Ofis Haberleri

Ofis Haberleri

Başkan Şerifoğulları; Depreme dayanıklı, dirençli bir elazığ için yoğun mesaisini sürdürüyor

Elazığ’ın daha güçlü ve daha güvenli yarınlarını inşa etmek için yoğun çalışmalarını sürdüren ve depreme dayanıklı, dirençli bir şehir olma yolunda önemli adımlar atmayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete açılıyor

Elazığ'ın depreme dayanıklı modern yapı stoğuna kavuşması içim Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahallelerinde belirlenen adalar için vatandaşların taleplerini toplayacak olan Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi, hizmete başlayacak.

Elazığ, Başkan Şerifoğulları’nın yatırımları ile gelişimini sürdürecek

Depreme dayanıklı, modern ve yepyeni yaşam alanları oluşturarak şehri daha güvenli bir geleceğe taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin geleceği adına son derece önemsediğimiz bu projemiz tamamlandığında, şehrimizin merkezi çok daha hızlı gelişmiş olacak.” dedi.

Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete girdi

Elazığ Belediyesi, depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Nailbey Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni hizmete açtı. Bu ofis, mahalle sakinlerinin taleplerini toplamak ve projeye yön vermek amacıyla kapılarını vatandaşlara açtı.

AFAD’dan konutların anahtar teslim süreciyle ilgili açıklama

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elazığ’da kurası çekilen 3093 konuttan hak sahibi olan vatandaşların Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta bulunan AFAD ofislerinden anahtarlarını teslim alabileceklerini duyurdu.

Zilayaz: Buğday ve arpa alım fiyatları güncellenmeli

Baskil Ziraat Odası Başkanı Murat Zilayaz, toprak mahsulleri ofisi tarafından açıklanan buğday ve arpa alım fiyatlarının çiftçiyi hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek fiyatların güncellenmesi gerektiğini söyledi.

M.Bulut İnşaat’ın gurur günü

İlimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat tarafından “Elazığ'ın Kalbinde Yeni Yaşam Başlıyor” sloganıyla bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak 22.000 metrekare alan üzerine kurulan, AVM, CADDE MAĞAZA ve Ofis olarak 3 farklı bağımsız bölümden oluşacak New Point projesi, ülkemizin önde gelen markaların sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı görkemli bir törenle İstanbul’da tanıtıldı.

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizin her köşesine hizmet götürüyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ataşehir ve Güneykent Mahallerinde yapımı devam eden yeni imar yolu, muhtarlık ofisleri ve 16 derslikli ortaokulun inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

5 Muhtarlık Ofisi'nde çalışmalar hızla sürüyor

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda kaliteli hizmet sunmak için 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde inşa çalışmalarına devam ediyor.

Vekil Erol’dan açıklanan buğday taban fiyatına tepki! 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından buğdayda açıklanan ton başına 8 bin 250 liralık fiyatı sert sözlerle eleştirdi… 

Elazığ Belediyesi, 5 muhtarlık ofisi ve 16 derslikli bir okul yapacak 

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara daha etkin bir hizmet sunmak amacıyla yapılacak olan muhtarlık ofisi ve çocuklara daha kaliteli bir eğitim imkanı sunmak için yapılacak 16 derslikli okulun ihalesini tamamladı. 

HAZARSAM İstihdam Çağrı Merkezi açıldı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın projelerinden biri olan İstihdam Çağrı Merkezi hizmete açıldı.

Teknokent’de kuluçka merkezi ve hangar tipi ofis binası yapılacak 

Fırat Teknokent’de 2023 yılında bir Kuluçka Merkezi Binası ve Hangar Tipi Ofis Binası yapımına başlanılacak. Vali Toraman ve Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

BAE Dış Ticaret Bakanı’ndan GoArt Metaverse’e ofis açma daveti

GoArt Metaverse Dubai’ye ofis açıyor, BAE’nin metaverse yatırımlarında yerini alıyor.

Güneydoğu Kariyer Fuarında Ziver Holding standı yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarında, Ziver Holding tarafından açılan stant öğrencilerin ve ziyaretçilerin akınına uğradı.

Güneydoğu Kariyer Fuarı'na büyük ilgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 'Yetenek Her Yerde' temasıyla Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve dün açılışı yapılan Güneydoğu Kariyer Fuarı'na öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Güneydoğu Kariyer Fuarı'na binlerce öğrenci akın etti

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 'Yetenek Her Yerde' temasıyla Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve bugün açılışı yapılan Güneydoğu Kariyer Fuarı'na binlerce öğrenci akın etti.

Rektör Danışmanı Ulaş: 'Projeler ile 3,5 milyon liranın üzerinde olan bir katma değer üniversitemize kazandırılmıştır'

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) bir yılda 26 farklı yazılım ve bilgi sistemi projesi hazırlandığını belirten Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Ulaş, projeler ile üniversiteye 3,5 milyon liranın üzerinde olan bir katma değer kazandırıldığını söyledi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden gençlere 3 müjde

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yatırım envanterine Fırat Üniversitesi Genç Ofis, eskirim salonu ve bocce sahasını da dahil etti.

Elazığ'da çeşitli kurumlara genç ofisleri açıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çeşitli yurt ve gençlik merkezlerinde genç ofisi açtı.

Hong Kong’ta medya patronu Jimmy Lai’nin ofisine baskın

Hong Kong'ta demokrasi yanlısı medya patronu Jimmy Lai'nin ofisine polis tarafından baskın gerçekleştirildi.

'Afetzedelerimizin Hizmetindeyiz' bürosu kuruldu

Elazığ Valisi Vali Erkaya Yırık'ın talimatıyla depremzedelerin taleplerinin hızlıca çözülmesi için 'Afetzedelerimizin Hizmetindeyiz' bürosu kuruldu.

Ofiste Kumar Oynarken Yakalandılar

Elazığ'da bir ofiste kumar oynadığı belirlenen 11 kişi yakalandı. 

F.Ü Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarına Katıldı

Fırat Üniversitesi, 2 Mart 2020 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi organizasyonunda düzenlenen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarına katıldı.

Elazığ'da kira yardımı ödemeleri başladı, sadece nüfus cüzdanı yeterli

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Elazığ'da depremden etkilenen vatandaşlara yönelik kira yardımı ödemelerine başladı. Bakanlık ilk etapta iki mahallede 797 hak sahibine, 2 milyon 935 bin TL yardımda bulundu. Kira yardımı almak isteyen depremzedelerin sadece nüfus cüzdanları ile bakanlığın açtığı 'İletişim ve İrtibat Ofislerine' başvurmasının yeterli olduğu bildirildi.

Elazığ’ın Geleceğine Mega Yatırım

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) Türkiye Ofisi Başkanı Takehiro Yasuhi, Elazığ’ın altyapı yenileme çalışmaları için JİCA’ya yapılan kredi desteği başvurusu doğrultusunda Elazığ’a geldi.