Otobüs Terminali Haberleri

Otobüs Terminali Haberleri

Otobüs Terminali’ne 7/24 otobüs seferleri düzenlenecek

Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri adına Elazığ Belediyesi tarafından Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali güzergahına, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren EŞTİ (75) seferleri başlatılacak.

Şerifoğulları, Elazığ’a Doğu Parkı kazandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi’nde bulunan eski şehirler arası otobüs terminalinin yer aldığı alanda hayata geçirilecek ve bölgeye değer kazandıracak olan Doğu Park alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim alanını açıkladı

Elazığ Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim alanını açıkladı. Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında bulunan 15 dönüm alan üzerine kurban satış ve kesim alanı oluşturulduğu bildirildi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARININ SÖZ VERDİĞİ PROJELER, ŞEHRE DAMGASINI VURDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın söz verdiği projeler şehre damgasını vurdu.

Vatandaşlardan, ‘Şehirler Arası Otobüs Terminaline’ tam not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği vizyon projeleri arasında yer alan şehrin geleceğine yönelik büyük yatırımlarından biri daha hayata geçti.

Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Açıldı

Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali Güneyçevre yolunda yeni binasında hizmete açıldı.

Söz verdi, yaptı!

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği projelerden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminalinin açılışı çok yakında gerçekleşiyor...

Şehirler Arası Otobüs Terminali açılış için gün sayıyor

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen ve yakın bir zamanda açılışı gerçekleşecek olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor.

Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde sona doğru

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirler Arası Otobüs Terminali çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Şehirler arası otobüs terminali Elazığ’a vizyon katacak 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi’nden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin yapımının tamamlanmasıyla, Türkiye’nin önemli turizm duraklarından olan Elazığ’a gelecek misafirlere ve Elazığlılara daha düzenli, temiz ve konforlu bir ulaşım imkanı sunulmuş olacak. 

Şehrin beklediği bir proje daha tamamlanıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir adına marka değer taşıyan yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Şahin Başkanın söz verdiği projeler hayat buldu

Göreve geldiği günden bugüne söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kamuoyunun takdirini topluyor.

Başkan Şerifoğulları, 'Şehre değer katan dev yatırımları bir bir hayata geçiyoruz'

Şehre değer katan dev yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bu çerçevede Güney Çevre Yolu üzerinde yapımına başladığımız Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Şu an çalışmalarda yüzde 75 seviyesine geldik' dedi.

Başkan Şerifoğulları: 'Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin inşa çalışmaları hızla devam ediyor'

Elazığ'ın uzun yıllardır kullanılan mevcut otogarının artık ihtiyaçlara cevap veremez hale geldiğini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin inşa çalışmaları hızla devam ediyor' dedi.

Elazığ'da otogardaki silahlı kavgada 2 gözaltı

Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde 2 kişinin yaralandığı silahlı kavga olayında 2 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ otogarı içerisinde silahlı kavga: 2 yaralı

Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali içerisinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi yaralandı.

Başkan Şerifoğulları Yeni Teminal Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin önemli oranda ihtiyacını karşılayacak ve kent ekonomisine katma değer sağlayacak yeni şehirler arası otobüs terminali inşaatında incelemelerde bulundu.

Elazığ'da otobüs seferlerinin açılmasıyla vatandaşlar otogara akın etti

Elazığ'da kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yolların tekrar açılmasıyla otobüs seferleri de başladı. Aynı zamanda Elazığ'da uçuşların da iptal olmasıyla vatandaşlar, ulaşımını sağlamak için şehirlerarası otobüs terminaline akın etti.

Yeni otobüs terminali inşaatı devam ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin gelecek vizyonuna değer katacak bir konseptle başlatılan yeni otobüs terminali inşaat çalışmaları devam ediyor.

Elazığ'da Covid'li şahıs terminalde 'HES' kodu sayesinde yakalandı

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan bir şahıs, Ankara'ya gitmek için geldiği şehirlerarası otobüs terminalinde Hayat Eve Sığar (HES) kodu sayesinde yakalanıp, yurda götürüldü.

Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali İhalesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Güney Çevreyolu üzerine inşa edilecek şehirlerarası otobüs terminal binası yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Otobüs Terminali İhalesi 5 Ağustos’ta Yapılacak

Elazığ Belediyesi tarafından Güney Çevreyolu üzerine inşa edilecek şehirlerarası otobüs terminal binası yapım ihalesi, 5 Ağustos 2020’de gerçekleştirilecek.

Otobüs Terminalinde Covid 19 Temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs (COVİD-19) salgınıyla mücadele kapsamında Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.