Önleyici Tedbirler Haberleri

Önleyici Tedbirler Haberleri

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

Milletvekili Erol: Elazığ, Bingöl ve Tunceli de Afet Bölgesi ilan edilmeli 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6 Şubat depreminin 10 değil 11 ilde etkili olduğunu, Elazığ’da da yurttaşların günlerdir evlerine giremediğini belirterek, “Mağduriyetlerin olmaması için Elazığ mutlaka ama mutlaka afet bölgesi ilan edilmeli. Hatta deprem riski olan Bingöl ve Tunceli de afet bölgesi ilan edilmeli. Önleyici tedbirler alınmalı. Eğer bugün önleyici tedbirler alınmış olsaydı ne Maraş ne Adıyaman ne Malatya ne de Hatay bu haldeydi" dedi. 

Elazığ'da çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin önleyici tedbirler doğrultusunda yaptığı çalışmalarda yakalanan çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli tutuklandı.

Elazığ polisi göz açtırmıyor bir haftada 22 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin önleyici tedbirler doğrultusunda yaptığı çalışmalarda sonra bir haftada 54'ü aranan toplam 81 şüpheli yakalandı, 22'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çeşitli suçlardan aranan 150 şahıs yakalandı, 30'u tutuklandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, önleyici tedbirler doğrultusunda il genelinde uygulama yapıldı.

Bir haftada 99 kişi gözaltına alındı

Elazığ'da önleyici tedbirler doğrultusunda il genelinde son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 99 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslardan 18'i sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak ceza evinde gönderildi.