Olimpiyat Haberleri

Olimpiyat Haberleri

Akbaş, olimpiyatlarda gümüş madalyanın sahibi oldu

Olimpiyatlarda 54 kilogramda mücadele eden Milli Boksör Hatice Akbaş gümüş madalyanın sahibi oldu.

Canın sağolsun Gizem

Elazığlı Milli Boksör Gizem Özer, Paris 2024 Olimpiyatları”nda ilk maçından mağlup olarak veda etti.

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu

Okçulukta hedef, olimpiyatlar

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları müsabakaları kapsamında  gerçekleştirilen Okçuluk yarışmaları sonuçlandı.

Aliye, Ukrayna'da şampiyon oldu

Ukrayna'da yapılan Badminton Olimpiyat eleme puan turnuvasında Türkiye'yi temsil eden 4 sporcu arasında yer alan Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Aliye Demirbağ, turnuvada şampiyonluğa ulaştı ve olimpiyat yolunda önemli bir zafer kazandı.

Aliye Demirbağ, olimpiyat müsabakaları için Ukrayna'da

Badminton Olimpiyat Eleme Puan Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden dört sporcudan biri olan Elazığ Belediyespor sporcusu Aliye Demirbağ Ukrayna'ya gitti.

Olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu: 'Moral vermek için Elazığ'a geldim'

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda kadınlar boks 51 kiloda ikinci olan Buse Naz Çakıroğlu, Elazığ'ın ev sahipliğinde devam eden Ahmet Uygur Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası'nı takip etti. Çakıroğlu, Bizden daha iyi, ülkemizi temsil edecek kardeşlerimiz var burada dedi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren, Buse Naz Çakıroğlu ile buluştu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar boks 51 kiloda ikinci olan Buse Naz Çakıroğlu, Genç Kızlar ve Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası kapsamında geldiği Elazığ'da İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdulsamet Eren ile bir araya geldi.

Elazığ'da '1. Matematik Olimpiyatları'

Elazığ'da yapılan 1. Matematik Olimpiyatlarında dereceye girenlere ödülleri verildi.