Olumsuzluk Haberleri

Olumsuzluk Haberleri

Başkan Alan: Bakan Kurum’dan ilimize bir lojistik merkez kurulması konusunda destek talep ediyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimizi ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a 2020 ve 2023 depremlerinden sonra yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek, olası Tunceli ve Bingöl depremlerinde yaşanacak olumsuzluklara ilk müdahale eden ilin Elazığ olacağı gerçeğinden hareketle ilimize lojistik merkez kurulmasına destek olması noktasında çağrıda bulundu.

Vali Toraman: Yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 28 Mayıs Pazar günü yapılan seçimin ardından Elazığ’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını açıkladı. 

Meteoroloji Elazığlıları uyardı 

Yaz aylarına girerken mevsim normalleri ve üzerinde sıcaklık beklerken; Elazığ yeniden yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, sağanak yağışla birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. 

Elazığ Valiliği: Mecburi olmadıkça trafiğe çıkılmaması önem arz etmektedir 

Elazığ’da yaşanan kuvvetli sağanak yağışın ardından Elazığ Valiliği açıklama yaparak vatandaşları ve sürücüleri oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı. 

İl Başkanı Ateş: İlimiz afet bölgesi ilan edilmeli 

Depremin yıkıcı etkisinin Elazığ’da yaşadığını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, tüm bu olumsuzlukların giderilmesi için şehrin afet bölgesi kapsamına alınması gerektiği dile getirdi. 

Elazığ Beşir Derneğinden Afganistan'a yardım eli

Beşir Derneği Elazığ il temsilciği Afganistan'da yaşanan olumsuzluklardan dolayı vatandaşlara giysi malzemesi gönderdi.

Uzmanından kırık uyarısı: 'El ve ayak bilekleri kırıkları ciddi sakatlıklara neden olabilir'

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşan kaygan zeminlerin gerek araç trafiğinde gerek yaya trafiğinde bir takım olumsuzluklara neden olabildiğine dikkat çeken Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Cihan Batur, 'El ve ayak bileği kırıkları sakatlıklara neden olacak sorunlar doğurabilmektedir' dedi.

Elazığ Belediyesi vatandaşları uyardı

Elazığ Belediyesi, ilimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle, buzlanma ve don olaylarına bağlı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. 

Elazığ Valisi Toraman: 'Depremden dolayı ilimizde bir olumsuzluk olmadı'

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Malatya Pötürge merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak kentte şu ana kadar ulaşan her hangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi.

Elazığ'da müteahhitler eyleme hazırlanıyor

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İMKON Yönetim Kurulu Üyesi  Av.Osman Avcıl son zamanlarda  çimento sektörünün yaptığı fahiş fiyatlardan doğan olumsuzluklar ile alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu.

Karakoçan'da yağıştan etkilenen bölgeler incelendi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle olumsuzluk yaşanan bölgelerde inceleme yapıldı.

Vali Yırık: 'Depremde şu ana kadar ciddi bir olumsuzluk yok'

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, meydana gelen depremde şu ana kadar ciddi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, 15 civarında bayılma, merdiven çıkışında panik halinde burkma gibi vakalar var. Onların da hastanede tedavisi devam ediyor' dedi.

Vali Yırık: Elazığ'da Şuana Kadar Olumsuzluk Yok

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Malatya Pötürge Merkezli 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da şuana kadar herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını açıkladı. 

Elazığ'da depremde hasar gören bina çöktü

Elazığ'da depremde 14 kişinin hayatını kaybettiği Dilek Sitesi'nin yanında bulunan ve acil yıkım kararı sonrası çalışma başlatılan bir sitedeki bine çöktü. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, önceden tedbir alınması bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçti.

İlk ve ortaokul öğrencilerine ilk yardımın önemi anlatıldı

Elazığ'da öğrencilere yönelik düzenlenen seminerde, son zamanlarda boğaza cisim kaçması nedeniyle yaşanan olumsuzluklarda ne yapılması gerektiği başta olmak üzere ilk yardımın önemi anlatıldı.

Elazığ'da 3 gündür devam eden yoğun sis hava ulaşımını da etkiliyor

Elazığ'da 3 gündür etkili olan yer yer görüş mesafesini sıfıra kadar indiren sis, kentte güzel görüntülerin yanı sıra ulaşımda olumsuzluklara da neden oluyor. Sis nedeniyle bugünde dahil olmak üzere 3 günde çok sayıda uçağın seferi iptal edildi, bazı uçaklar ise Malatya'ya inmek zorunda kaldı.

Ordu’da aşırı yağış 11 ilçeyi etkiledi

Ordu'dan dün öğle saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kuvvetli yağmur ve şiddetli rüzgar sonucu çatı uçması, konuta yıldırım düşmesi, ağaç devrilmesi, elektrik hatlarında arıza ve kesinti gibi bazı olumsuzluklar yaşandı.