Önemli Haberleri

Önemli Haberleri

Başkan Şerifoğulları; Depreme dayanıklı, dirençli bir elazığ için yoğun mesaisini sürdürüyor

Elazığ’ın daha güçlü ve daha güvenli yarınlarını inşa etmek için yoğun çalışmalarını sürdüren ve depreme dayanıklı, dirençli bir şehir olma yolunda önemli adımlar atmayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Kent Konseyi’nden önemli toplantı

Pilot İl olarak İstanbul’da uygulanması düşünülen Yarısı Bizden Kampanyasına Elazığ’ın da dahil edilmesi için 14 Eylül Cumartesi günü Kent Konseyinde toplantı yapılacak.

Bir sigara grubuna daha zam geldi

Eylül ayında yapılan zamların ardından sigara fiyatları bir kez daha arttı. Özel Tüketim Vergisi'ndeki (ÖTV) artışın etkisiyle sigara paketlerinin fiyatı önemli ölçüde yükseldi.

Elazığ Belediyesi’nin örnek projesi ilerliyor

Elazığ Belediyesi’nin önemli sosyal projelerinden biri olan ve 85 bin ekmek üretim kapasitesine sahip halk ekmek üretim tesisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığlı bürokrata önemli görev

Uzun bir süredir Ticaret Bakanlığı bünyesinde önemligörevlerde bulunan Mükerrem Aksoy, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete girdi

Elazığ Belediyesi, depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Nailbey Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni hizmete açtı. Bu ofis, mahalle sakinlerinin taleplerini toplamak ve projeye yön vermek amacıyla kapılarını vatandaşlara açtı.

Hangi pekmez neye faydalı?

Her sabah aç karnına pekmez tüketmek, sağlık açısından önemli etkiler sunuyor. Peki, hangi pekmez neye faydalı? işte detaylar.

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Milletvekili Erol'dan sığınmacı çıkışı!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol sığınmacı ve düzensiz göç sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erol: Tercihli oy sistemi geri getirilmelidir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ TSO’dan, Elazığspor’a destek

Geçtiğimiz sezon önemli bir başarı hikâyesi yazıp örnek bir mücadele örneği göstererek ikinci lige yükselen Elazığspor’a destekler devam ediyor.

Elazığ TSO’dan, Elazığspor’a destek

Geçtiğimiz sezon önemli bir başarı hikâyesi yazıp örnek bir mücadele örneği göstererek ikinci lige yükselen Elazığspor’a destekler devam ediyor.

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M.Sinan Duymuş, Iraklı Bakan Aydın Maruf ile Görüştü

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektorlerinde Elazığ ve ülke ihracatına önemli katkılarda bulunan Arslanlı A.Ş. yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarında da Türkiye’nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

Erol: Turizm eylem planımız neden yok

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ilimizin turizm konusunda önemli zenginlik ve potansiyele sahip olmasına rağmen bunu yeterince değerlendiremediğini, ifade etti.

Bakan Yardımcısı Alpay’a önemli görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

Elazığ Belediyesi muhtarlarla yeni dönemde de önemli faaliyetler gerçekleştirecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ile Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimi noktasında çözümün önemli bir parçası olan muhtarlarla yeni dönemde de önemli faaliyetler gerçekleştirecek.

Teknoloji meraklıları bu haber size! 

iOS 18'in çıkış tarihi ve destekleyeceği iPhone modelleri hakkında önemli bilgiler açıklandı.

Macit: Kooperatifimiz önemli bir başarıya imza attı

AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, kooperatiflerinin ikinci basamağa yükselerek önemli bir başarıya imza attığını söyledi.

LPG'ye indirim!

Salı günü itibarıyla LPG fiyatlarına 1 lira 8 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Bu fiyatlarla birlikte tabelada önemli bir düşüş görülecekken motorin ve benzinde herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

Sporun Kalbi, Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi’nde atacak

Gençlik ve spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi, şehrin sportif faaliyetleri noktasında önemli bir ihtiyacını giderecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi’ni Elazığ’a kazandıracak.

Gürsel Erol’dan önemli çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem Elazığ’da ve İstanbul ile çevresindeki illerde yaşayan Elazığlıları Cumartesi günü oynanacak maçta takımının yanında yer alamaya davet etti.

Yasemin Açık’tan taraftara 5 otobüs desteği

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı taraftarlara İstanbul’da oynanacak final maçına gitmeleri için 5 otobüs tahsis ederek önemli katkıda bulundu.

Açıkkapı: Elazığ’da 1392 firmaya destek sağlandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Sivrice merkezli 24 Ocak 2020 depremlerinden bugüne kadar esnafa yönelik sağlanan kredi destekleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gürkan: Nitelikli elemanlar ile sektörlerimize önemli katkı sunacağız

Elazığ’da meslek liselerinin ara elaman yetiştirilmesi ile ilgili toplantı düzenlendi. MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit katıldı.

Orhan, Hanönü kaymakamlığına atandı

Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan, Kastamonu Hanönü Kaymakamlığına atandı. Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan’a önemli görev.

Cumhuriyet Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası başladı

İlimizin önemli eğitim kurumlarından olan Cumhuriyet Ortaokulu’nda sosyal etkinlikler devam ediyor.

Keleş: Elazığ bölgenin sanayi ve üretim üssü olacak

Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı ve yerinde incelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sanayi bölgesinin şehrin kalkınmasında oynayacağı önemli rolü vurguladı.

Alan: Ağınlı kadın girişimcilerimiz önemli bir başarı hikâyesi yazıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ağın ilçesinde kadın girişimciler tarafından kurulan Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

Başkan Alan: Elazığ, kültür ve sanatta önemli bir konumda

Elazığ’a gelen sinema oyuncuları Serkan Şengül ve Orhan Aydın, ETSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

AHDE Vefa Derneğinde ‘Atatürk ve Milli Egemenlik’ konuşuldu

AHDE Vefa Derneği tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Fırat Üniversitesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çevik , “Atatürk ve Milli Egemenlik” hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.