Not Haberleri

Not Haberleri

Gezeravcı, Uzay Komutanlığı'na atandı

Uzaya çıkan ilk Türk astronot olan Hava Pilot Albay Alper Gezeravcı, 2024 Yılı Genel Atamalar' ile Uzay Komutanlığı emrine atandı.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşti

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşecek

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30’da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

Elazığ Belediyesi, noter kurası ile 35 daimi işçi alımı yapacak

Elazığ Belediyesi, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile daimi olarak istihdam edilmek üzere toplam 35 erkek işçi alımı gerçekleştirecek.

Milletvekili Keleş’ten, 6. Noterle ilgili açıklama

Milletvekili Keleş, ”24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'ımızda meydana gelen deprem, şehir merkezinde yaşayan birçok vatandaşımızı etkiledi. Bu felaketin ardından, vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini sağlamak amacıyla TOKİ tarafından yapılan konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi, Elazığ'ın yeni yerleşim merkezi haline geldi. Nüfus, iş yoğunluğu, ticaret ve çalışma hayatının artış gösterdiği Güneykent Mahallesi’nde yeni bir noter ihtiyacı oluşmuştu. Bu ihtiyacı karşılamak için Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Güneykent Mahallesi’ne noter açılması Adalet Bakanı Sn. Yılmaz Tunç’un imzasıyla 20 Mart tarihinde onaylandı ve süreç başladı” dedi.

Masal Matik Evi ekibi çocuklarla buluştu

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan Şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Erdoğan, Gezeravcı'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu başarıyla tamamlayarak yurda dönen astronot Alper Gezeravcı'yı kabul etti.

Alan: Oto Galericiler Sitesi’ndeki esnaflarımızın taleplerini karşıladık 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Galericiler Sitesindeki esnafların taleplerini karşılamak için 6. Noter’in Güneykent Mahallesine kurulacağını açıkladı. 

Elazığ’da 6. noter nerede kurulacak 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve il Başkanı Şerafettin Yıldırım imzalı yayınlanan açıklamada Elazığ’a Altıncı Noterin Güneykent Mahallesi’nde kurulacağını duyurdular. 

Gezeravcı’nın ilk bağlantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olacak

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu takip edilirken; Gezeravcı, Türkiye ile ara ara iletişim kuracak. Alper Gezeravcı, ilk görüşmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacak.

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme sonrasında astronotların istasyona geçiş işlemleri de tamamlandı.

İlk Türk astronot Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü ne oldu?

İlk Türk astronotu unvanını alan Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü "İstikbal göklerdedir" oldu.

Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti…

Vatandaşlardan, ‘Şehirler Arası Otobüs Terminaline’ tam not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği vizyon projeleri arasında yer alan şehrin geleceğine yönelik büyük yatırımlarından biri daha hayata geçti.

ETSO Başkanı İdris Alan’dan üyelerine duyuru 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, resmi gazetede yayımlanan sermaye tutarını üyelerine müjde notuyla paylaştı. 

Vali Toraman, Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Halk Günü” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşları makamında ağırlayan vali toraman, talep ve sorunları dinleyerek birer birer not aldı. 

Avrupalı öğrencilerden Harput’a tam not

Erasmus programı kapsamında ilimizi ziyarete gelen yabancı uyruklu öğrenciler, Elazığ Belediyesi’nin tarihi kent Harput’u yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğe taşımak adına gerçekleştirdiği önemli projeleri yerinde gezerek şehrin ilk yerleşim yeri olan Harput hakkında bilgi sahibi oldular.

Açıkkapı: Elazığ’ımızın Gururu Azerbaycan’da 

İpek Yolu Roket Takımı, TEKNOFEST ve T3 Vakfının Azerbaycan'daki 74.Uluslararası Astronot Kongresine katıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Elazığ Miletvkeiki Ejder Açıkkapı, Elazığ'ımızın gururu İpek Yolu Roket takımımız can Azerbaycan'da diyerek kongreye katılan gençleri tebrik etti. 

Semt Pazarı’na Çaydaçıra sakinlerinden tam not 

Elazığ Belediyesi’nin, vatandaşların talebi üzerine 3 bin 520 metrekare alan üzerinde inşa ederek hizmete sunduğu yeni Çaydaçıra Semt Pazarı, mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağladı. 

Şehrin merkezine örnek bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için hayata geçirdiği yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Ailelerin, gençlerin ve çocukların dinlenebildiği, keyifli vakit geçirebildiği, yeşil alanlar, yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanının bulunduğu Cemiloğlu Parkı, Elazığlılardan tam not aldı.

Yolcu otobüs duraklarına vatandaşlardan tam not

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan ve birçok imkanı barındıran Yolcu Dostu Otobüs Durağı’nı vatandaşlar çok faydalı buluyor.

Gelecek Sensin projesi tam not aldı

Elazığ Belediyesi ve Kurs Der iş birliği ile hayata geçirilen "Gelecek Sensin" projesi ile ilgili açıklama yapan Kurs Der Başkanı Veli Aksu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

KGM Elazığ işçi alımı kura sonuçları açıklandı 

KGM işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı, 30-31 Mayıs tarihlerinde tamamlanan kura çekilişinin ardından isim listesi ile yayımlandı. 

Sanayi Esnafından Sönmez'e Yoğun İlgi! Siz arkanıza yaslanın biz artık yeter diyoruz

Elazığ İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez Sanayi Mahallesinde esnaf ile bir araya geldi. Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Sönmez, sorunları dinleyerek çözümüne ilişkin notlar aldı. Mevcut yönetimden bıktığını bildiren Sanayi Esnafları daha önce verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, artık yeni vekiller görmek istediğini vurguladılar.

262 konut ile 242 işyerinin kurası çekilecek 

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan ve tamamlanan 262 konut ve 242 iş yerinin kurası 1 Mart saat 14.00’de noter huzurunda çekilecek. 

İstanbul’da Elazığlılar hasret giderdi 

Sancaktepe belediyesi tarafından düzenlenen ELFED’in destek verdiği “Elazığlı Hemşehrilerimizle Buluşuyoruz” etkinliğinde İstanbul’da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi. Bin 200’den fazla Elazığlıyı bir araya getiren etkinlik tam not aldı.   

Arabasına binince ceza yediğini zannetti, gerçeği görünce 'İnsanlık ölmemiş' dedi

Elazığ'da önceki gün eve gitmek isterken park halindeki bir araca çarpan Mehmet Bektaş isimli vatandaş, sağa çekerek çarptığı aracı kontrol etti ve sağ arka kapının içeri gömüldüğünü fark etti. Bir süre orada bekleyen Bektaş kimseyi göremeyince çarptığı aracın ön camına İstemeyerek araca çarptım masrafını karşılayabilirim notunu bıraktı. Evine gitmek için arabasına binen Ömer Demir ise camdaki notu görünce İnsanlık ölmemiş dedi.

Özhaseki'den Başkan Şerifoğulları'na Tam Not

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ilimizde gerçekleştirdiği projeleri toplumun tüm kesiminden takdir görmeye devam ediyor.

Öğrencinin öğretmene bıraktığı not hayalini gerçeğe dönüştürdü

Elazığ'da ortaokul öğrencinin bıraktığı nottan etkilenen müdür, öğrencinin hayalindeki konser etkinliğini ayağına getirerek, öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

Elazığ'da yürekleri ısıtan görüntü: Karıncalar ezilmesin diye kaldırıma not bıraktı

Elazığ'da ismi öğrenilemeyen bir vatandaş sokak kenarında yuva yapan karıncalar ezilmesin diye kaldırıma not bıraktı.