Öldürdü Haberleri

Öldürdü Haberleri

Oğlunun düğününde, eşini öldürüp kızını yaraladı

Elazığ'da bir kişi, oğlunun düğününde salona gelerek boşanma aşamasındaki eşinin kafasına sıkıp öldürdü, kızını da bacağından yaraladı.

Elazığ'da vahşet: Saatlerce işkence ettiği kadını öldürüp cesedini çöp toplama merkezi yakınına attı

Elazığ'da bir kişi, iddiaya göre arkadaşı olduğu kadını işkence edip öldürdükten sonra cesedi yol kenarında bulunan çöp toplama merkezi yakınına attı. Zanlı ve yardım ettiği belirlenen bir kişi daha Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma dedektifleri ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Kayınvalidesini ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk ifadesi 'Hakaret ettikleri için öldürdüm' oldu

Elazığ'da kayınvalidesinin evine giderek kayınvalidesi ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk duruşması görüldü. Duruşmada sanık, kendisine hakaret ettikleri için silahla ateş ettiğini ifade ederken olayın ardından paniklediğini ve bundan dolayı 112 ekiplerini aramayı unuttuğunu söyledi.

Elazığ'da vahşet, köpeği 7 yerinden bıçaklayıp öldürdüler

Elazığ'da Belçika Kurdu cinsi köpek, iddiaya göre kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 7 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Hakemin verdiği kararlar taraftara saç baş yoldurdu

Elazığspor Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grup'un 19. haftasında erteleme maçında oynadığı Başkent Gözgözler Akademi FK ile oynadığı maçta hakemin verdiği ve büyük eleştirilere neden olan kararları videolar eşliğinde paylaştı. Hakemin verdiği kararlar taraftara ve izleyenlere saç baş yoldurttu.

Cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

Elazığ’da polis ekipleri, 2003’te kayıp başvurusu bulunan şahsın öldürülmüş olabileceği düşüncesiyle dosyayı yeniden açtı. Polislerin titiz çalışmaları sonucu yakalanan 2’si kadın 9 şüpheli, kayıp ilanı verilen şahsı öldürdüklerini itiraf etti. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Elazığ'daki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ'da iddiaya göre, hesap yüzünden garsonlarla tartışan şahıs, arkadaşlarıyla beraber silahlanıp geri geldiği restoranda yanlışlıkla arkadaşını vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden biri tutuklanırken, o anların görüntüleri ortaya çıktı.

Yanlışlıkla arkadaşını öldüren zanlı ve 2 garson adliyeye sevk edildi

Elazığ'da iddiaya göre, hesap yüzünden garsonlarla tartışan şahıs, arkadaşlarıyla beraber silahlanıp geri geldiği restoranda yanlışlıkla arkadaşını vurarak öldürdü. Zanlı ve 2 garson, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Garsonlarla tartıştı, silahlanıp mekana geri geldi, yanlışlıkla arkadaşını öldürdü

Elazığ'da iddiaya göre hesap yüzünden garsonlarla tartışan şahıs, arkadaşlarıyla beraber silahlanıp geri geldiği restoranda yanlışlıkla arkadaşını vurarak öldürdü.

Husumetlisini çay ocağında silahla vurarak öldürdü

Elazığ'da bir şahıs husumetlisini çay ocağında silahla vurarak öldürdü.

Cumhuriyet Ortaokulu göz doldurdu

TÜBİTAK 4006 Bilim fuarları destekleme programı kapsamında Elazığ Cumhuriyet Ortaokulunda da heyecan yaşandı.

İş yerlerini ikinci el eşyalarla doldurdular, öğrencilerin kente gelmesini beklemeye başladılar

Elazığ'da yaşanan deprem ve pandemiden dolayı uzunca bir dönem kapalı olan üniversitelerin açılmasına bir hafta kala spotçular ve ikinci el eşya satan esnaf, iş yerlerini yeni kurulacak ev eşyaları ile doldurarak öğrencilerin gelmesini beklemeye başladı.

Yeşilçam oyuncularının unutulmaması için iş yerinin duvarlarını posterleriyle doldurdu

Elazığ'da 32 yıldır çiğköfte satışı yapan İsmail Unsu, izlediği Yeşilçam filmlerinde rol alan sanatçıların unutulmaması için iş yerinin duvarlarını sinema sanatçılarının posterleri ile donattı.

Çakmak gazı elinde alev aldı, neye uğradığını şaşırdı

Elazığ'da bir esnaf, gazı biten çakmağını doldurduğu sırada gaz kutusunun alev alması ile neye uğradığını şaşırdı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Husumetlisini öldüren şahıs polise teslim oldu

Elazığ'ın Palu ilçesinde dün husumetlisini göğsünden tabanca ile vurup öldürdükten sonra olay yerinden kaçan şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği Elazığ'da vatandaşlar gölgeliklere koştu

Elazığ'da son zamanların en yüksek sıcaklığı yaşandı. Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği kentte vatandaşlar serinlemek için çeşme önleri ve gölgelik alanları doldurdu.

Karısına laf attığını iddia ettiği kişiyi bıçaklayarak öldürdü

Elazığ'da bir kişi, karısına laf attığını iddia ettiği şahsı bıçaklayarak öldürdü.

Elazığ'da vahşet! Genç kadın barakada sevgilisi tarafından öldürüldü

Elazığ'da genç bir kadın, barakada vahşice bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadını bıçaklayıp öldüren şüphelinin erkek arkadaşı olduğu, cinayet sonrası arkadaşlarını arayıp 'Sevgilimi öldürdüm' demesi üzerine olayın ortaya çıktığı, ancak kendisinin kaçtığı öğrenildi.

Gaziantep'te sağlık çalışanına saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’te bir hastanede çalışan Adil T, evine dönerken yolda tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Adil T'yi öldürdüğü ileri sürülen ve Celal A. ise aynı kavgada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği kızın annesini öldürdü

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği ancak buna onay vermeyen kızın annesini öldürerek kayıplara karıştı.

Hatay'da bir kişi babasını öldürüp intihara kalkıştı

Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi, babasını öldürdükten sonra 3. kattan atlayarak ağır yaralandı.

Evinin penceresinden ateş etti, husumetlisinin eşini öldürdü

Elazığ'da bir kişi, evinin penceresinden tüfekle ateş ederek husumetlisinin eşini öldürdü.

Üvey babasını 6 el ateş ederek öldürdü

Gaziantep'te bir kişi, üvey babasını 6 el ateş ederek öldürdü.

Uşak'ta ağabey ile kardeş arasındaki kavga kanlı bitti; 1 ölü

Uşak'ta, önceden husumetli olan ağabey kardeş kavgası kanlı bitti. Çıkan silahlı kavgada ağabey, kardeşini vurarak öldürdü.

Bursa'da çukur cinayetine 3 tutuklama

Bursa'da zeytin bahçesindeki foseptik çukurunda 4 ay sonra el ve ayakları bağlı olarak cansız bedenine ulaşılan 45 yaşındaki Sezai Katmer'i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şahıs ile kendisine yardım ettiği öne sürülen 2 arkadaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya’da öfkeli koca dehşeti: Karısını bıçaklayarak öldürdü

Antalya'nın Serik ilçesinde, öfkeli koca tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Polis, kaçan şüpheli kocanın peşine düşerken, çiftin bir süredir arasının açık olduğu ve olaydan bir gün öncesi kızlarının düğününde bir araya geldiği öğrenildi.

Cinnet getiren amca av tüfeğiyle dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'da bir kişi, aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen yeğenini ve o esnada olay yerinde bulunan bir komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, silah sesini duyup çıkan yengesi ve yeğeninin eşini de yaraladı. Olay esnasında saçmaların isabet ettiği bir genç kız da yaralandı.

Vali yardımcısının çifte cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı

Adana'da annesi ve kardeşini öldürdükten sonra tutuklanan vali yardımcısının, eve gelen polislere gülümseyerek, 'Kardeşim babamı dar ediyordu ben de öldürdüm' dediği öğrenildi. Baba Şeref Polat da ifadesinde öldürülen avukat oğlu Altuğ'un kendisini dövdüğünü, vasilik davası yüzünden iki oğlunun sürekli tartıştığını anlattı.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat kardeşini ve annesini öldürdü!

Hatay Vali Yardımcısı ve Afrin’den sorumlu olan Tolga Polat, annesi İkbal Polat ve avukat kardeşi Altuğ Polat’ı öldürdü.

Tokat’ta dehşet saçan damat tutuklandı

Tokat'ta kayınbabasını tabanca ile vurarak öldüren, kaynanasını da ağır yaralayan damat, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.