Normalleşme Haberleri

Normalleşme Haberleri

Ücretsiz yaz kursu kayıtları başladı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kontrollü normalleşme kapsamında yaz kurslarının startını verdi. 

Elazığ'da yasak kalktı yaşlı ve gençler, bahar havasının tadını çıkardı

Normalleşme süreciyle birlikte orta risk grubunda yer alan Elazığ'da, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar, kısıtlamanın kalkmasıyla parklarda rahat rahat gezerek bahar havasının keyfini çıkardı.

Normalleşme sürecinin ilk gününde çiftlerin nikah sevinci

Normalleşme süreciyle birlikte orta risk gurubunda yer alan Elazığ'da çiftler soluğu evlendirme dairesinde aldı. Bazı çiftler nikah günü almak için bazıları da yakınlarıyla nikah kıydırmak için geldi.

Elazığ'da yeni normalleşme süreciyle çaylar yeniden demlendi

Ülke genelinde olduğu gibi deprem bölgesi Elazığ'da da yeni kararların ardından kentte çok sayıda bulunan çay ocakları da kapılarını sabahın erken saatlerinde açtı, çaylar demlenip servisler başladı.

Elazığ'da Covid-19 destekleri kapsamında 185 milyon 863 bin TL ödendi

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında her türlü çalışma yapılırken, kısa çalışma ödeneğinden, nakdi ücret desteğine, sosyal destek programından normalleşme desteğine kadar 185 milyon 863 bin 951 TL ödendiği bildirildi.

Sağlık Müdürü Polat: Ciddi Bir Vaka Artışı Yaşamamıştır

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, normalleşme süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu ve kontrollü bir sosyal hayatın önemine değindi.

Başkan Şerifoğulları Sarayatik Mahallesini ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Korona virüs (KOVİD-19) salgınının kontrol altına alınmasıyla birlikte başlayan normalleşme süreci ile birlikte mahalle ziyaretlerine başladı.

Normalleşme Sürecindeki Üçüncü Cuma Namazı Kılındı

Elazığ'da Cuma namazı cami avlularının yanısırıra, pazar yeri ve parklarda kılındı.

Normalleşme sürecindeki ikinci cuma namazı kılındı

Elazığ'da Cuma namazı cami avlularının yanısırıra, pazar yeri ve parklarda kılındı.

THY Güncel Uçuş Planı Açıkladı

Normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran itibariyle uçuşlara yeniden başlayan Türk Hava Yolları (THY), güncel uçuş planını açıkladı.

Mobil Beyaz Masa İcadiye Mahallesinde

Elazığ Belediyesi 153 Mobil Beyaz Masa, Korona virüs (KOVİD-19) tedbirlerinin ardından başlatılan normalleşme süreci kapsamında hizmetlerine yeniden başladı. 

Esnaflar Kepenk Açmanın Mutluluğunu Yaşadı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2,5 aydır kapalı olan lokantalar, restoranlar, kıraathaneler  ve kafeteryalar normalleşme süreci kapsamında yeniden hizmet vermeye başladı. Esnaflar kepenk açmanın mutluluğunu yaşadı. 

Ekonomide çarklar yeniden dönmeye başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 76 gündür kapalı olan bir çok sektör, 1 Haziran itibariyle faaliyetlerine yeniden başladı. İşletme sahipleri ve çalışanlar işbaşı yapmanın sevincini yaşadı. 

F.Ü Hastanesi Randevulu Hasta Kabulüne Başlıyor

COVİD-19 Salgını tedbirleri kapsamında Fırat Üniversitesi Hastanesinde yapılmayan Randevulu hasta kabülü, 1 Haziran 2020 Pazartesi günü normalleşme süreci kapsamında tekrar başlıyor.

Elazığ’da Salgının Yayılma Hızı Kontrol Altına Alındı Mı?

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de salgının yayılma hızının kontrol altına alınmaya başlandığını belirterek, baş gösteren iyileşme ve bugün başlayacak olan normalleşme sürecinde vatandaşlarımızın rehavete kapılmadan ve tedbirlerini elden bırakmadan koronavirüsten korunma kurallarına harfiyen uymaları konusunda uyardı.