Oda Başkanları Haberleri

Oda Başkanları Haberleri

Elazığ’da esnaflar ayaklandı!

Faiz artırımı kararının ardından esnaf ayaklandı, oda başkanları karardan dönülmesi için çağrıda bulunuyor. Esnaf ve sanatkarlar odası birliği başkanı turan kurnaz da, başkanlarını yanına alarak, ortak bir açıklama yaptı ve “Elazığ’ın Cezası Bu Olmamalıydı” dedi.

BAŞKAN ALAN: ELAZIĞ’IN DEPREM YAŞAYAN 10 İLİMİZE TANINAN AYRICALIKLARDAN İSTİFADE ETTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ

"Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları" kapsamında ilimize gelerek iş dünyası, Oda başkanları ve STK’larla buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, iş dünyasının sorunlarını dinledi.

Alan: Şehidimizin anma törenine davet edilmeyişimiz hatadan öte bir duyarsızlıktır

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Işıkver halk buluşmalarına Kovancılar’da başladı 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde başladı. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, milletvekili seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde gerçekleştirdi. Açık alanda vatandaşlarla bir araya gelen Işıkver, daha sonra Muhtarlar, Oda Başkanları, MHP İlçe Teşkilatı, STK ve iş dünyası temsilcileriyle sorun ve beklentilerle ilgili istişarelerde bulundu. 

Yasemin Açık’a oda başkanlarından tam destek 

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a ziyaret ettiği her yerden büyük destek geliyor. Elazığ’ım 7’den 70’e, kadını, erkeği, genci şehrin ablasını bağrına basıyor.

Elazığ'da İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Odalar, STK’lar ve Kooperatiflerin Katılımıyla İstişare Toplantısı Gerçekleşti