Nevşehir Haberleri

Nevşehir Haberleri

PFDK'dan ES Elazığspor'a para cezası

Nevşehir Belediyespor'la oynanan TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta maçında çıkan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen ES Elazığspor'a toplamda 9 bin 900 lira para cezası verildi.

ES Elazığspor'a ceza kapıda

ES Elazığspor, Nevşehir Belediyespor ile oynanan TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta maçındaki olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

TFF 3. Lig: ES Elazığspor: 2 - Nevşehir Belediyespor: 2

TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta maçında ES Elazığspor, sahasında Nevşehir Belediyespor'u 2-2 berabere kaldı.

Eyyüp Yıldırım: 'Biz her maça aynı hırs ve arzuyla hazırlanıyoruz'

Her maça aynı hırs ve arzuyla hazırlandıklarını belirten ES Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, Bu haftaki Nevşehir Belediyespor maçı da bizim için çok büyük önem arz ediyor. Takımımız çok iyi hazırlandı ve 3 puan için mücadelemizi yapacağız dedi.

ES Elazığspor'da 2 sakat, 1 cezalı, 1 belirsiz

ES Elazığspor'un hafta sonu Nevşehir Belediyespor'la oynayacağı maç öncesi 2 futbolcusu sakatlığı, 1 futbolcusu ise kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

ES Elazığspor - Nevşehir Belediyespor maçı biletleri satışta

TFF 3. Lig 1. Grubun 10. haftasında oynanacak olan ES Elazığspor-Nevşehir Belediyespor maçının biletleri satışa çıkarıldı.

Elazığ'da 'Atlı Jandarma Timi' göreve başladı

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Komutanlığından (JAKEM) Elazığ'a gönderilen Atlı Jandarma Timi, yaz dönemi boyunca kentin tarihi, turistik ve mesire alanlarında görev alacak. İlk olarak mesire alanında göreve başlayan atlı tim, özellikle çocukların ilgi odağı oldu.

Elazığspor'un balkon cezası sona erdi

Takımlarını hiçbir koşulda yalnız bırakmayan Elazığspor taraftarları, Nevşehir Belediyespor maçında da yalnız bırakmadı.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - Nevşehir Belediyespor: 2

TFF 3. Lig 1. Grup 27. hafta maçında Elazığspor, sahasında Nevşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı.

Elazığspor tam kadro çalıştı

Elazığspor, Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti. Bordo-beyazlı ekipte eksik oyuncu bulunmuyor.

Elazığspor'a 1 iyi, 2 kötü haber

Elazığspor'da hafta sonu oynanacak olan Nevşehir Belediyespor maçı öncesi 2 futbolcunun kart cezalısı olduğu ve 1 futbolcunun ise cezasını tamamladığı bildirildi.

Elazığspor'da Nevşehir Belediyespor hazırlıkları

Elazığspor, Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanla devam etti.

Nevşehir'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Nevşehir'den Ürgüp istikametine gitmekte olan otomobil bir anda alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Nevşehir’de 192 litre kaçak şarap ele geçirildi

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 192 litre kaçak şarap ele geçirildi.

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Nevşehir'de 14 yaşındaki çocuk, av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetti

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla ava giden 14 yaşındaki Emincan Kılıç, av tüfeğinin kazara ateş alması sonucunda hayatını kaybetti.

İmamoğlu: Joe Biden’ı kınıyoruz

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sanat Ekinlikleri törenine katılmak üzere Nevşehir'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABD'nin Demokrat Parti Başkan adayı Joe Biden'ın açıklamasını kınadıklarını söyledi.

Nevşehir’de hareketli dakikalar: 4 kişi yakalandı

Nevşehir'de polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü ve araçta bulunan 3 kişi uzun süren kovalamacının ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Nevşehir’de rüzgar ağaçları devirdi

Nevşehir'in Avanos ilçesinde şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi.