Orduspor Haberleri

Orduspor Haberleri

Elazığspor Kulübü kupa töreni programını açıkladı

TFF 3.Lig 2.Grupta Şampiyon olan Elazığspor Kulübü, Kupa Töreni Programını açıkladı. Elazığspor, TFF 3.Lig 2.Grupta Play Off Finalinde Orduspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Elazığspor’un kutlama programı belli oldu

Elazığspor’da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor’u 3-0’lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

Ve Şampiyon Elazığspor

TFF 3.lig 2.grup Play-Off finalinde Elazığspor, 52 Orduspor ile karşı karşıya geldi.

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Play – Off müsabakası için ayrılan taraftar sayıları belli oldu!

Elazığspor’umuzun İstanbul’da karşılaşacağı 52 Orduspor maçı için her iki takıma ayrılan taraftar sayıları belli oldu.

Bahçeci: Gün birlik olma günüdür

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erhan Bahçeci, hafta sonu oynanacak olan Çimentaş Elazığspor - 52 Orduspor maçı öncesi yaptığı basın açıklamasında İstanbul'da bulunan tüm hemşehrilerimize ve Elazığ'a gönül vermiş vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak maça davet etti.

BAŞKAN TELÇEKEN: “ELAZIĞSPOR İÇİN İSTANBUL’DA KENETLENİYORUZ”

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak Çimentaş Elazığspor ile 52 Orduspor maçı öncesi bir basın açıklaması yaparak şehrin tüm dinamiklerinin Elazığspor etrafında birleşmeleri gerektiğini söyledi.

Koca: Gün Elazığspor’a destek günüdür

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, İstanbul ve çevre illerdeki tüm Elazığ Derneklerine çağrıda bulunarak kimliğinde Elazığ yazan herkesi maça gitmeleri çağrısında bulundu…

Başkan Alan, Elazığspor maçı için 2 otobüs tahsis etti

TFF 3. Lig Play-Off 3. Turu’nda sahasında Efeler 09 SFK’yı mağlup ederek play-off finaline yükselme başarısı gösteren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un 25 Mayıs cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi şehirde ve İstanbul’da yaşayan Elazığlıların heyecanı dorukta.

Elazığspor’dan final biletleriyle ilgili açıklama

Cumartesi günü oynanacak Çimentaş Elazığspor- 52 Orduspor maçı için Elazığspor vatandaşlara çağrıda bulundu.

Tutaş: ''Toparlanacağız, taraftarımızın şüphesi olmasın''

ES Elazığspor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, 52 Orduspor FK karşısında alınan farklı yenilgiyi yorumlayarak, ''En yakın zamanda toparlanacağız, taraftarımızın şüphesi olmasın' dedi.

Elazığ Karakoçan'ın deplasman fobisi

TFF 3. Lig 2. Grup 6. haftasında konuk ettiği Orduspor 1967'yi 3-1 yenerek sezonun ilk 3 puanını alan Elazığ Karakoçan FK, deplasman fobisini yenmek için hafta sonu Turgutluspor karşısına çıkacak.

TFF 3. Lig

TFF 3. Lig 2. Grup 6. Hafta maçında Elazığ Karakoçan FK sahasında Orduspor 1967'yi 3-1 mağlup etti

Elazığspor, 52 Orduspor FK deplasmanında

ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup 6. haftasında 52 Orduspor FK'nın konuğu olacak.

Elazığ takımlarının bu hafta oynayacakları maçların hakemleri belli oldu

TFF 3. Lig 1. Grup'un 6. haftasında ES Elazığspor'un deplasmanda 52 Orduspor FK'la oynayacağı maçı İstanbul Bölgesi'nden C Klasman Hakemi Sezer Yalçın yönetecek.

Elazığspor'da sakat futbolcuların son durumu

TFF 3. Lig 1. Grup 6. haftasında deplasmanda 52 Orduspor FK ile karşılaşacak olan ES Elazığspor'da kaleci Hakan Canbazoğlu sevinci yaşanıyor.

Elazığ Karakoçan FK, Gökhan Erdöl'le anlaştı

Elazığ Karakoçan FK, uzun süredir beklediği forvet transferi için geçtiğimiz sezon 52 Orduspor FK ile play-off oynama başarısı gösteren Gökhan Erdöl'le anlaştı.

HD Elazığ Karakoçan FK, Ordu'ya gidecek

HD Elazığ Karakoçan FK, TFF 3. Lig 2. Grup'un 28. haftasında deplasmanda oynayacağı 52 Orduspor FK maçı için, Perşembe günü Ordu'ya gidecek.

Elazığ Karakoçan'dan hakem tepkisi

Elazığ Karakoçan FK tarafından yapılan açıklamada, 52 Orduspor maçında görev yapan orta hakem Emre Korkmaz'ın müsabaka sonucuna etki eden hatalar yaptığı savunuldu.

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan FK: 1 - 52 Orduspor FK: 1

TFF 3. Lig 2. Grubun 9. haftasında HD Elazığ Karakoçan FK, sahasında 52 Orduspor'la 1-1 berabere kaldı.