Osb Haberleri

Osb Haberleri

TRoket Takımı, Roketsan’ın yarışmasında başarılı atış gerçekleştirdi

Elazığ Gençlik Merkezi TROKET Takımı Roketsan’ın Aksaray’da düzenlemiş olduğu roket yarışmasında "zorlu görev" kategorisinde Türkiye’de ilki gerçekleştirerek, başarılı bir atış yaptı.

Besi OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığında Besi OSB Yönetim Kurulu Toplantısı ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Keleş, Tasarım ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ OSB’de kurulan Tasarım ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Öztürk Elazığspor Maçı İçin 2 Otobüs Tahsis Etti

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi Günü İstanbul’da Rams Park’ta oynayacağı final maçı için 2 otobüs tahsis etti.

Keleş: Elazığ bölgenin sanayi ve üretim üssü olacak

Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı ve yerinde incelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sanayi bölgesinin şehrin kalkınmasında oynayacağı önemli rolü vurguladı.

TEKNOVA OSB yer tahsisi için imzalar atıldı

TEKNOVA OSB Yer Tahsis Belgesi İmza Töreni ETSO’da yapıldı. 293 parselden 115’nin tahsisi için düzenlenen törene katılan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, üretim, yatırım ve istihdam anlamında Elâzığ’da güzel şeyler yaşandığını söyledi

Başkan Alan: Elazığ, yatırım ve üretimle kalkınıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimiz yatırım, istihdam ve üretimine katkıda bulunan firma ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Alan, Elazığ OSB’deki firma ziyaretlerine devam ediyor 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ istihdamına ve üretimine katkı sunan firmalara ziyaretlerini sürdürüyor. 

Başkan Alan, Elazığ OSB’deki firmalar ile OSB Başkanı Öztürk’ü ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ile üretim ve istihdamlarıyla ilimiz ekonomisine katkı sunan firmaları ziyaret etti.

Elazığ Besi OSB İhalesi 25 Ekim’de yapılacak 

Elazığ Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) ihalesi 25 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek. 

TEKNOVA OSB’nin elektrik altyapısı için imzalar atıldı 

Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik altyapı ihalesinin sözleşmesi Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalandı. 

Öztürk, OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kuruluna seçildi

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) 21. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 

Mustafa Ataş, Elazığ OSB’de incelemelerde bulundu 

AK Parti Eski Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. 

AK Parti Heyeti ETSO Başkanı Alan’la bir araya geldi 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ETSO Başkanı İdris Alan’la bir araya geldi. ETSO Başkanı İdris Alan Milletvekili Bulut’tan ikinci OSB’nin biran önce ayağa kalkması için destek istedi. 

Resmi Kurumlarda ve OSB’de doğalgaz kesilecek

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgede doğalgaz basıncını azaltmak için Elazığ’da kamu kurumlarında ve organize sanayi bölgesinde doğalgaz kesintisi yaşanacak. Konutlarda ise doğalgaz kesintisi yaşanmayacak

Elazığ OSB'den destek çağrısı

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı sanayicilerden sanayi bakanlığı adına deprem bölgesi için destek topluyor.

Milletvekili Demirbağ OSB’deki mobilya üretim tesislerinde inceleme yaptı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Erenler Mobilya ve Tüfenkçi Mobilya’nın üretim tesislerinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Demirbağ: “Elazığ ekonomimize ve istihdama katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

İl protokolü OSB’de incelemelerde bulundu 

Elazığ il protokolü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. 

Bulut, OSB’deki ayakkabı ve çanta fabrikasını inceledi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, OSB’de faaliyete girecek ayakkabı ve çanta fabrikasında incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Demirbağ, Yazıkonak-Yurtbaşı OSB yolunda inceleme yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yenileme çalışmaları devam eden Yazıkonak-Yurtbaşı Organize Sanayi Bölgesi yolunda incelemelerde bulundu. Milletvekili Demirbağ, yenilenecek olan yolun bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Çadırcı, 'OSB yolumuz, hak ettiği standarda kavuşuyor'

Organize Sanayi Yolu'nun hak ettiği standartlara kavuşacağını aktaran Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 'Problemi el birliği ile çözüme kavuşturmak için İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden tam hızla çalışmalarına devam ediyor' dedi.

Zeycan Yıldırım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri iş garantisi ile eğitim görüyor

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (Elazığ OSB) Yönetiminin destekleriyle Zeycan Yıldırım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri iş garantisi ile eğitim görüyor.

Elazığ'da tarımsal üretime değer katacak Elagro A.Ş.'nin yatırım süreci başlıyor

Tarımına yüksek katma değer sağlamak ve Elazığ'ın sosyo-ekonomik kalkınması için Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) öncülüğünde kurulan Elagro A.Ş. yatırım sürecini başlatıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen tesisin Elazığ 1.OSB'de kurulacağı kaydedildi.

Elazığ OSB'de Başkan Öztürk güven tazeledi

Elazığ'da Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık seçiminde mevcut başkan Suat Öztürk 115 oy alarak güven tazeledi.

Öztürk: Yürüyüşümüze güçlü şekilde devam edeceğiz

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Suat Öztürk, 12 Şubat'ta yapılacak EOSB Başkanlık seçimlerini yeniden kazanacaklarına inandıklarını belirterek, seçimden sonra daha güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi.

Elazığ OSB Başkan Adayı Özeren, projelerini açıkladı

MÜSİAD Elazığ Şubesi eski başkanı, iş insanı Mehmet Özeren, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Özeren başkanlığa seçilmesi halinde Elazığ OSB'de hayata geçirecekleri projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Elazığ OSB'ye 1 Milyon metrekare alan ilave edildi

Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde 6. Bölgeye dahil edilmek üzere mülkiyeti Akçakiraz mücavir saha sınırları içerisinde bulunan 1 milyon metrekarelik ilave alan ekleme amaçlı Akçakiraz Belediyesi ile OSB arasında protokol imzalandı.

OSB Başkanı Öztürk: 'Deprem ve pandemiye rağmen yatırımlar devam etti'

Elazığ'da yaşanan deprem ve pandemiye rağmen yatırımların ve üretimlerin devam ettiğini, işletmelerin büyümeye çalıştığını belirten Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (Elazığ OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Krize rağmen hem devam eden yatırımlar, hem de yeni açılacak 7 bin 500 kişi önümüzdeki yılın sonuna kadar istihdam edilecek dedi.

Başkan Öztürk'ten seçim uyarısı: Herkes ayağını denk alsın

Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk, OSB seçimlerine siyasi müdahalenin olmaması gerektiğini belirterek, 'Üçüncü şahıs insanlar, gelip organize sanayi bölgesini karıştırırlarsa karşılarında beni bulurlar. Onun için herkes ayağını denk alsın' dedi. 

Biyogaz Enerji Üretim Tesisi Tam Gaz

Elazığ tarıma dayalı besi İhtisas OSB Yerleşkesi içerisinde inşaat çalışmaları devam eden Biyogaz Enerji Üretim Tesisinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.