Öğrencilerden Haberleri

Öğrencilerden Haberleri

Avrupalı öğrencilerden Harput’a tam not

Erasmus programı kapsamında ilimizi ziyarete gelen yabancı uyruklu öğrenciler, Elazığ Belediyesi’nin tarihi kent Harput’u yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğe taşımak adına gerçekleştirdiği önemli projeleri yerinde gezerek şehrin ilk yerleşim yeri olan Harput hakkında bilgi sahibi oldular.

Elazığ’da Geleceğinizi Sanatla İnşa Edin Projesi

Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hayata geçirilen “Geleceğinizi Sanatla İnşa Edin” projesi ile İtalya, Litvanya, Portekiz ve Polonya’dan öğretmen ve öğrencilerden oluşan 26 kişilik ekip Elazığ’a geldi.

Öğrencilerden anlamlı proje, Şehit Fethi Sekin utulmadı

Elazığ'da üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde şehit Fethi Sekin unutulmadı. Şehit Sekin'in kabrini ziyaret eden öğrenciler aynı zamanda sokak hayvanlarını besledi.

Elazığlı Öğrencilerden İş İnsanı Veysel Demirci'ye Teşekkür Ziyareti

Elazığlı Öğrencilerden İş İnsanı Veysel Demirci'ye Teşekkür Ziyareti

Jandarma ve özel öğrencilerden ortak stant

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Elazığ Özel Meslek Lisesi öğrencileri tarafından, özel bir AVM'de stant açıldı.

Elazığ'da öğrencilerden anlamlı etkinlik

Elazığ'da lise öğrencileri toplantıya gelen velilerin kan şekeri, ateş ve tansiyonlarını ölçerek bilgilendirmede bulundu.

Elazığ'da öğrencilerden şehit annesini duygulandıran ziyaret

Elazığ'da 1. sınıf öğrencileri, 2016 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar'ın annesi Hakide Akpınar'ı Anneler Günü'nde ziyaret ederek, çiçek hediye etti. Ziyarette şehit annesi duygu dolu anlar yaşadı.

Kazakistanlı öğrencilerden Rektör Göktaş ile bir araya geldi

Kazakistanlı 30 öğrenci, Fırat Üniversitesi'ni (FÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Çocuk valilerin gündemi pandemi oldu

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Erkaya Yırık'ın koltuğunu devrettiği öğrencilerden biri İl Emniyet Müdürü'nü arayarak denetimleri sıkılaştırma talimatı verdi, başka biri de herkesin maske mesafe ve hijyene dikkat etmesini istedi.

Öğrencilerden Mehmetçiğe destek

Elazığ'da üniversite öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdi.

Öğrencilerden Rektör Demirdağ’a Ziyaret

Palu ilçesindeki öğrenciler Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerden, işitme engelli çocuklar için anlamlı çalışma

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde bir araya gelen öğrenciler, kitap ayraçları yaparak işitme engelli öğrencilere işitme cihazı almak için satışa çıkardı.

Öğrencilerden Mehmetçiğe asker selamı

Biz Anadoluyuz projesi kapsamında Elazığ gelen ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden çocuklar, 'Barış Pınarı Harekatında' görevli olan Mehmetçiğe asker selamı gönderdi.

Öğretmen ve öğrencilerden Nijer'e su kuyusu

Elazığ Gazi Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri başlattıkları yardım kampanyası ile Nijer'e su kuyusu açtırttı.

Elazığlı öğrencilerden 'Barış Pınarı Harekatına' destek

Elazığ'da öğrenciler şehitlikte Fetih suresi okuyup, dua ederek 'Barış Pınarı Harekatına' destek verdi.

Öğrencilerden 15 Temmuz koreografisi

Elazığ'da bir okulda 15 Temmuz şehitlerini anmak için 251 öğrenci ile koreografi hazırlandı.

Öğrencilerden şehit babasına bayram ziyareti

Elazığ'da üniversite öğrencileri, şehit Uzman Çavuş Muammer Faruk Salgar'ın Babası Ömer Salgar'ı evinde ziyaret edip bayramını kutladı.

Üniversite öğrencileri kiralık otomobille kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Denizli'nin Çivril ilçesinde otomobil kiralayan üniversite öğrencileri, tır ile çarpıştı. Kazada öğrencilerden 1'i olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 4'ü ve tırda bulunan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Öğrencilerden, ihtiyaç sahiplerine yardım paketi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde ortaokul öğrencileri topladıkları yardım malzemelerini ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Boylarından büyük iş yaptılar

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında Elazığ Bahçelievler Ortaokulu belki de bu eğitim ve öğretim yılının en anlamlı etkinliğine imza attı.

Öğrencilerden engelliler için pratik çözüm "Ramposör"

Okul önünde gördüğü engelli bir kişiden esinlenerek proje geliştiren öğrenciler, onların hayatını kolaylaştıracak "Ramposör" yaparak yarışmada finale kaldı.