Paris Haberleri

Paris Haberleri

Canın sağolsun Gizem

Elazığlı Milli Boksör Gizem Özer, Paris 2024 Olimpiyatları”nda ilk maçından mağlup olarak veda etti.

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu

TOGG'a yoğun ilgi! Verilen sipariş sayısı belli oldu

Türkiye'nin yerli ve akıllı otomobili Togg -!da ön sipariş sürecinin başladığı 16 Mart tarihinden itibaren talep patlaması yaşandı. Teslimatların ay sonunda başlayacağı belirtilirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bugün itibarıyla Togg T10x siparişi 41 bin oldu" dedi.

Yerli otomobil Togg'un fiyatı belli oldu! 

Gelen son dakika haberine göre Togg'un fiyatı belli oldu. Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Binlerce yıllık yöresel kıyafetlere ilgi arttı

Elazığ'da son yıllarda yöresel kıyafetlere ilgi arttı. Gündelik hayatın yanı sıra düğünlerde yöresel kıyafetlerin tercih edilmesi satışları artırırken, düğün sezonunun da başlamasıyla birlikte terziler siparişlere yetişmek için yoğun mesai harcıyor.

Lokantadan geldim diyerek hem tabakları hem de parayı alarak kayıplara karıştı

Elazığ'da bir kişi, lokantada çalışan elemanın bir iş yerine götürdüğü yemek siparişini takip etti, daha sonra iş yerine gidip 'lokantadan geldim' diyerek hem tabakları hem de yemek ücretini alarak kayıplara karıştı.

Yıllarca kaldığı Fransa'da en iyi fakültede doktora yaptı, köyüne dönüp tarıma başladı

14 yıl Fransa'da yaşayan ve dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alan Paris 1 Üniversitesi Sorbonne Fakültesi Coğrafya Bölümü'nden mezun olan Hava Arslan, şehir hayatından sıkılıp pandemiyi de fırsat bilerek doğduğu topraklar olan Elazığ'ın Karakörk köyüne dönüp tarıma başladı.

Nikah memurunun yemek, alışveriş esprisi herkesi güldürdü

Elazığ'da bir düğünde nikah memurunun gelin ve damada, yemek, spor ve alışverişle ilgili yaptığı espriler hem onları hem de davetlileri güldürdü.

Fransa’da bıçaklı saldırı

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Charlie Hebdo dergisinin eski binası yakınlarında bıçaklı saldırı yaşandı. Olayda 4 kişi yaralanırken, 2 saldırgan kaçtı.

Paris’teki Sarı Yelekliler protestosunda gözaltı sayısı 256’ya çıktı

Fransa'nın başkenti Paris'te Sarı yeleklilerin düzenlediği protestolarda gözaltına alınanların sayısı 256'ya yükseldi.

Fransa’da ATM’ye bombalı saldırı

Fransa'da bir alışveriş merkezinde bulunan ATM'ye bombalı saldırı düzenlendi.

Ekmeğini taştan çıkaran anne

Elazığ'ın Keban ilçesinde 2 çocuk annesi 47 yaşındaki ev hanımı Canan Öztürk, baraj kenarından topladığı taşları sanata dönüştürerek hem ekonomik kazanç elde etmeye başladı, hemde boş vakitlerini doldurdu. Sosyal medyadan aldığı sipariş üzerine Kıbrıs ve Almanya'ya kadar ürünlerini gönderen Öztürk'ün ekmeğini taştan çıkarması ise çevresindeki herkese örnek oldu.

Fıstıktan reçel yaptılar, siparişlere yetişemiyorlar

Gaziantep'te yaşayan Gürsel-Hüseyin Güner çifti Antep fıstığından reçel yaptı. Çift, kilosu 40 liradan satışı sundukları reçelin siparişlerine yetişmekte zorlanıyor.