Otel Haberleri

Otel Haberleri

Gürtürk'ten teşekkür mesajı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrede Serkan Gürtürk, Metin Çöteli ve İsmail Ekrem Katı yarıştı.

Çöteli, FHGC Başkanlığı için adaylığını açıkladı

TRT Elazığ Temsilcisi Metin Çöteli, 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan FHGC kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak, destek istedi.

Elazığ, yeni öğretmenevine kavuştu

Elazığ'da kiralanan otel, öğretmenevine dönüştürülerek '24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Dünyada sadece Elazığ'da çıkıyor, 60 ülkeye ihraç ediliyor

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkarılan vişne renginde, damarlı yapıya sahip, dekoratif amaçlı yoğun ilgi gören mermer, 4 kıtada 60 ülkeye ihraç ediliyor. 40 yıldır dünyanın gözdesi haline gelen vişne mermeri bugüne kadar Kabe, Beyaz Saray, Dubai ve Palmiye Adalarındaki lüks otel ve mağazalar gibi birçok seçkin mekanı süsledi.

Rengi ve dokusuyla dünyada tek olan 'Elazığ Vişne Mermeri'nde TOGG talebi

Dünyada sadece Alacakaya ilçesinde çıkarılan ve 4 kıtaya ihraç edilen ' Elazığ Vişne Mermeri', rengiyle ve dokusuyla 60 ülkedeki seçkin mekanları 40 yıldır süslüyor. Beyaz Saray, Kabe, Dubai ile Palmiye Adalarındaki lüks otel ve mağazalar gibi birçok seçkin mekana 'Elazığ Vişne Mermeri 'gönderen Alacakaya Mermer Üretim Müdürü Sinan Diker, hiçbir alternatifi olmayan bu rengi TOGG'da görmek istediklerini söyledi.

Teyo Emmi, Elazığspor'un kampında

Usta tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, nam-ı değer Teyo Emmi, Elazığspor'u kamp yaptığı Erzurum Palandöken Otel'de ziyaret etti.

CHP'ye Elazığ'da soğuk duş: 'Niye ortaya düşmüşsünüz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP 10 milletvekiliyle çarşıda bir araya gelen Elazığlı bir teyze, heyete tepki gösterdi. Ekonomisi konusu açılınca teyze, Ben zamanında hastanede yattığımda bir ilaç bulamıyordum. Şimdi benim eşim hastanede yatıyor; aynı 5 yıldızlı otel gibi. Yemeği, bakımı her şeyi var. Niye ortaya düşmüşsünüz' dedi.

Fırat Üniversitesi'nde aşçılık mutfağı açıldı

Fırat Üniversitesi'nde Aşçılık ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri için aşçılık mutfağı açıldı.

Yeni yuvalarına kavuşan deprem mağdurları: 'Evler 5 yıldızlı otel gibi'

Elazığ depreminin ikinci yıldönümünde deprem mağdurları, yeni yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Hak sahiplerinden Cemil Döndü, 'Evleri görüyorsunuz 5 yıldızlı otel gibi' dedi.

Ses sanatçısı otel odasında intihar etti

Bartın'da ünlü gitar sanatçısı Soner Egesel kaldığı otel odasında intihar etti.

Aydın’da otelde siyanür paniği: 1 kişi ölü bulundu

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan otelde genç bir kadın kaldığı odada ölü bulundu. Kadınının kahvesine koyduğu siyanür ile hayatına son verdiği iddia edildi.

Hindistan'da korona otelinde yangın: 11 ölü

Hindistan’da korona virüs hastalarının kaldığı otelde çıkan yangın sonucu 11 kişi hayatını kaybetti.

Malatya Onkoloji Hastanesi kanser hastalarına şifa olacak

Geçtiğimiz günlerde medikal onkoloji servisi ile hizmet vermeye başlayan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesindeki Onkoloji Hastanesi, gelişmiş tedavi yöntemleri ve 5 yıldızlı oteli aratmayan konforuyla kanser hastaları için şifa olacak.

Park Dedeman Otel Güvenli Turizm Sertifikası Aldı

Türk turizminin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Turizm Grubu bünyesinde yer alan, 2016 yılından beri Elazığ'da misafirlerini ağırlayan Park Dedeman Elazığ Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Covid-19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme kriterlerini eksiksiz yerine getirerek 'Güvenli Turizm Sertifikası' almaya hak kazandı.

İşadamının Ölüm Nedeni Belli Oldu

Elazığ'da bir otel odasında ölü olarak bulunan işadamının ölüm nedeni belli oldu.

İşadamı kaldığı otelde ölü bulundu

Elazığ'da hasarlı konutlarının yıkım işini yapan firmanın sahibi Ethem Gürsoy kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Gezin’de 60 Odalı Otel ve Kamp Merkezi Yapılıyor

Gezin Köyünde, 60 odalı otel ve kamp merkezi yapılıyor. 

72 Odalı Otel Sağlık Çalışanlarına Tahsis Edildi

Elazığ'da meydana gelen depremde sağlık ve kurtarma ekiplerine kapılarını açan Park Dedeman Otel, büyük bir fedakarlığa daha imza attı.

Karın Zarı Kanserini Son Teknoloji Uygulamalar ve Ameliyatlarla Yendi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne, karın ağrısı şikâyetiyle başvuran Mehmet Şen’in yapılan tetkikler sonucunda Malign Peritoneal Mezotelyoma (MPM) yani karın zarı kanseri olduğu tespit edildi. Hasta uygulanan son teknoloji yöntemler ve yoğun bir tedavi programıyla hayata yeniden kazandırıldı. 

Gebe okuluyla doğuma hazırlanıyorlar, anne oteli ile bebeklerinden uzak kalmıyorlar

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde bulunan gebe okulu ile anneler doğuma hazırlanırken, anne oteliyle de yeni doğan yoğun bakımda yatan bebekler annelerinden uzak kalmıyor.

Isparta’da düğün çıkışı bıçaklı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

Isparta'da bir otelde katıldıkları düğün töreni sonrasında gezmeye çıkan 3 kişi, madde bağımlısı olduğu öne sürülen şahısların saldırısına uğradı. Çıkan kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise hastanede tedavi altına alındı.

Köye saray gibi otel

Elazığ'da bir iş adamı, yıllar önce döndüğü köyünde üzüm bağlarının bulunduğu bölgeye yaz ve kış turizminin yanı sıra bağ bozumu turizmine de katkı sağlayacak bir otel yaptırdı.

Yaşadığı otel odasında öldü

Elazığ'da bir süredir otelde yaşayan 46 yaşındaki şahıs, kaldığı odada ölü bulundu.

Seyir halindeki pick-up alev aldı

Elazığ'da seyir halindeki pick-up bir anda alev aldı. Bir otel çalışanlarının yangın tüpleri ile hızlı müdahalesi sonucu facianın önüne geçildi.

Elazığ Valiliği: '3 kişi kurtarıldı, 20 kişi otele yerleştirildi'

Elazığ Valiliği yoğun yağışla birlikte oluşan su taşkınları ve sel nedeniyle mahsur kalan 3 kişinin kurtarıldığını, 20 kişinin de otele yerleştirildiğini bildirdi.

Tunceli’de Dünya Rafting Şampiyonası heyecanı

Terörden temizlenip huzur ve turizm şehri haline gelen Tunceli'de Türkiye'de ilk defa düzenlenen Dünya Rafting Şampiyonası heyecanı başladı. Şampiyona nedeniyle otel ve misafirhanelerde yer kalmayınca, yurtlar kullanıma açılıp, nehir kenarına kamplar kuruldu.

Not bırakıp nehre atladığı zannediliyordu, oyunu ortaya çıktı

Elazığ'ın Palu ilçesinde 1 ay önce evlenen genç bir kadının, eşyalar ve not bırakıp nehre atladığı zannedilirken, oyunu polisin otel kayıtlarını incelemesi ile ortaya çıktı, sağ bulundu.

Ünlü sunucu Bodrum’da dünya evine girdi

İzmir Foça'da yaşayan ünlü TV programcısı ve sunucu Hakan Doğanay, Çiğli Bilsem Müdürü Gözde Uprak ile Bodrum'da dünya evine girdi. Otelde gerçekleştirilen nikahta davetliler, Küba Karnavalı'nda sahne alan Hakan Doğanay ile eğlendikleri sırada yapılan anonsla çiftin evleneceklerini öğrendi.

Pertek’in turizm elçileri yetişiyor

Pertek Kaymakamlığı ve Pertek Belediye Başkanlığı işbirliğiyle hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Pertek Turizm Eğitimi” projesinin tanıtım toplantısı Pertek Termal Otel toplantı salonunda gerçekleşti.