Önemli Görev Haberleri

Önemli Görev Haberleri

Elazığlı bürokrata önemli görev

Uzun bir süredir Ticaret Bakanlığı bünyesinde önemligörevlerde bulunan Mükerrem Aksoy, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Bakan Yardımcısı Alpay’a önemli görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

Orhan, Hanönü kaymakamlığına atandı

Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan, Kastamonu Hanönü Kaymakamlığına atandı. Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan’a önemli görev.

Açık, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve İDK Başkanı oldu 

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, federasyonun bağlı olduğu Türk İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) yeni yönetiminde önemli görevler üstlendi. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Prof. Dr. Açık aynı zamanda TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu (İDK) Başkanlığını da yürütecek. Prof. Dr. Açık, “Ülkemizin sürdürülebilir kalkınması, KOBİ’lerimizin rekabetçiliği ve kadınların çok yönlü güçlendirilmesi için çalışacağız” dedi. 

Hemşerimiz Tuntaş’a önemli görev

Hemşerimiz Prof. Dr. Remzi Tuntaş,  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığına atandı.

Hasan Murat Öz’e, AK Parti’de önemli görev

Genç yaşta girdiği siyaset sahnesinde başarılı çalışmalara imza atan ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı olan Hasan Murat Öz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Hemşehrimiz Soğukpınar’a önemli görev 

Elazığlı Hemşehrimiz Mehmet Soğukpınar İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Daire Başkanlığı görevine getirildi. 

Hemşehrimiz Revaha Yanılmaz’a önemli görev

Hemşerimiz Revaha Yanılmaz, PTT A.Ş. Tanıtım ve Medya İlişkileri Daire Başkan Yardımcısı görevine atandı.

Prof. Dr. Devecioğlu'na önemli görev

Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün, Spor Eğitimi ve Bilim Kurulu Üyesi seçildi.

Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'a Yeni Görev

Milli Savunma Bakan Yardımcısı, Elazığlı hemşehrimiz Şuay Alpay, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. 

Emniyet Personeli için Yüz Korucu Siperlik Üretildi

Elazığ İl Milli Eğitim Müdrülüğüne bağlı Bilim ve Sanat Merkezinde üretilen yüz koruyucu siperlikler, koronavirüsle mücadelede önemli görev yürüten emniyet görevlilerine dağıtıldı.

Depremde, Fırat Üniversitesi Hastanesi de önemli görev üstlendi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremde Fetih Sekin Şehir Hastanesi'nin yanı sıra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'de önemli görev üstlenerek ilk 48 saatte başvuran yaklaşık bin 500 kişiye baktı, yaralı durumda olan 191 kişiden 185'inin tedavisi yapıldı, 6'sının ise halen devam ettiği öğrenildi.

Milletvekili Ağar'a önemli görev!

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, Parti içerisinde önemli bir göreve getirildi.