Partiler Haberleri

Partiler Haberleri

Erol: Tercihli oy sistemi geri getirilmelidir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti milletvekillerinden ortak açıklama: Derdimiz de, sevdamız da Elazığ!

Elazığ Maden ilçesi hakkında yaşanan gelişmeler üzerine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in çağrısına, AK Parti milletvekillerinden destek geldi. MHP Milletvekili Semih Işıkver'in, ilçede yaşanan sorunları görüşmek üzere tüm siyasi partileri bir araya gelmeye davet etmesinin ardından AK Parti milletvekilleri ortak bir açıklama yaptı.

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran Ayı oturumları başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumları başladı. Birleşimlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeleri Haluk Sertkaya ve Yusuf Ateş Partilerinden istifa ettiklerini ve bağımsız üye olarak görevlerine devam edecekleri konusunda meclise bilgi verildi.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Elazığ ve Ülke Genelinde Birçok Belediye Başkanlığını Kazanacağız

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Gül, partilerinin pazar günü yapılacak seçimlerde Elazığ ve ülke genelinde birçok Belediye başkanlığını kazanacağını ifade etti.

TRT HABER’DEN CHP VE GÜRSEL EROL HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN ANALİZ

2024 Seçimlerine doğru partilerin seçim çalışmaları aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ederken TRT Haber, dikkat çeken bir analize imza attı.

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi.

AK PARTİ ADAYLARINI NEDEN AÇIKLAMIYOR? GİZLİ EL KİM?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Elazığ’da siyasi hareketlilik yok denecek kadar az. Partilerin aday belirleme süreçlerinde yaşanan sıkıntılar, hala daha açıklanmayan adaylar derken 31 Mart’a kadar heyecansızlığın devam edeceği aşikâr.

Siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu 

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için kura çekimi yapıldı. Oy pusulasında AK Parti 1, CHP 18, DEM Parti 9, MHP 31, İYİ Parti 2, Saadet Partisi 34'üncü sırada yer alacak.

İNTERNET HABER SİTELERİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ

Elazığ’daki siyasi partilerin yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında yaptığı propaganda planlamasındaki ayırımcılık büyük tepki topluyor…

HÜDA PAR yerel seçim kararını açıkladı

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı partilerinin yerel seçimlerle ilgili aldığı karara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seçime hangi partiler katılacak? 

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimler için süreç işlemeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçime katılabilecek partileri açıkladı.

YSK'dan seçim verisi kararı! 

Yüksek Seçim Kurulu, mahalli idareler seçimi sırasında, siyasi partilerin gelen sonuçları anlık takip edilebileceklerini duyurdu. Yüksek Seçim Kurulu'nun konuya ilişkin detayların yer aldığı genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yerel seçimde o iller MHP'ye bırakılacak!

2024 yılında yapılması beklenen yerel seçimler için partiler çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı da yerel seçimlerde yapılacak işbirliğine son halini vermek için bugün son kez bir araya gelecek.

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi 

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Ömer Ateş, partilerinin her geçen gün büyüdüğünü ve güçlendiğini kaydetti. 

Başkan Akın siyasi partileri ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, siyasi partileri ziyaret etti. Ziyaretinde Elazığ’daki siyasi rekabetin yanı sıra birlik ve dayanışmanın da önemini vurgulayan Abdullah Akın, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti'yle görüşmeler gerçekleştirerek “Kardeşlik” mesajı verdi.

YRP, ilçe divan toplantılarını gerçekleştirdi 

Yeniden Refah Partisi, Karakoçan Ve Kovancılar’da Genişletilmiş İlçe Divan Toplantılarını tamamladı. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, yapılacak olan yerel seçimlerden partilerinin başarı ile çıkacağına inandıklarını söyledi. 

Millet İttifakı ortaklarından açıklama 

Millet İttifakı’nın ortağı olan siyasi partilerin il temsilcileri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde adayları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler. 

Elazığ’da hangi partiye yurt dışından kaç oy geldi? 

14 Mayıs tarihinde yapılan 28. dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yurtdışından Elazığ’a gelen oylar belli oldu. 

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refah Mecliste 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 14 Mayıs seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını dileyerek, partilerinin seçimden büyük bir zaferle çıktığını belirtti.

Vatandaşlar ithal adaylara tepkili!

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler öncesi partilerin milletvekili aday adayları kamuoyunda boy göstermeye başladı. Seçime girecek partilerde ise hummalı bir çalışma var. İYİ Parti’den aday adayı olan bazı isimlere Elazığ kamuoyundan tepkiler gelmeye başladı.

Satıcı: Partimiz seçimlerde en iyi sonucu alacak

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, vatandaşların partilerine teveccühün çok yüksek olduğunu ifade ederek  “Partimizde asla ben yoktur, biz vardır” dedi.

MHP'ye bakanlık gündemde!

2023 seçimleri öncesi partilerin ittifak çalışmaları tam gaz sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde konuşulanları paylaştı.

Partiler aday listelerini 9 Nisan’a kadar teslim edebilecek 

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yayımlanan seçim takvimine göre siyasi partiler, milletvekili adaylarını 9 Nisan 2023 tarihine kadar teslim edebilecek. 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Partimiz kıskaca alınmıştır!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Akşener, partilerinin kıskaca alındığını belirterek dayatmalara boyun eğmeyeceklerini söyledi.

Yüksel Ercan: Partimize büyük bir ilgi var

İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan saha çalışmalarına devam ettiklerini ve Elâzığ’da partilerine büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

Elazığ'da CHP'den AK Parti'ye geçiş

Elazığ CHP İl eski Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe ve beraberindeki 50 kişilik heyet, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

Elazığ eski CHP İl Başkanı Karatepe AK Parti'ye katıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ eski CHP İl Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe'nin partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılmasının partilerine güç kattığını söyledi.

Milletvekili Sermin Balık, TBMM'de Elazığ’a yapılan hizmetleri anlattı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2022 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Teklifi’nin 7. Maddesi üzerine yaptığı konuşmada, Elazığ’a yapılan hizmetlerden bahsedip, muhalefet partilerini eleştirdi. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: 'Yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün, yeni partiler kuruluyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçimlere kendi başlarına girmeyi istediklerini ancak bunun ittifak konusunda kırmızı çizgi çekmek anlamına gelmediğini belirterek, 'Seçime yakın dönemde, 3-6 ay kala yeni kombinasyonların, yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün. Yeni partiler kuruluyor. Mevcut ittifaklarda değişiklikler olması mümkün. Bu tabloyu o zaman değerlendirip, teşkilatlarımızla istişare yapıp bir karar verilecektir' dedi.

Ercan: İYİ Parti'nin yükselişi devam edecek

Elazığlı İş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Genel Başkan Meral Akşener'in Bingöl ve Elazığ'da hakla buluşma programları ve ziyaretlerinin oldukça yoğun, verimli ve partilerinin halkın umudu olma yolunda yükselişini devam ettirdiğini göstermesi açısından başarılı olduğunu kaydetti.