Ölümden Döndü Haberleri

Ölümden Döndü Haberleri

Oyun oynarken yerdeki yüzüğü yutan 3 yaşındaki çocuk ölümden döndü

Elazığ'da 3 yaşındaki çocuğun yutması sonucu yemek borusuna sıkışan yüzük, yapılan cerrahi operasyonla çıkartıldı.

Doktor sevgilisinin evinde dehşeti yaşayan genç kadın 2 saat boyunca darp edildi, 5 yerinden bıçaklandı

Elazığ'da doktor sevgilisi tarafından 2 saat boyunca öldürülesiye darp edilen ve 5 yerinden bıçaklanan genç kadın, ölümden döndü. Sırtına aldığı bıçak darbesi ile akciğeri sönen ve makine bağlı şekilde nefes alan kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadınlara cesaret vermek için konuştuğunu belirten talihsiz kadın, Beni darp ede ede yorulmuştu. Bir fırsatını bulup kaçtım, komşuya sığındım dedi. Olayın ardından yakalanıp mahkemeye sevk edilen cani doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korona virüse yakalandı, bilinçsiz ilaç kullanınca ölümden döndü

Elazığ'da daha önceden kalp rahatsızlığı ve ritim bozukluğu nedeniyle operasyon geçiren ve devamında ilaç tedavisi gören 73 yaşında Mehmet Tuğlu, korona virüs (Covid-19) hastalığına yakalandıktan sonra doktorlara danışmadan, asetilsalisilik asit içeren ilaç kullanması sonucu beyin kanaması geçirdi. Bazı yakınlarının umudu kestiği yaşlı adam, Elazığ Mediline Hastanesinde başarılı operasyonla tekrar hayata tutunup ayağa kalktı.

Ölümden döndü, tek bacağını kaybetti şimdi protez bacak bekliyor

Elazığ'da mısır silaj makinesine kaptırdığı sağ bacağını kaybeden 43 yaşındaki Muharrem Ölmez, 41 gün sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Askeri helikopter dahil tüm imkanların seferber edilerek hastaneye kaldırılıp başarılı bir operasyonla hayatta kalan Ölmez, hayırseverlerden protez bacak için destek istedi.

Kütahya'da iki sağlık personeli ölümden döndü

Kütahya'nın Çavdarhisar Hastanesi'nde görevli 112 Acil Servisi ambulansı, Kütahya merkeze hasta bıraktıktan sonra dönüş yolunda alev alev yandı, iki sağlık personeli ölümden döndü.

Denizli'de kask takmayan motosiklet sürücüsü ölümden döndü

Denizli'de kask takmayan ve süratli olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü olaya giden polis aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet ile birlikte sürüklenen sürücüsü kafasını yere vurarak yaralandı.

Uykudan uyandı yanmaktan kurtuldu

Kütahya'nın Emet ilçesinde meydana gelen yangında evin içinde dumanı farkedip uyanan Zehra G. ölümden döndü.

Mutfak Tüpünden Sızan Gaz Bomba Gibi Patladı

Elazığ'da tüpten sızan gazın patlaması sonucu bir evin mutfağı büyük hasar gördü, ev sahibi ise ölümden döndü. 

Metrelerce havaya savrulan oğlu ölümden döndü

Antalya'da geçtiğimiz yıl motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında metrelerce havaya fırlayan oğlu ağır yaralanan baba, geçmiş olsun beklediği otomobil sürücüsünün görülen davada şikayetçi olmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Baba, 'Bir 'geçmiş olsun' bile demedi. Kazayla insanlar ölüyor her şey oluyor. Ben onu affedebilirdim ama bu saatten sonra hiç affetmeyeceğim' dedi.