Parti Meclisi Haberleri

Parti Meclisi Haberleri

Milletvekili Erol’dan emeklilere bayram müjdesi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ milletvekili ve Parti meclisi üyesi ve 28. dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, partisinin seçim vaatleri kapsamında emeklilere yönelik Ramazan ve Kurban bayramında ikramiye sözü verildiğini hatırlatarak, aynı zamanda Elazığ'a yapılacak yatırımlar hakkında da projelerini anlatıyor.

Erol, Bakanlık Yolunda!

İlimiz milletvekili Gürsel Erol'un CHP içindeki etkinliği, sadece 60 kişiden oluşan Parti Meclisi Üyesi olmasından kaynaklanmıyor. Erol’un yeniden birinci sıradan aday gösterilmesi, Parti genel merkezi kadar tabandaki gücünden ve artık şehrin siyasi bir gerçeği ve gücü olmasından kaynaklanıyor.

Milletvekili Erol: 13. Cumhurbaşkanı, Elazığ Ticaret Lisesi’ni 1’incilikle bitiren Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, “Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı’nın Elazığ Ticaret Lisesini 1’incilik ile bitiren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır” dedi .

Gürsel Erol’a Elazığ örgütünden güçlü destek 

Milletvekili olarak seçildiği günden bugüne şehrin menfaatlerini ön planda tutan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol’a Elazığ örgütünden tam destek geldi.

Milletvekili Erol: Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcılarını karşıladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün Malatya’da gerçekleştirdiği programlara eşlik ederek, Genel Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanlarını karşıladı.

Milletvekili Gürsel Erol: 13’üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13’üncü Cumhurbaşkanı olacağını belirterek, ülke ve Elazığ adına hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili Gürsel Erol’dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Erol, Elazığ’ın gelecek yıllarda çok daha ağır bedeller ödememesi için deprem riskine karşı bir önleyici tedbir olarak acilen Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

CHP Milletvekili Gürsel Erol: Vatandaşın sabrı kalmadı! Elazığ afet bölgesi ilan edilmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol Türkiye Büyük Millet Meclisinde basın toplantısı düzenledi. Erol, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerde yaşamlarını kaybeden vatandaşlara Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

Milletvekili Erol’dan Regaip Kandili mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Seçime bağımsız girdi, kazandı

Cumhuriyet Halk Partisi ‪(CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, parti meclisi üyeliğine seçildi.

Milletvekili Erol, Parti Meclisine Aday Oldu

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hafta sonunda yapılacak kurultayda parti meclisi üyeliğine aday olduğunu açıkladı.