Odası Haberleri

Odası Haberleri

Havabulut: Esnaflarımız ekonomik sorunları aşamıyor

Esnafların yaşadığı ekonomik sıkıntılar üzerine konuşan Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası Başkanı Mehmet Havabulut, “Elazığ halkı yerel halka destek olmalı” dedi.

Elazığ esnafı Gazze’nin yanında

Gazze Direniş Platformu’nun Gazze için başlattıkları nöbete Kızılay ve Elazığ Kahvehaneciler Ve Kıraathaneciler Esnaf Odası destek verdi.

Başkan Alan: Cirosu 50 Milyon olan işletmeler muaf tutuldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Ağustos ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Ulaş: Alışverişini yerel esnaftan yap şehrin kazansın

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş ilk ve orta dereceli okulların açılmasına kısa süre kala açıklamalarda bulundu. Ulaş, “herkes alışverişini yerel esnafımızdan yapsın” dedi.

Okul servisleri tarifesi açıklandı

Elazığ’da 2024 – 2025 Eğitim Öğretim Yılı okul servisi fiyat tarifesi açıklandı.

Başkan Alan: Çin ile ticari ilişkilerimizi geliştiriyoruz

Çin İş Adamları Derneği Başkanı Zhou Yanquan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Alan: Şarap Fabrikasının kapatılması hem çalışanları hem de üreticileri mağdur edecektir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ’da uzun süreden beri hizmet veren Şarap Fabrikası’nın kapatılmasının büyük bir yanlış olduğu gibi Elazığ ekonomisi ve üreticileri mağdur edeceğini ifade etti.

Alan: Sığınmacılar olmasa birçok sektör durma noktasına gelir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İstişare Toplantısı’na katıldı.

Başkan Alan: Bakan Kurum’dan ilimize bir lojistik merkez kurulması konusunda destek talep ediyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimizi ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a 2020 ve 2023 depremlerinden sonra yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek, olası Tunceli ve Bingöl depremlerinde yaşanacak olumsuzluklara ilk müdahale eden ilin Elazığ olacağı gerçeğinden hareketle ilimize lojistik merkez kurulmasına destek olması noktasında çağrıda bulundu.

Alan: Firmalarımız teknolojik yenilikleri yakından takip ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Alan: BYD’yi Elazığ’a yatırıma davet ediyorum

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Çinli otomobil firması BYD firmasını, üreteceği otomobillerin bazı parçalarını üretmek için 6. bölge teşvik imkânlarından faydalanması için Elazığ’a davet etti.

Alan: Ekip ruhu ve takım çalışmalarımız başarıya dönüşüyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Toraman: Artan trafik kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Elâzığ’da son zamanlarda artan trafik kazaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, tatilcilerin araç bakımlarını yaptırmadan yola çıkmaması gerektiğini söyledi. Toplu taşıma esnaflarına da seslenen Başkan Toraman, yaz sıcaklarında araçlarda klimaların çalıştırılmasının elzem olduğunu ifade etti.

Başkan Alan: Bayramlar, birliğimizi pekiştiren özel günlerdir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İdris Alan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Zilayaz: Buğday ve arpa alım fiyatları güncellenmeli

Baskil Ziraat Odası Başkanı Murat Zilayaz, toprak mahsulleri ofisi tarafından açıklanan buğday ve arpa alım fiyatlarının çiftçiyi hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek fiyatların güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları, Yıkımı Yapılacak Eski ETSO Binasında İncelemede Bulundu

Yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Belediye Çarşısı üzerindeki eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnafların taleplerini dinledi. Kurban Bayramı’nın ardından başlanması planlanan yıkım çalışmaları için, Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak, yıkım öncesinde, esnasında ve sonrasında çevre esnafın ve vatandaşların etkilenmemesi için bütün önlemler alınacak.

Elazığ’da somun ekmeğin fiyatı yine değişti!

Geçtiğimiz günlerde ekmeğe gelen zamma Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman karşı çıkmıştı ve zam geri çekilmişti. Bugün ise Elazığ’da Fırıncılar Odası tarafından 200 gram somun ekmeğin fiyatı 8 liradan 10 liraya çıkartıldığını açıkladı.

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Başkan Alan, Ormanoğlu’nu ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı görevine seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyafetlerini sürdürüyor.

Elazığ’da esnaflar ayaklandı!

Faiz artırımı kararının ardından esnaf ayaklandı, oda başkanları karardan dönülmesi için çağrıda bulunuyor. Esnaf ve sanatkarlar odası birliği başkanı turan kurnaz da, başkanlarını yanına alarak, ortak bir açıklama yaptı ve “Elazığ’ın Cezası Bu Olmamalıydı” dedi.

Havabulut: Esnafa yüklenen faiz kararından dönülmeli

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni kredi faiz oranlarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Albayrak: Skandal karardan hemen dönülmelidir!

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak yeni kredi faiz oranları ile ilgili açıklama yaptı.

Ekmeğe zam yapıldı mı? Elazığ Fırıncılar Odası’ndan açıklama! 

Elazığ’da ekmeğe zam yapıldı paylaşımlarının ardından Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız açıklama yaparak, zamla ilgili bir çalışmalarının olduğunu ama şuanda bir zam kararı almadıklarını söyledi.

Milletvekili Keleş’ten, Başkan Alan’a ziyaret

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş,  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Alan: Ağınlı kadın girişimcilerimiz önemli bir başarı hikâyesi yazıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ağın ilçesinde kadın girişimciler tarafından kurulan Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

Elazığ – Bingöl SMMO yetkililere seslendi

Elazığ –Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 81 ilde orta açıklama yaparak, yetkililere seslerini duyurmaya çalıştılar.

Başkan Alan’dan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Başkan Alan,  Palu ve Kovancılar belediye başkanlarını ziyaret etti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen isimleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Havabulut’tan evlenecek çiftlere düğün hediyesi

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları Fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Başkan Alan: Bayramlar, birliğimizi daha da güçlendirmeli

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi.