Pankart Haberleri

Pankart Haberleri

Abluka Taraftar Grubu’ndan teşekkür

Abluka Taraftarlar Grubunun Nazilli Spor Maçında hazırladıkları Narin Güran pankartı ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırdı. Abluka Taraftarlar Grubu Lideri Nahit Karaçalı kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

ELHAK Platformu, İsrail ürünlerini boykot etti 

ELHAK Platformu, İsrail’e desteğini açıklayan firmalara giderek, ellerindeki pankartlarla ürünleri boykot etti. 

Köy düğününde örnek oluşturacak sıra dışı pankart

Elazığ'da dünya evine giren bir çift, düğün alanını magandalara uyarı mesajlarının yer aldığı pankartlarla donattı. Çift, düğünde silah kullanılmamasını istedi.

Elazığ'da maçta kadına şiddete pankartlı tepki

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sporcularla birlikte basket maçı öncesi 'Kadına Yönelik Şiddette Birlikte Dur Diyelim' pankartı açtı.

Üniversite öğrencileri Elazığ şivesi ile karşılandı

Eğitim öğretimleri için uzun bir aradan sonra Elazığ'a gelen üniversite öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Elazığ şivesi ile 'Sevgili öğrenciler gadanalam hoş geldiniz. Sevgili öğrenciler sizi çok ösgedik' yazılı pankartlarla karşılandı. Yurtlara kayıt yaptıran öğrencilere orcik, badem şekeri ve Ağın leblebisi ikram edildi.

Elazığ Belediyespor: 2 - Belediye Derincespor: 4

TFF 3. Lig 2. Grup'un 24. haftasında Elazığ Belediyespor, Belediye Derincespor'a 4-2 mağlup oldu. Maça Derincesporlu futbolcular Elazığ depremi dolayısıyla, 'Sizi en iyi biz anlarız. Geçmiş olsun Elazığ' pankartıyla çıktı.

Elazığ Belediyespor: 4 - Fatsa Belediyespor: 1

TFF 3. Lig 2. Grup'un 14. haftasında Elazığ Belediyespor, Fatsa Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. Maça iki takım futbolcuları ve hakemler 'Öğretmenler Günü Kutlu Olsun' yazılı pankartla çıktı.

Amatör sporculardan, Mehmetçiğe destek

Elazığ'da Amatör sporcuların katıldığı yürüyüşte, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik için pankart açılarak destek mesajı verildi.