Öneri Haberleri

Öneri Haberleri

Başkan Özkan: 21 Eylül’de Koruk Köyü’nde buluşalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ’ın Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile Tüba Elazığ’da sempozyum düzenledi

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

Milletvekili Keleş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Aksaray ve Hicret Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hicret Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Fahiş fiyata yeni formül geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti dönüşünde gazetecilerle sohbetinde fahiş fiyatla mücadele de konuşuldu. Erdoğan, yeni ve daha caydırıcı önlemlerin alınacağını söyledi ve, "Bunu kim yaparsa yapsın bedelini fazlasıyla ödeyecek" dedi. Ürün fiyatının, ambalajın üzerine yazılması önerisinin de değerlendirileceğini söyledi.

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi. Elazığ'da esnafın nabzını tutan Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte yerel iş insanları ve sanatkarların görüş ve önerilerini dinledi.

Kazan’ın “Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru Ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri” adlı kitabı ile okuyucuları ile buluştu 

Hadis, Arap dili ve Edebiyatı alanında çalışmalar yapmakta olan İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Kazan “Hanefi Alimlere Göre Hadis Usulü” adlı eserinden sonra “Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri” adlı eseri Asalet Yayınları tarafından okuyucularının beğenisine sunuldu. 

Başkan Gülyüz’den meslektaşlarına öneri!

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Meslektaşlarına öneride bulunarak; “Benim sektör temsilcisi olarak önerim komisyon bedelinin yarısını ev sahibinden, diğer yarısını ise kiracıdan almak. Çünkü hem ev sahipleri bizden hizmet alıyor, hem de kiracı. Bunu sadece kiracıya mal etmeyelim” dedi.

Elazığ’ın en gelişmiş ilçesi belli oldu 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dile getirdiği 19 yeni il önerisi için çalışmalar devam ediyor. Belirlenen kriterleri karşılayan 19 ilçe il olacak. Bununla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2022 yılında hazırlanan İlçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması yeniden gündeme geldi. Açıklanan verilerde Elazığ'da merkez ilçe hariç diğer ilçelerin neredeyse tamamı az gelişmiş ilçeler arasında yer aldığı görüldü. 

Başhekimlik görevine Doç. Dr. Aydın önerildi 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Siyami Aydın’ın önerildiği ve bakanlık olur yazısı beklenildiği öğrenildi. 

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: GENÇLERİN MECLİSTE SESİ OLACAĞIM

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “gençlerin mecliste sesi olmak isteyen bir kişi olarak, öncelikle gençlerin sorunlarını ve taleplerini iyi anlıyorum. İlk fırsatta Gençlerin eğitim, işsizlik, barınma, sağlık gibi konularda yaşadıkları sorunlar ve beklentileri mecliste dile getirip ve çözüm önerileri sunacağım.” dedi.

Milletvekili Erol: GES sorununuzun çözümü ile ilgili önerileri seçim bildirgemize koyduk

GES projesi ile ilgili önce teşvik edilen daha sonra çıkarılan yönetmelikle mağdur edilen yatırımcıları ziyaret eden Milletvekili Erol, buradaki ilgili kişilerin yaşadıkları sorunları dinledi. Daha önceden de mağdur yatırımcılarla birebir görüşerek onların sorun ve taleplerini ilgili yerlere ileten Milletvekili Erol, yaratılan mağduriyetin giderilmesi ve yatırımcıların doğal hakkı olan konuyu Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın’a da iletti.  Milletvekili Erol, seçimi kazandıkları takdirde sorunun çözümü için bir haftalık süre içerisinde kurulacak olan kabinede Enerji Bakanları Ahmet Akın’ın ilk çözeceği konu alacağını kaydetti.  

Milletvekili Erol: Elazığ’da kötü yapı stoku yıkılsın 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan Meclis Araştırma Komisyonu Başkanlığı’na depreme dirençli yapı stokunun oluşturulması ve kentsel dönüşüm uygulamalarının etkinliğinin artırılması için alınması gereken tedbirlerle alakalı öneride bulundu. 

Akşener, Altılı Masaya dönüyor! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yeni teklifte bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı.

Başkan Bahşi: Gece gündüz demeden çalıştık 

Biz birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız mottosuyla deprem anından itibaren çalıştıklarını ifade eden Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Depremin eğitim çalışanları üzerindeki etkileri, hükümetten beklenti ve çözüm önerilerimiz" başlıklı raporunun detaylarını paylaştı. 

Başkan Çoban, Elazığ ekonomisi için 23 maddelik önerisini açıkladı 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban deprem felaketi sonrasında Elazığ ekonomi ve sanayisi için geç kalınmadan çok ivedi şekilde tedbir ve çalışmaların siyasiler ve tüm ilgili kurumlar tarafından başlatılması gerektiğini belirterek, tedbirlerin başta iş dünyası olmak üzere tüm halkı yakından ilgilendirdiğinin altını çizdi. 

Özel Meslek Liseleri Federasyonu TBMM’de 

Özel Meslek Liseleri Federasyonu Yönetimi ve üyeleri Genel Başkan Av. Ahmet YALÇIN öncülüğünde TBMM’de toplanarak Özel Meslek Liselerinin  sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü. Toplantı, bir çok milletvekilinin katılımı ile TBMM Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Başkan Sarıkaya: Köyler 700 konuttan faydalanmalı 

Genç Sivanlılar Derneği üyeleri bir araya gelerek, Bingöl Sivan bölgesine yapılması planlanan fabrikadan köylerin olumsuz etkileneceğini belirterek, çözüm önerilerini paylaştılar. 

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan kadınlara kalıcı kaş tasarımı önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir dalmış, kaş tasarımının kalıcı makyajın en popüler biçimlerinden biri olduğunu belirterek kadınlara önerilerde bulundu.

Dalmış Klinikten yanak dolgusu önerisi

Dalmış Estetik ve Güzellik Merkezi işletmecisi Mehmet Sait Dalmış, yanak dolgusu hakkında bilgi vererek işlemin mutlaka profesyonel bir hekim tarafından yapılması gerektiğini bildirdi.

Dalmış Beauty'den dudak renklendirme önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dudak renklendirme uygulaması ile ilgili bilgi verdi.

Modacı Dalmış'tan vücut tipine uygun giyinme önerisi

Ünlü Modacı Abdulselam Dalmış, vücut tipine göre giyinme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan karbon peeling önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, karbon peeling uygulamasına ilişkin önemli bilgiler verdi.

Uzmanından microblading önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, microblading işleminin avantajları hakkında bilgi verdi.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan kalıcı doğal kaş önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, son dönemlerde birçok kişinin favorisi haline gelen kalıcı doğal kaşın, uzmanı tarafından yapılması gerektiğini belirterek aksi durumda kişinin yüzündeki doğallığı kaybedebileceğini söyledi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den el ve ayak bakımı önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, yüz bakımının el ve ayak bakımı ile desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den kadınlara bakım önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kadınlara bakım konusunda önemli ipuçları verdi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den profesyonel cilt bakımı önerisi

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, özellikle kadınların profesyonel ekiplerden cilt bakımı yaptırması gerektiğini söyledi.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan karbon peeling önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, cilt lekeleri ile başı dertte olanlara karbon peeling önerisinde bulundu.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan günlük cilt bakımı önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, güzel ve parlak bir cilt yapısına sahip olmak için kaliteli bir cilt bakımı yapılması gerektiğini söyledi.

Yıpranan ciltlere 'sos' önerisi

Güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, yaşlanıp yıpranan ciltlerin bakımıyla ilgili önerilerde bulundu.