Otogaz Haberleri

Otogaz Haberleri

Akaryakıta ÖTV zammı geldi!

TÜİK'in bugün enflasyon verisini açıklamasıyla motorin ve benzine özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı geldi

Otogaza büyük zam!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından otogaza da (LPG) zam yapılıyor. Sektör kaynaklarına göre, yeni fiyat tarifesi bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek.

Otogaza zam geliyor! 

Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine çifte indirim gelmiş, bu indirimin ardından motorin fiyatları bir indirim daha görmüştü. Araç sahipleri dikkat bu kez zam var... Otogaz grubunda 81 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor. 

Benzine kallavi zam geliyor! 

Otogaz ve motorine gelen zamların ardından benzine de zam geliyor. Araç sahipleri dikkat... Yarın gece yarısından itibaren benzinin litresine 1 lira zam yapılacak...

Otogaza zam geliyor

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 18 Ocak 2024 Perşembe gününden itibaren LPG'ye (otogaz) 37 kuruş zam gelmesi beklenirken, fiyat artışıyla birlikte LPG'nin litresi İstanbul'da 20 lira 20 kuruştan, Ankara'da 20 lira 7 kuruştan satılacak.

Araç sahipleri şok olacak! 

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Petrolün fiyatı düşse bile benzin, motorin ve otogaz için ucuzluk hayal olarak kalacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a akaryakıtta ÖTV’yi 5 katına kadar artırma yetkisi verilmişti. Ancak Erdoğan yetkisini kullanmasa bile akaryakıta rekor ÖTV zammı geliyor. Zammın en az 2.5 TL olacağı hesaplanıyor. Erdoğan'ın yetkisini kullanması durumunda ise zammın 9 TL'yi bulması bekleniyor.

LPG'ye zam geliyor

Benzinde yaşanan artış sonrasında sürücülerin ilk tercihi olan LPG'de (Otogaz) fiyat bu gece değişiyor. LPG zam sonrasında 18 TL'ye çıkacak.

LPG'ye kallavi zam geliyor! 

Seçimlerin ardından benzin ve motorine üst üste gelen zamların ardından bir zam da LPG (otogaz) fiyatlarına zam geliyor. Benzin ve mazot fiyatı gelen zamlarla 36-37 TL seviyelerine yükselirken, otogaz fiyatı da zam furyasına kapıldı. LPG fiyatları 17 lirayı geçecek. İşte 4 Eylül 2023 Pazartesi İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt fiyatları…

Bir zam da otogaza geldi!

KDV artışı sonrası petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte akaryakıta yeni bir zam daha geldi. Benzin ve motorindeki fiyat artışlarının ardından bu gece itibarıyla oto gaza 24 kuruş zam geldi.

Otogaza zam bekleniyor

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde otogazın litre satış fiyatına 13 kuruş zam yapılması bekleniyor.