Panik Haberleri

Panik Haberleri

Kayınvalidesini ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk ifadesi 'Hakaret ettikleri için öldürdüm' oldu

Elazığ'da kayınvalidesinin evine giderek kayınvalidesi ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk duruşması görüldü. Duruşmada sanık, kendisine hakaret ettikleri için silahla ateş ettiğini ifade ederken olayın ardından paniklediğini ve bundan dolayı 112 ekiplerini aramayı unuttuğunu söyledi.

Yılanı gören köylülerin 'piton mu kobra mı' diyaloğu gülümsetti

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde tarlaya giren yılanı gören vatandaşlar önce panikledi ardından da 'Kobra mı piton mu' diyaloğu ortaya renkli anların çıkmasına neden oldu.

Seyir halindeki minibüsün üzerine buz kütlesi düştü

Elazığ'da hava sıcaklıklarının artması ile çatıdan kopan buz kütlesi, seyir halindeki minibüsün üzerine düştü. Ön camı patlayan minibüste şoför ve bazı yolcular kısa süreli panik yaşadı.

Yardım etmek istedikleri yaralı domuzun tepkisi karşısında neye uğradıkları şaşırdılar

Elazığ'ın Baskil ilçesinde boş sulama havuzuna düşen yaralı domuz, kendisini kurtarmak isteyen vatandaşlara saldırmaya çalıştı. Vatandaşlar domuzun havuzda olmasına rağmen panikle kaçıştı.

Uzman doktordan dikkat çeken uyarı: Psikolojinin Covid-19'un seyrinde çok büyük bir etkisi var

Psikolojinin, Covid-19'un seyrine çok büyük etki ettiğini belirten Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Cihangiroğlu, 'Son zamanlarda yayınlanmış çalışmalarda da psikolojinin Covid-19 hastalığının seyrinde çok büyük bir etkisi olduğunu gösterdi. Biz de bunu görüyoruz. Panik olmayan, daha sakin ve selim bir şekilde tedavinin devamını sağlayan hastalarda, durumlarının daha iyiye gittiğini görüyoruz' dedi.

Elazığ'da kerpiç evin duvarı yıkıldı, aile panikle dışarı kaçtı

Elazığ'da kerpiç bir evin duvarı çökerken, evdeki 3 kişilik aile panikle kendini dışarı atarak yara almadan kurtuldu.

Elazığ'da 68 kişi hastanelere başvurdu

Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki depremde 68 kişinin hastanelere başvurduğu bildirildi. Deprem anında panikleyen bir kadının, kendini balkonda aşağı attığı öğrenilirken, düştükten sonraki çığlıkları ise cep telefonun kameralarına yansıdı.

Vali Yırık: 'Depremde şu ana kadar ciddi bir olumsuzluk yok'

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, meydana gelen depremde şu ana kadar ciddi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, 15 civarında bayılma, merdiven çıkışında panik halinde burkma gibi vakalar var. Onların da hastanede tedavisi devam ediyor' dedi.

Elazığlılar yaşadıkları korkuyu anlattı

Elazığ'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremden sonra bir süre panik yaşandı. Panik havasının bitmesinin ardından vatandaşlar yaşadıkları korkuyu anlattı.

Amasya’da eve giren yılan paniğe neden oldu

Amasya'nın Kurşunlu Mahallesi'nde bir eve giren yılan itfaiye ekiplerinin çabası ile yakalanarak, doğaya bırakıldı.

Aydın’da otelde siyanür paniği: 1 kişi ölü bulundu

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan otelde genç bir kadın kaldığı odada ölü bulundu. Kadınının kahvesine koyduğu siyanür ile hayatına son verdiği iddia edildi.

Ukrayna'da askeri helikopter tatilcilerin arasında tatbikat yaptı

Ukrayna’da tatbikat sırasında bir helikopterdeki askerler nehirde yüzenlerin arasına atlayınca büyük panik yaşandı.

Sağlık Bakanı Koca, Koronavirüse İlişkin Son Durumu Değerlendirdi

Bakan Koca, salgın vakalarında olayların kontrolden çıkmasının belli başlı faktörlerinden birinin panik olduğuna dikkati çekerek, “Panik, duygusaldır, akla uygun değildir. Sağduyulu olmalıyız. Bugünler böyle sürüp gitmeyecek, normal hayatlarımıza döneceğiz” ifadesini kullandı.

Depremde felçli adamın yürümeye başladığı iddiası

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde 3 yıldır belden aşağı kısmi felçli olup yatağa bağlı yaşadığı ileri sürülen 70 yaşındaki Kenan Gül, deprem anında panikle kendini dışarı atıp yürümeye başladığını söyledi.

Depremde panikle pencereden atladı, iki bacağını kırdı

Elazığ'da geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde köydeki 2 katlı 90 yıllık kerpiç evde o sırada yalnız bulunan Ahmet Ünal, üzerine toprak dökülmeye başlayınca pencereden atladı. İki bacağı kırılıp bayılan Ünal, ailesinin merakla eve gelmesiyle fark edilip hastaneye kaldırıldı.

Deprem anında panik oldu aşağı atladı

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremde paniğe kapılarak 2'inci kattan aşağı atlayan Erhan Kaplan bacağını ve kalça kemiğini kırdı.

Elazığ kent merkezinde deprem anı güvenlik kameralarınca böyle görüntülendi

Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem anı kent merkezinde bulunan parklarda ve caddelerdeki güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde gerçekleşen depremde parklarda bulunan vatandaşların yaşadığı panik anı görüntülendi. Yaşanan depremin şiddetinden bölgedeki aydınlatma ışıklarının çoğunun söndüğü görüldü.

Deprem paniği güvenlik kamerasına yansıdı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem anında bir lokanta bulunan müşterilerin panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da bir genç araçtan sıkılan kurşunların hedefi oldu

Elazığ'da yolda yürüyen bir genç, araçtan açılan ateşle bacağından yaralandı. Yaralı gencin panikle uzaklaşmaya çalışması ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İtfaiye eri çatıdan düştü

Fatih'te 2 katlı bir gecekondunun çatısında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alev alev yanan çatıya müdahale eden itfaiye personeli çatıdan düşerek yaralanırken, yangın nedeniyle sokakta panik yaşandı.

Adliye önünde yanan araç panik oluşturdu

Elazığ’da adliye önünde aracın motor kısmında meydana gelen patlama sonrası, otomobil yandı.