Orman Bölge Müdürlüğü Haberleri

Orman Bölge Müdürlüğü Haberleri

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Arpacı Atandı

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Muhammed Salih Çetiner’in Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Arpacı atandı.

Hemşehrimiz Çetiner’e yeni görev

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Hani şehir dışına taşınacaktı?

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğünün, geçmişte tüm siyasi ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere şehrin merkezi olan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde ve birçok yetişmiş çam ağacının yok olmasına sebep olan 110 lojman ve idare binasını yapıp tamamlamasının ardından şimdi ise aynı hatayı Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor. Kurum, yine tüm siyasilerin ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere idare binasını Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapmak için ihaleye çıktı.

Milletvekili Bulut: Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasının yeniden yapılacağını açıkladı. Milletvekili Bulut, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık” dedi. 

Bulut: Her yıl milyonlarca fidanı toprakla buluşturuyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. 

Elazığ'da 10 bin fidan dağıtıldı

Elazığ'ın Keban ilçesinde Dünya Ormancılık Haftası sebebiyle Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlara 10 bin fidan dağıtıldı.

Elazığ'da 'Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes' etkinliğinde 23 bin fidan toprakla buluştu

Elazığ'da 8. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü kapsamında 'Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes' etkinliği altında Fırat Üniversitesi Harput yerleşkesinde 23 bin fidan toprakla buluşturuldu.

12 milyon fidanın üretildiği Elazığ'da 2 milyon fidan toprakla buluşacak

Elazığ 8. Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde bu yıl 5 milyonu Elazığ'da olmak üzere toplamda 12 milyon fidan üretildi. Yıl sonuna kadar 2 milyon 297 bin fidan dikiminin planlandığı Elazığ'da, 11 Kasım'da ki 'Fidan Dünyaya Nefes, Bugün Fidan Geleceğe Nefes' projesi kapsamında 46 bin fidan toprakla buluşacak.

Çetiner: Ekstra gayret sarf ediyoruz

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, şehir genelinde ve kırsal alanda fidan dikme ve yeşillendirme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü duyurdu.

FÜ ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında iki protokol imzalandı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında iki protokol imzalandı.

Ormanlar, kadınların ellerinden yeşeriyor

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki fidanlıklarda çalışan kadınlar, yılda ürettikleri 15 milyondan fazla fidanla 8 ilde oluşturulan ormanlara önemli bir katkı sunuyor.

Elazığ İhale Haberleri

Elazığ ihale haberleri