Türkiye birincisi olan Fırat Üniversitesi öğrencileri ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu ile OSB İnovasyon Merkezi ve Bader Group'u ziyaret ederek, F.Ü. Türkiye şampiyonu öğrencilerinin projeleri ve seri üretim süreci ile ilgili istişarede bulundu.

Milletvekili Ağar, Genel Merkezin Görevlendirmesi İle Afyon’da 

AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü ve Elazığ Milletvekili Tolga Ağar genel merkezin görevlendirmesi ile İl Başkanlığı seçimleri öncesi hafta sonu da devam edecek olan temayül yoklamalarına Afyon’dan başladı. 

Pandemi İtalya, İspanya ve Fransa ile ihracatı etkiledi

6. Uluslararası İzmir İş Günleri toplantısının Akdeniz Havzasında Ticaretin Geleceği konulu ilk oturumunda konuşan Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, 2020’nin ilk 7 ayında İtalya’ya 4 milyar dolar, İspanya ve Fransa’ya 3 milyar dolar, Mısır’a 2 milyar dolar ve Tunus’a 471 milyon dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirtti.

Bakan Akar'dan Kritik Görüşme

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Başkanı Orgeneral Stuart Peach ile görüşecek.

NATO'dan Lukaşenko'ya yalanlama

NATO, Belerus’ta yapılan Devlet Başkanlığı seçimlerini kazanan Aleksandr Lukaşenko’nun, Belarus sınırında NATO hareketliliği yaşandığına dair iddialarını yalanladı.

TKDK’dan Danışman Firmalara Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından danışman firma temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Yılmaz: Yatırımcılara Ulaşma Seferberliği İlan Etmiş Durumdayız

TKDK Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, 9. Başvuru Çağrı döneminden Elazığ’daki yatırımcıların en iyi şekilde faydalanabilmesi için seferberlik ilan ettiklerini belirterek, “Hem depremden hem de virüs salgınından etkilenen Elazığ’a ekonomik anlamda katkı sunabilmek için şehrin her noktasındaki yatırımcılara ulaşma gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu. 

TKDK Elazığ'da Marka Oldu

TKDK Elazığ İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açıkladığı yatırım paketinden Elazığ'ın en iyi şekilde faydalanacağını söyledi. 

Senato toplantısı telekonferans sistemiyle gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi'nde senato toplantısı telekonferans sistemiyle gerçekleştirildi

TKDK, 8 Projeye 7 Milyon TL Hibe verecek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, IPARD-2’nin Sekizinci Çağrı Döneminde 18 Milyon TL değerindeki 8 projeye 7 Milyon TL hibe verileceğini söyledi.

Elazığ'da depremin yaraları sarılıyor

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından iki bakanın koordinatörlüğünde mağdur olan vatandaşların yaralarının sarılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.