Ödül Haberleri

Ödül Haberleri

Seza Çimento’ya ihracat şampiyonu ödülü

Seza Çimento, 2023 yılında en fazla ihracat yapan şirketler arasında yer aldı.

Okyar, Yılın Genç Teknoloji Şampiyonu ödülüne layık görüldü

İklim Okyar, 2024 Orta Doğu Digital İnşaat Ödülleri töreninde “Yılın Genç Teknoloji Şampiyonu” ödülüne layık görüldü.

Kudüs konulu konferans ve bilgi-kültür yarışması ödül töreni

Davet ve Kardeşlik Vakfı tarafından Prof. Dr. Mehmet Akbaş’ın konuşmacı olduğu “Kudüs” konulu konferans ve bilgi-kültür yarışması ödül töreni düzenlendi

Milletvekili Gürsel Erol, yılın siyasetçisi seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, BY Medya Dergisi tarafından 3. Avrupa ödülleri kapsamında yılın siyasetçisi seçildi.

TOBB Türkiye 100 Ödül töreni gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, 8'incisi düzenlenen "TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni" programı çerçevesinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödül törenine katıldı.

Mehmet Akif İnan Elazığ'da saygıyla anıldı

Kudüs Şairi Kurucu Memur-Sen kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İNAN anısına düzenlemiş olan Gazze ve Kudüs temalı yarışmanın ödül töreni büyük bir katılım ile gerçekleşti.

BAŞKAN YASİN YILMAZ’A YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesi’nde yürüttüğü çalışmalarla göz dolduran, Başkan Yasin Yılmaz, Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre ödüle layık görüldü.

Başarılı Akademisyenler ödüllendirildi 

Fırat Üniversitesi’ndeki başarılı akademisyenler ödüllendirildi. Fırat Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından COST Aksiyonlarında yer alarak proje hazırlayan ve başarı sağlayan akademik personele yönelik ödül töreni düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen ödül törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile ödül alan öğretim üyeleri katıldı. 

Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası düzenleniyor 

Elazığ Belediyesi’nce “ödüllü atık pil toplama” kampanyası gerçekleştirilecek. 

Elazığ’da, Anadolu’nun Enleri ödül gecesi düzenlenecek

Elazığ’da Anadolu’nun Enleri Gecesi 23 Ocak Pazartesi gecesi düzenlenecek. 

Vali Yardımcısı Abbasoğlu’na ödül

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de meydana gelen deprem sonrasında oluşturulan afet yönetimi başta olmak üzere, birçok kriz yönetiminde başarılı çalışmalar yürüten Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, afet yönetimi üstün başarı ödülüne layık görüldü. Abdulkerem Abbasoğlu’na ödülü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından verildi.  

İş kadını Oya Düşmez’e ödül

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği’nce (YAPDER) düzenlenen Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni'nde başarılı kadın girişimciler ödüllendirildi.

Rektör Göktaş’tan, Kılıç’a teşekkür plaketi 

2022 yılı TÜBA – TESEP Halil İnalcık özel ödülüne layık görülen İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kılıç’a, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş teşekkür plaketi verdi. 

Elazığ'da Yılın Spor Enleri Ödül programı

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği Yılın Spor Enleri ödül programında şehrin başarılı sporcuları, takımları ve medya kuruşları ödüllendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FÜ'ye ödül

Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan araştırmalar neticesinde Fırat Üniversitesi '2022 Üstün Başarı Ödülleri' töreninde yılın doktora tezi ödülüne layık görüldü. Türkiye'de sadece 4 üniversitenin aldığı ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

YÖK'ten Fırat Üniversitesine 'Turuncu' bayrak

Üniversitelerde engelsiz bir ekosistemin oluşturulmasını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen 2022 Yılı YÖK Engelsiz Üniversite bayrak ödülleri çerçevesinde Fırat Üniversitesi kütüphane binası turuncu bayrak ile ödüllendirildi.

Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması bölge birincileri ödüllendirildi

Elazığ'da Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması bölge birincileri için ödül töreni gerçekleştirildi.

İpek Yolu'na çifte ödül

İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Vakfı Roket Takımı TEKNOFEST'te 2 ödül aldı.

Elazığ'da kaybolan kedisini sokak sokak arıyor

Elazığ'da yaşayan bir vatandaş, 3 gün önce kaybolan kedisinin bulunması için sokak sokak gezerken, kediyi bulup getirene para ödülü vereceklerini belirtti.

Doç. Dr. Kıvrak'a 2022 yılı 'Medikal Üst Uzmanlık Üstün Kardiyoloji Ödülü' verildi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tarık Kıvrak'a Uluslararası Bilim Akademisi olan Venus International Foundation'ın 2022 yılı Medikal Üst Uzmanlık Üstün Kardiyoloji Ödülü verildi.

Elazığ'da 'Hayalimle Dönüşen Oyuncak Projesi'nde dereceye girenler ödüllendirildi

Elazığ'da düzenlenen 'Hayalimle Dönüşen Oyuncak Projesi' yarışmasında atık malzemeler çocukların elinde oyuncağa dönüştü. Yarışmanın finalinde festival düzenlenerek yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

'Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı' etkinliği yoğun ilgi gördü

Fırat Üniversitesinde düzenlenen '6. Fırat Yazılım Teknoloji Proje Pazarı Ödüllü Yarışma' etkinliği yoğun ilgi gördü.

GGC'den İHA'ya 5 ödül

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından bu yıl 36'ncısı düzenlenen Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışmasında İhlas Haber Ajansı (İHA) 5 ödüle layık görüldü.

Dede Korkut’un İzinde adlı öykü yarışmasının sonuçları açıklandı

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şubesi ve Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokolle düzenlenen Dede Korkut’un İzinde adlı kısa öykü yazma yarışması sonuçları açıklandı, dereceye girenlere ödülleri verildi.

Elazığ'da 'kadın ve yaşam' konulu fotoğraf yarışması eserleri sergilendi

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ödüllü fotoğraf yarışmasının sergisi yapıldı.

Sokak sokak gezerek kaybolan köpeğini arıyor

Elazığ'da bir vatandaş, kaybolan köpeğini sokak sokak gezip arıyor. Duvarlara afişler yapıştıran şahıs, köpeğini buluna ödül de verecek.

Rektör Göktaş, başarılı akademisyenleri ödüllendirmeye devam ediyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başarılı akademisyenleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Elazığ'da 'Kadın ve Yaşam' fotoğraf yarışması düzenlenecek

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Dede ve torunların camideki renkli buluşması

Elazığ'da bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Haydi Çocuklar Camiye' yarışmasının ödül töreni düzenlendi. 7'den 70'e her yaştan katılımcının olduğu tören, renkli anlara sahne oldu.

'Haydi Çocuklar Camiye' Projesinin ödül töreni düzenlendi

Elazığ'da başlatılan 'Haydi Çocuklar Camiye' Projesinin ödül töreni düzenlendi.