Nikah Haberleri

Nikah Haberleri

Nikah dairelerinde 22.02.2022 yoğunluğu

Elazığ'da nikah tarihlerini 22.02.2022 tarihine denk getirerek özel ve akılda kalıcı bir tarih yapmak isteyen çiftler, evlendirme salonlarında yoğunluk oluşturdu. Özel bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşayan çiftler, akrabalarının ve arkadaşlarının huzurunda 'evet' dedi.

Dini nikahlı eşini vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir kişi, dini nikahlı eşini silahla vurup ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Düzenlenen operasyonla yakalanan ve bugün adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dini nikahlı eşini vurup olay yerinden kaçtı, yakalanınca 'yanlışlıkla vurdum' dedi

Elazığ'da bir kişi, dini nikahlı eşini silahla vurup ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Düzenlenen operasyonla yakalanan ve bugün adliyeye sevk edilen şahıs, Ben eşimi yanlışlıkla vurdum dedi.

Dini nikahlı eşini vurup olay yerinden kaçtı

Elazığ'da bir kişi, dini nikahlı eşini silahla vurup ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Elazığ'da başından silahla vurulan kadının dini nikahlı kocası tutuklandı

Elazığ'da babasının evinde başından silahla vurulmuş halde bulunan kadının dini nikahlı kocası, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Damadın 'evet' dediği sırada arkadaşları 'Son pişmanlık neye yarar' şarkısını açtı

Elazığ'da bir nikah töreninde damat 'evet' dediği sırada arkadaşları Müslüm Gürses'in seslendirdiği Son pişmanlık neye yarar şarkısını açması ortaya ilginç görüntüler oluşturdu.

Normalleşme sürecinin ilk gününde çiftlerin nikah sevinci

Normalleşme süreciyle birlikte orta risk gurubunda yer alan Elazığ'da çiftler soluğu evlendirme dairesinde aldı. Bazı çiftler nikah günü almak için bazıları da yakınlarıyla nikah kıydırmak için geldi.

Nikah İşlemlerine Katılım Sınırlaması Getirildi

Elazığ Belediyesi, koronavirüsün yayılım hızını önlemek amacıyla evlendirme dairesinde gerçekleştirilecek resmi nikah işlemlerine katılım sınırlaması getirildiğini açıkladı.

Nikah memurunun yemek, alışveriş esprisi herkesi güldürdü

Elazığ'da bir düğünde nikah memurunun gelin ve damada, yemek, spor ve alışverişle ilgili yaptığı espriler hem onları hem de davetlileri güldürdü.

Nikahlar en fazla 10 kişi ile kıyılmaya başlandı

Elazığ'da korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında alınan kararla resmi nikahlar en fazla 10 kişinin katılımıyla açık havada kıyılmaya başlandı.

Belediye'den Nikah Törenlerine Yeni Düzenleme

COVİD-19 salgınının yayılımını önlemek amacıyla 14 Eylül Pazartesi gününden itibaren Elazığ Belediyesi Kültür Park Evlendirme dairesinde yapılacak resmi nikah merasimlerine, gelin ve damat dahil en fazla 10 kişinin katılabileceği yönünde sınırlama getirildi.

Küçük adamın iş sevinci

Kahramanmaraş'ta cüce sendromuyla dünyaya gelen ve boyundan dolayı iş bulamayan Mehmet Koca, nikahının kıyıldığı salonda çaycı olarak işbaşı yapmanın sevincini yaşıyor.

Elazığ'da Düğün Salonları Denetlendi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen Sağlık İçin, Hepimiz İçin sloganı ile gerçekleştirilen Nişan/Nikah, Düğün, Sahil Bölgeleri Denetimleri konulu genelge kapsamında Elazığ il genelinde denetimler yapıldı.

Nikâh İşlemlerinde Korona Virüs Düzenlemesi 

Elazığ Belediyesi Korona virüs tedbirleri kapsamında nikâh işlemlerinin sadece iki şahitle ve davetli olmaksızın kıyılacağını duyurdu.

Nikah salonlarında 09.09.19 yoğunluğu

Elazığ'da düğün hazırlığı yapan 19 çift, resmi nikah için 09.09.2019 tarihini seçti.

Ünlü sunucu Bodrum’da dünya evine girdi

İzmir Foça'da yaşayan ünlü TV programcısı ve sunucu Hakan Doğanay, Çiğli Bilsem Müdürü Gözde Uprak ile Bodrum'da dünya evine girdi. Otelde gerçekleştirilen nikahta davetliler, Küba Karnavalı'nda sahne alan Hakan Doğanay ile eğlendikleri sırada yapılan anonsla çiftin evleneceklerini öğrendi.