Oyun Haberleri

Oyun Haberleri

Seza Çimento, küresel çimento endüstrisi oyuncularıyla bir araya geldi

Seza Çimento, dünyanın en büyük çimento konferansları arasında yer alan INTERCEM’in İstanbul’da düzenlenen etkinliğine katıldı. İki gün süren etkinlikte sektörün gündemindeki konular ele alınırken yeni iş birliklerine yönelik görüşmeler de yapıldı. Konferansa katılan Seza Çimento Yönetim Kurulu Üyesi - Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Direktörü Cansu Açık, dünya genelini etkileyen jeopolitik ve ekonomik krizlere rağmen küresel çimento sektörünün çözümler geliştirerek büyümeye ve ekonomilere değer katmaya odaklandığını söyledi. Açık ayrıca Seza Çimento olarak şirketin karbon ayak izini azaltırken ekonomik avantaj da sağlayacak yeni hedeflerini de açıkladı. 

Başkan Öztürk: Ulukale şehitlerimizi rahmetle anıyorum

Elçemder (Elazığ Çemişgezekliler Derneği) Başkanı Gürkan Öztürk 9 Eylül 1994 tarihinde Çemişgezek’in Ulukale Köyüne terör örgütü tarafından yapılan hain baskının yıl dönüm de açıklamada bulundu.

DSİ’den iddialara cevap!

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un konut tahsisi ile ilgili açıklamasının ardından kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir duyuru yayımladı.

Elazığ Belediyesi’nden kamuoyuna duyuru

Elazığ Belediyesi’ne yönelik bazı basın yayın organlarında ve bazı sosyal medya platformlarında çıkan gerçeği yansıtmayan, iftira ve karalamaya yönelik haberlerin kamuoyu ile paylaşıldığı görülmüştür. Söz konusu haberlerde, “Elazığ Belediyesi’nin 17 aracı 539 milyon TL’ye kiraladığı ortaya çıktı.” ve “AKP'li belediyeden milyonluk ihaleler! Elazığ Belediyesi’nin ‘Yangından Koruma Malzeme Malzemeleri Alım işi’ ihalesini 1 milyon 974 bin 166 TL’ye gerçekleştirdi.” ifadeleri yer almaktadır.

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu

Çekya karşısında Arda Güler sahada olacak mı?

Portekiz maçında yedek kalan Arda Güler, Çekya maçında sahada olacak. Bireysel antrenmanlarını tamamlayan yıldız oyuncu, takımla çalışmalara başladı.

Harput Hayme Ana Çarşısı düzenlenen törenle açıldı

Harput Hayme Ana Çarşısı açıldı. Çarşıda yıl boyunca kadınların ürettikleri el emeği ürünler Harput’u ziyarete gelecek olan ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Elazığ’da toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Andaç Elimi Tutar Mısın filminin çekimlerinde sona gelindi

Senarist ve oyunculuğunu Tiyatro Ve Sinema Sanatçısı Abdullah Şekeroğlu’nun yaptığı “Andaç Elimi Tutar Mısın” sinema filminin çekimlerinde sona gelindi. Cannes Film Festivali, Altın Ayı ve Montreal Film Festivali’ne katılacak olan film daha sonrasında sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak

Elazığspor’da iç transfer el yakıyor

Elazığspor’da iç transfer görüşmeleri el yakıyor. Bülent Yenihayat’ın raporu doğrultusunda kalmaları istenilen 10 oyuncuyla yapılan görüşmelerde istenilen rakamlar dudak uçuklatıyor 

Elazığspor’da ilk ayrılık gerçekleşti

11 golle Elazığspor’un bu sezon en fazla gol atan oyuncusu olan Bahattin Köse, Bordo Beyazlı takımımızdan ayrılan ilk oyuncu oldu

Fırat Üniversitesi, Gazze için nöbette

İsrail'in aylardır Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek isteyen Fırat Üniversitesi öğrencileri Kampüs İntifadası ile çadır nöbeti başlattı. Gençler, Kampüs meydanına kurdukları çadırlarda nöbet tutarak, iki gün boyunca saldırıları protesto edecek.

Keleş: Hizmetlerimiz yeni dönemde artarak devam edecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 1 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Kamuda tasarrufun ayrıntıları belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, bugün açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Bakan Şahin tarafından bugün  kamuoyuna sunulacak olan yeni tasarruf ve verimlilik paketinde, kamu yöneticilerinin uyması gereken kurallar sıralandı. Uymayanlara ceza uygulanacak.

Sağlığa çok zararlı!

Yapılan bir araştırmaya göre, gün boyunca düzenli olarak elektronik sigara içen gençler, vücutlarını potansiyel olarak toksik metallere maruz bırakıyor olabilir.

Başkan Alan: Elazığ, kültür ve sanatta önemli bir konumda

Elazığ’a gelen sinema oyuncuları Serkan Şengül ve Orhan Aydın, ETSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Bu oyun kaçmaz çocuklar!

Elazığ’da Denizaltı Macerası isimli Müzikal Çocuk Tiyatrosu sahnelenecek.

Rektör Göktaş’tan hayırseverlere teşekkür

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ramazan ayı boyunca binlerce üniversite öğrencisinin Üniversite Evi’nde ücretsiz iftar yaptığını belirterek iftar yemeklerine destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Elazığ’da bu köyde taziyelerdeki yemek ikramı kaldırıldı!

Elazığ’ın Karakoçan ilçesine bağlı Başyurt köyünde alınan kararla, taziyelerde verilen yemek ikramı kaldırıldı.

Elazığ’da hangi parti kaç oy aldı! İşte kesin seçim sonuçları

Türkiye siyasi tarihinin önemli bir seçimini daha geride bıraktı. 31 Mart Pazar günü sandığa giden vatandaşlar il, ilçe ve beldelerini 5 yıl boyunca yönetecek kişiye yetki verdi. İşte Elazığ'da 31 Mart 2024 seçim sonuçları...

Oy Kullanma İşlemi Nasıl Olacak? 

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde, 61 milyondan fazla seçmen yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak. Seçmenler tüm oy pusulalarını tek zarfa koyacak. İşte seçim günü ve oy kullanmayla ilgili merak edilen sorulara yanıt... 

Sedat Uçan, hayran bıraktı

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan'ı sevenleriyle buluşturdu. On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Sedat Uçan’ın dinleti programıyla devam etti.

Başkan Adayı Duran: İşimiz gücümüz Elazığ 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırırken bir taraftan da hayata geçirmeyi planladığı projeleri de kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. 

Kültür Park Mamurat'ül Aziz Salonunda iftar sofrası kurulacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ’da Kültür Park Mamurat'ül Aziz salonunda iftar sofrası kurulacak. Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı,"Ramazan ayı boyunca iftar sofralarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız" dedi.

Açıkkapı ve Nazırlı'dan maden kazasıyla ilgili ortak açıklama 

Elazığ’ın Palu ilçesi, Kayaönü köyündeki özel bir işletmeye ait maden ocağında geçtiğimiz gün çökme meydana geldi. Olayın ardından TBMM'deki yasama faaliyetleri için Ankara'ya dönen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ortak açıklama yaptı. 

Gün Doğmadan tiyatro oyunu sahnelendi

Türkiye’nin birçok ilinde beğeni ile izlenen “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu Elazığ’da sahnelendi. Bir gezi için Filistin’e giden ve İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçlarına tanık olan iki arkadaşın hikayesini konu alan oyun beğeni topladı.

Elazığ Belediyesi'nden tiyatro etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından, İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçları, Filistin halkının verdiği mücadele ve sergilediği iradeyi konu alan “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık isimli tiyatro oyunu sahnelendi

Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık isimli tiyatro oyunu Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde sahnelendi.