Onkoloji Haberleri

Onkoloji Haberleri

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Asude Aksoy, 'Hastalarımıza tıbbın gerektirdiği en güncel tedavileri multidisipliner tedavi yaklaşımıyla sunuyoruz'

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin bölge illere hizmet verdiğini belirten Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Asude Aksoy 'Hastalarımıza tıbbın gerektirdiği en güncel tedavileri multidisipliner tedavi yaklaşımıyla sunuyoruz' dedi.

Elazığ'da ilk karaciğer radyoterapi uygulaması gerçekleştirildi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 'Radyasyon Onkolojisi Kliniğinde' ilk karaciğer radyoterapi (ışın tedavisi) uygulaması yapıldı.

Meme kanseri tedaviye en iyi cevap veren kanserlerden biri

Prof. Dr. Sıtkı Gürkan Yetkin, meme kanserinde erken teşhis ve tedavinin altını çizerken, meme koruyucu cerrahi hakkında bilgi verdi.

Malatya Onkoloji Hastanesi kanser hastalarına şifa olacak

Geçtiğimiz günlerde medikal onkoloji servisi ile hizmet vermeye başlayan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesindeki Onkoloji Hastanesi, gelişmiş tedavi yöntemleri ve 5 yıldızlı oteli aratmayan konforuyla kanser hastaları için şifa olacak.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Onkoloji Servisi Hizmete Girdi 

Elazığ ve çevre illerine sağlıkta en ileri uygulamalar, son teknoloji ekipmanlar ve güçlü sağlık kadrosuyla hizmet veren Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin Onkoloji Servisi en ileri donanımla hizmet veriyor.