Oto Galericiler Haberleri

Oto Galericiler Haberleri

Alan: Oto Galericiler Sitesi’ndeki esnaflarımızın taleplerini karşıladık 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Galericiler Sitesindeki esnafların taleplerini karşılamak için 6. Noter’in Güneykent Mahallesine kurulacağını açıkladı. 

CHP’li Erol’a vatandaşlardan büyük destek 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Oto Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. Oto galerici esnafı Erol’u bağrına basarak kendisine tam destek sözü verdi.

İkinci el araç piyasası alev alev

İkinci el araç piyasanın önlemez yükselişi sürüyor. Ankaralı Oto galericiler ise bu yükselişte kendilerinde bir suç olmadığını iddia ediyor. Son gelen ÖTV zammının ise mevcut piyasayı daha da yükseğe çekeceği ifade ediliyor.

İşte 2.el otomobil fiyatlarını uçuran faktör

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, ikinci elde daha büyük kâr olduğunu gören distribütör ve sıfır otomobil bayilerinin ikinci el satışına başlayıp piyasayı yükselttiğini söyledi. Vatandaşa çağrıda bulunan Yanık, "Vatandaş yüksek fiyatla ikinci el almazsa fiyatlar düşer. Aynı durum yakın zamanda konut sektöründe de yaşanabilir" dedi.

Elazığ Belediyesi Oto Galericileri Uyardı

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şehir dışına taşınma zorunluluğu bulunan ikinci el otomobil satış galerilerinin, farklı isimler altında şehir merkezinde faaliyet göstermesine ilişkin uyarıda bulunuldu.