Otopark Haberleri

Otopark Haberleri

Elazığ, Şahin Başkandan Memnun

Elazığ’ın altyapı, otopark, trafik, fuar merkezi, meydan gibi onlarca kronikleşmiş sorununu 5 yıllık hizmet döneminde çözüme kavuşturan, şehri modern ve örnek bir yaşam merkezi haline Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın AK Parti Yönetimi tarafından önümüzdeki dönem için yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi Elazığ kamuoyunda büyük memnuniyet yarattı.

Şerifoğulları: Meydanlarıyla anılan örnek bir şehir olacağız

Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, hizmete sunulduğu günden itibaren şehir merkezine nefes aldırmanın yanı sıra yaklaşık 100 bin araca da otopark hizmeti verdi.

Şehir otoparkları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı açıldığı günden beri vatandaşların takdirini topluyor.

Elazığ, İkinci Meydanına Kavuştu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Ve Yer Altı Otoparkı Hizmete Sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Elazığ’da park halindeki araç alev alev yandı 

Elazığ Belediyesi otoparkında bir araç aniden alev aldı. Yangın kısa sürede söndürüldü. 

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı’na vatandaştan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 31 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak hizmet sunan Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı, vatandaştan büyük ilgi görüyor.

Şahin Başkanın söz verdiği projeler hayat buldu

Göreve geldiği günden bugüne söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kamuoyunun takdirini topluyor.

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı hizmete açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 940 araç kapasiteli Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı 3 Ocak Salı günü (Yarın) hizmete sunuluyor.

Elazığlılar Cumhuriyet Meydanıyla nefes alacak

Elazığ'da şehrin uzun yıllardan bu yana beklediği, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın da vizyon projeleri arasında yer alan meydan ve yeraltı otoparkının bulunduğu Cumhuriyet Meydanı çalışmalarında sona gelindi. 38 bin metrekarelik meydanda Türkiye Cumhuriyeti ve tarihteki 16 Türk devletini simgeleyen 17 adet bayrak yer alacak.

Cumhuriyet Meydanı'nda sona gelindi

Elazığ'da yapımı süren Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nda sona gelindi.

Elazığ'da 25 milyonluk servet, araç mezarlığında göz göre göre çürüyor

Elazığ'da çeşitli sebeplerden dolayı trafikten çekilen yüzlerce araç ve motosiklet, yediemin otoparkında sahipleri tarafından alınamadığı için çürümeye yüz tutuyor. Havadan çekilen görüntüsü ile Hollywood filmlerini anımsatan yaklaşık 500 araç arasında lüks otomobillerin de bulunması dikkat çekiyor.

Elazığ'ın önemli sorunu ortadan kalkıyor

Elazığ’da yıllardır konuşulan ve kentin kronikleşen problemlerinden biri olan otopark sorunu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleriyle ortadan kalkıyor. 

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme Projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yer altı otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ'da facianın eşiğinden dönüldü

Elazığ'da çatı onarımı yapıldığı sırada alev alan tüpü söndürmek isteyen işçi, tüpün üstüne atladı. Yangını söndüremeyen işçi, tüpü 5 katlı binadan boşluğa bıraktı. Valilik otopark bölümüne kadar gelen alevli tüp, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çevredeki vatandaşlar, yanan tüpün patlamadan söndürülmesi ile rahat bir nefes aldı.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ'ı Geleceğe Taşıyan Projeler Hayat Buluyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerioğulları'nın 5 yıllık hizmet dönemi için vaat ettiği 100 proje birer birer tamamlanarak Elazığ halkının hizmetine sunuluyor. Projeler arasında yer alan otopark, kent meydanı, yeşil alan, altyapı gibi mega projeler ise Elazığ'ı geleceğe hazırlıyor.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde sona doğru

Elazığ'da yapımına başlanan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmaları tüm hızıyla ilerliyor.

Başkan Şerifoğulları, 'Bu şehri hak ettiği noktalara taşıyacağız'

Elazığ'ın gelecek vizyonuna yakışır projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bu şehri modern yol ve çok katlı otoparklarla, kentle özdeşleşecek meydanlarıyla, sosyal alanları, park, müze ve modern kütüphaneleriyle hak ettiği noktalara taşıyacağız' dedi.

Elazığ'da Kent Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulluarı'nın mega projeleri arasında yer alan ve vatandaşlar tarafından takdir toplayan Kent Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesinde inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

Şehrin Yeni Vizyon Projesinde İnşa Çalışmaları Başladı

Şehre yepyeni bir vizyon kazandıracak Kent Meydanı Yeraltı Otoparkı Projesine ilişkin inşa çalışmaları başladı.

Mega Projede İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın mega projeleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi inşa çalışmaları sürüyor. Proje, vatandaşlardan da büyük beğeni topluyor.

Meydan ve yeraltı otoparkı projesine start verildi

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yeraltı otoparkı projesi kapsamında çalışmalar başladı.

Bu araçlar çürümeye terk edildi

Elazığ'da çeşitli sebeplerden dolayı trafikten çekilen yüzlerce araç ve motosiklet yediemin otoparkında sahipleri tarafından alınamadığı için çürümeye yüz tutuyor. Yaklaşık 50 milyon lira değerinde 500 aracın arasında lüks otomobiller de bulunması dikkat çekiyor.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizi yarınlara hazırlıyoruz

Şehrin gelişim ve değişimine değer kazandırma adına çalışmaları kararlıkla sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Attığımız her adımla şehrimizi ihtiyaçlar doğrultusunda yarınlara hazırlıyoruz' dedi.

Sıfır araç taşıyan tırın freni boşaldı, 5 aracı biçti

Elazığ'da sıfır araç taşıyan tır freninin boşalması sonucu otoparka dalarak 5 aracı biçti, kazada 1 kişi yaralandı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Tır otoparka daldı, 5 aracı biçti: 1 yaralı

Elazığ'da sıfır araç taşıyan tır, freni boşalması sonucu otoparka dalarak 5 aracı biçti, kazada 1 kişi yaralandı.

Meydan ve Otopark Projesinin İhale Tarihi Belli Oldu

Elazığ Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi için ihale yapacak. Projenin ihale tarihi belli oldu.

SGK Eski Binası Yıkılıyor

Elazığ'da uzun yıllar SGK binası olarak hizmet veren, 2019 yılında imzalanan protokolle meydan ve otopark yapılması için Elazığ Belediyesine devredilen SGK eski binasının yıkımına başlandı.  

Bir Gişe Rekorunu da Belediye Kırdı

Elazığ'da ilk kez düzenlenen 'Arabalı Açık Hava Sineması' etkinliği büyük ilgi gördü. Park 23 AVM'nin arkasındaki otopark alanında gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişi araçlarının içerisinden film izledi. Etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da eşi ve çocuklarıyla katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi yıkılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Öğretmenevi ile yeni Valilik binası arasında kalan Mehmet Akif Ersoy Lisesini kaldırarak şehrimize, 25 bin m² büyüklüğünde gerçek bir meydan kazandıracağız. dedi.