Paket Haberleri

Paket Haberleri

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Basınla Buluştu

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük vakıf olarak hayata geçirdikleri projeler ile ilgili bilgi verdi. Başlattıkları huzura adım projesi ile Türkiye genelinde 100 genç için evlilik destek paketi verileceğini söyledi.

Başkan Koca’dan idam çıkışı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Ekim ayında TBMM’ye sunacağı 9’uncu Yargı Paketi’nde çocuk ve kadın cinayetlerine yönelik ceza maddelerinin yeniden revize edilmesini beklediklerini belirtti.

Bir sigara grubuna daha zam geldi

Eylül ayında yapılan zamların ardından sigara fiyatları bir kez daha arttı. Özel Tüketim Vergisi'ndeki (ÖTV) artışın etkisiyle sigara paketlerinin fiyatı önemli ölçüde yükseldi.

Şimşek, kamu tasarruf tedbirleri paketini değerlendirdi

Büro Memur-Sen Elazığ İl Başkanı Zülküf Şimşek, kamuda uygulanmaya başlanan tasarruf tedbirlerini eleştirerek kamu görevlilerinin kazanılmış haklarını savunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Ayaz: Tasarruf tedbirleri kamu müteahhitlerini zora sokacak

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ni değerlendirdi.

Kamuda tasarrufun ayrıntıları belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, bugün açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Bakan Şahin tarafından bugün  kamuoyuna sunulacak olan yeni tasarruf ve verimlilik paketinde, kamu yöneticilerinin uyması gereken kurallar sıralandı. Uymayanlara ceza uygulanacak.

Açıkkapı: KOBİ'lerimize yönelik yeni faizsiz kredi paketi hayata geçecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, deprem bölgesindeki KOBİ'lere yönelik yeni kredi paketinin yakında hayata geçeceğini söyledi. 

Elazığ’dan Kahramanmaraş’a kadınlar gününde kadın dayanışması

İHH Kadın ve Memur-Sen Kadın Kolları işbirliği ile “Kadınların halinden kadınlar anlar” sloganıyla hazırlanan kadın hijyen paketleri Kahramanmaraş’ta depremzede kadınlara ulaştırılacak.

14 milyon kişiyi kapsayan yapılandırma teklifi Meclis'te! 

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi için mesai, Meclis Genel Kurulu'nda başladı. Düzenlemenin bu hafta yasalaşması bekleniyor. Düzenleme 14 milyon kişiyi kapsıyor. Düzenleme ile vergi dairlerine olan 2 bin liranın altı tüm borçlar silinecek.

Yeni yapılandırma paketinin ayrıntıları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını açıkladı.

Devlete olan borçlara yapılandırma imkanı geliyor 

Borçlar için yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak. 

EYT'liler ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. EYT'liler hakkında çalışmalar sürüyor. Günden güne merak konusu olan sorular ise vatandaşların gündeminde yer alıyor. EYT son dakika haberleri gelişmeleri neler? EYT'liler ne zaman emekli olacak, ilk maaş ne zaman yatacak? EYT maaşı ne kadar olacak, şartları nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT Destek Paketi ile ilgili önemli detayları açıkladı. İşte konuya ilişkin son güncel durum... 

Elazığ'da şüpheli çanta paniği

Elazığ'da bir AVM'nin önündeki şüpheli paket ekipleri harekete geçirirken, kontrollü bir şekilde patlatılan çantadan çocuk bezi ile kıyafet çıktı.

Şeytanın aklına gelmezdi, uyuşturucu tacirlerinin aklına geldi: Cips paketinde uyuşturucu gizlemişler

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda cips paketine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi.

İçmediği sigaraların koleksiyonunu yapıyor

Elazığ'da yaşayan Vedat Urhan, 46 yıldır topladığı değişik markalardaki sigara paketleri ile koleksiyon yaptı. 15 yıl önce bıraktığı sigarayı artık içmediği için mutlu olduğunu belirten Urhan, İçmiyorum, sigaraları hapsediyorum dedi.

Elazığ'da 910 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından 910 adet bandrolsüz sigara ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ TSO Başkanı Arslan KGF Başkanı Özegen ile bir araya geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Kredi Garanti Fonu (KGF) Başkanı Erdoğan Özegen ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan destek paketi hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Ulaş'tan desteklerden faydalanacak esnaflara uyarı

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, son açıklanan 'Esnafa Hibe Destek Paketi' konusunda bilgi kirliliği olduğunu belirterek, Bakanlığın belirttiği ana faaliyet kodları tutan tüm esnafların destekten faydalanacağını söyledi.

Elazığ Valisi, iş talebinde bulunan genç adama sigarayı bıraktırdı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, kendisinden iş isteyen bir kişiye 'Sen sigarayı bırakacaksın, ben de iş konusunda üzerime düşeni yapacağım diyerek hem sözünü hem paketini alıp bırakmasını sağladı.

Geçen ay ekonomide en fazla dolar konuşuldu

Eylül ayında ekonomi haberlerinde en çok dolar konusuna yer verilirken; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı Yeni Ekonomi Paketi ise gündemin bir diğer önemli konusu oldu.

Covid-19 denetiminde Vali Yardımcısı Abbasoğlu, bir kişiye sigarayı bıraktırdı

Elazığ'da Koranavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetime çıkan Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, sigara içen bir vatandaşa sigarayı bıraktırdı, paketini aldı.

Özeren: Teşvik Yasası Tekrar Gözden Geçirilmeli

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, 21 Ağustos 2020 tarih ve 2846 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yeni yasada, Elazığ’ın 6. bölge teşvik paketinden çıkarılması ile alakalı açıklamada bulundu.

Dumandağ: 6. Bölge Meselesi Kalıcı Çözüme Kavuşturulmalı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, '6. Bölge için birlik ve beraberlik içerisinde şehrin tüm dinamikleriyle sürece katkı sunması ve bu doğrultuda 6. Bölge meselesinin kalıcı çözüme kavuşturulması gerekmektedir.' dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Yeni eğitim yılı çalışmaları kapsamında öğrencilere uyum için paketler hazırladık

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Yeni eğitim yılı çalışmaları kapsamında öğrencilere uyum için paketler hazırladık. İlk kez çocuklara öğrenci çalışma kitabı verilecek' dedi.

Hakkari’de 5 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda 5 bin 700 paket sahte bandrollü kaçak sigara ele geçirildi.

Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Elazığ'da jandarma tarafından yapılan çalışmada, 24 içimlik paket halinde esrar maddesi ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.

Yardım Kolileri Depremzedelere Dağıtıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri hasar gören depremzedelere yardımlar devam ediyor.

Düşük Faizli Kredi Paketine İş Dünyasından Tam Destek

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan “İçinden geçmekte olduğumuz bu zorlu süreçte iş dünyası olarak düşük faizli kredi destek paketini, ekonominin lokomotif sektörleri olan inşaat, otomotiv, turizm ve dayanıklı tüketim malzemeleri gibi sosyal hayatı bütünüyle etkileyecek olması nedeniyle çok değerli buluyoruz” dedi.

Topladığı 6 Bin TL ile Gıda Yardımı Yaptı

Elazığ'da yaşayan 8 yaşındaki Ömer Karabulut, ihtiyaç sahiplerine destek olmak için yardım kampanyası başlattı. Kısa sürede 6 Bin TL para toplayan minik çocuk, topladığı para ile gıda paketleri hazırlatarak ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

TKDK Elazığ'da Marka Oldu

TKDK Elazığ İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açıkladığı yatırım paketinden Elazığ'ın en iyi şekilde faydalanacağını söyledi.