Otobüsler Haberleri

Otobüsler Haberleri

Elazığ'da belediye otobüslerinin güzergahı değişti

Elazığ Belediyesi, şehirde hizmet vermekte olan bazı otobüslerin güzergahının değiştiğini duyurdu.

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Elazığ'da otobüslere Ramazan Ayı düzenlemesi

Elazığ Belediyesi otobüs saatlerine Ramazan Ayı düzenlemesi yaptı.

Elazığ'da belediye otobüslerinde kredi kartıyla ödeme yapılabilecek

Vatandaşların toplu taşıma araçlarını hızlı ve güvenli bir şekilde kullanmasını hedefleyen Elazığ Belediyesi, ulaşımda yeni bir dönem başlatarak belediye otobüslerinde kredi kartıyla ödeme yapabilme imkanı getirdi.

Elazığ'da belediye otobüsleri bayramda ücretsiz

Elazığ Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla Elazığ Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarının bayram süresince ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu.

Yolcu kılığına giren jandarma ekipleri, minibüs ve otobüslerde denetim yaptı

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, yolcu kılığına girerek minibüs ve halk otobüslerinde denetim gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesinden şehit yakınları ve gazileri onurlandıran uygulama

Elazığ Belediyesi, şehit yakınları ve gazileri onurlandıran bir uygulamayı hayata geçirdi. Şehit yakınları ve gaziler belediyeye ait otobüsleri kullanıp kartlarını okuttuklarında 'Ücretsiz' yerine 'Vatan size minnettar' anonsu duyulmaya başlandı.

Aydın’da otobüsler birbirine girdi

Aydın'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 otobüs birbirine girdi. Bir otomobilin de karıştığı kazada adeta facianın eşiğinden dönülürken kazada sadece 2 kişinin hafif yaralanması teselli kaynağı oldu.

Fazla yolcu taşıyan toplu taşıma araçlarına ceza kesildi

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir içi minibüs ve otobüslerde fazla yolcu, maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi. 

Halk Otobüsleri Dezenfeksiyon İşleminden Geçiriliyor

Elazığ Belediyesi temiz ulaşım için araç filosuna haftalık dezenfeksiyon işlemi uyguluyor.

Elazığ'da Kaçak Tur Denetlemesi

Elazığ'da kaçak tur düzenlendiği yönünde ihbarları değerlendiren kolluk kuvvetleri, kontrol noktalarında tur otobüslerini denetledi.

Elazığ Belediyesinden ELBÜS Açıklaması

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir içi ulaşımda kullanılan elektrikli otobüslerde teknik arıza yaşandığı, bu sebeple araçların bakıma alındığı bildirildi.

Kültür ve Turizm Müdürlüğünden açıklama; İptal kararı ve şikayet yok

Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Elazığ’a yapılan turistik ziyaretler kapsamında tur otobüslerinin turlarını iptal ettiği şeklindeki algıya yönelik açıklama yaptı. 

Ulukent'ten Şehir Hastanesine otobüs seferleri başladı

Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından Ulukent Mahallesine sefer yapan belediye otobüslerinin sefer saatlerinde düzenleme yapılıp Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesine direkt seferler başlatıldı.