Paylaştı Haberleri

Paylaştı Haberleri

Bakan Işıkhan müjdeli haberi paylaştı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.

Keleş: Polis Meslek Eğitim Merkezi 2025 yılında hizmete başlayacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş 2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Milletvekili Erol Keleş Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranının bugün itibariyle `’ları geçtiğini ifade ederek 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Başkan Küçük: İnsanca bir yaşam istiyoruz

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şube Başkanı İhsan Küçük, emeklilerin yaşadıkları sorunlarla ilgili bir basın açıklaması yaparak kamuoyuyla paylaştı.

Elazığ’da Uygun Fiyatlı Et Satış Mağazası Açılıyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ'da vatandaşların daha uygun fiyatlara et ve et ürünleri alabilmesi amacıyla uzun süredir Et Balık Kurumu ile yaptığı görüşmelerin müjdeli sonucunu kamuoyu ile paylaştı.

Elazığspor’a prim desteğinde bulunanlar açıklandı

Elazığspor Kulübü, yönetim kurulunun girişimleriyle kulübe şampiyonluk yolunda destek vereceğini açıklayan isimlerin listesini kulüp resmi hesaplarından kamuoyu ile paylaştı.

Ünlü Türkücü Ceylan’dan Harput paylaşımı

Ünlü Türkücü Ceylan geçtiğimiz günlerde Elazığ’a konser vermek için gelmişti. Konser öncesi Harput’u karış karış gezen Ceylan o anları “Ey güzel memleketim Elaziz” açıklamasıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye'nin konuştuğu kadın Elazığ'da

Türkiye'nin ilk kadın Otobüs Şoförü olan Buket Yaman acı, gözyaşı ve azimle dolu hikayesini Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ile paylaştı.

Muhtar Özdağ’dan iddialı projeler

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde mahalle sakinlerinin desteğini alarak Türkiye’nin en genç muhtarlarından biri olan Ataşehir Mahalle Muhtarı Yusuf Özdağ, çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Sivrice'ye vizyon projeler

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, 31 Mart 2024 yerel seçimler sonrası Sivrice için hazırladığı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

MHP Adayı Doç. Dr. Murat Aygen Kamu-Sen'i ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen'i ziyaret etti. Kamu-Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez ve Türk Sağlık-Sen Başkanı Reşit Kılıç ile bir araya gelen Aygen, Elazığ için projelerini ve vizyonunu paylaştı.

Elazığ TSO’da yüz akıyla başarı dolu ve bir yıl

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, göreve gelmesinin ardından geçen bir yıl süre içerisinde hizmette birinci yılında hayata geçirdikleri projelerini kamuoyuyla paylaştı.

BAŞKAN YILMAZ: YURTBAŞI BELDEMİZE DEĞER KATAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirdiği hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. 6 yıllık görev diliminde beldeye değer katan birçok projenin hayat bulduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, amaçlarının gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunu belirtti.

ETSO Heyeti, Başkan Hisarcıklıoğlu ile görüştü 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve oda heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Başkan Alan, Elazığ yatırımcılarının projelerini ve sorunlarını Başkan Hisarcıklıoğlu ile paylaştı. 

Keleş: Fırat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi süreci başlıyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Fırat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi süreci ile ilgili detayları paylaştı. 

ETSO Başkanı İdris Alan’dan üyelerine duyuru 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, resmi gazetede yayımlanan sermaye tutarını üyelerine müjde notuyla paylaştı. 

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

Bakan Kacır, Elazığ’a yapılan yatırımları açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Elazığ’da yapılan yatırımları sosyal medya hesabından paylaştı.

Elazığ’dan 7 ayda kaç patent başvurusu yapıldı

TÜRKPATENT Temmuz ayı iler marka başvuru dağılımını paylaştı. Elazığ’dan, bu yılın 7 ayında 248 marka başvurusunun yapıldığı bildirildi.

Elazığ’ın Nisan ayı araç sayısı belli oldu! 

TÜİK Nisan 2023 illerde trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt verilerini paylaştı. Elazığ’da Nisan ayı ölçeğinde kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 143 bin 591 oldu. 

23 HEDEF VE PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı koordinasyonunda 14 Mayıs sonrası TBMM çatısı altında Elazığ’ın sosyo-kültürel ve ekonomik gelişme ve kalkınmasını hedefleyen 23 hedef ve projenin lansmanı gerçekleştirildi. MHP Milletvekili adayları hazırlanan görsel sunu eşliğinde projelerin detaylarını katılımcılarla paylaştılar. MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver, bir halk sözleşmesi mantığı ile hazırlanan hedeflerle şehrin gelecek yüz yılının şekilleneceği dile getirildi.

Keleş: Millet İttifakı milleti kandırmaya çalışıyor

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Millet ittifakını sert bir dille eleştirerek, “Kurulan masanın altındakileri de üstündekileri de yanındakileri de biz çok net görüyoruz ve biliyoruz. Bu süreçte yaşanan bir HDP gerçeği var. HDP’li Sırrı Sakık çıkıp şunları çok rahat söyleyebiliyor, “Neler paylaştığımızı, bize neler vaat ettiğinizi çıkın millete söyleyin” diyor. Ama bu taraftaki insanlar bunu çıkıp söyleme gereğini duymadan insanları kandırmaya çalışıyorlar.” dedi.

Yüksel Ercan aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan iş insanı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Merkezine yaptığı müracaatın ardından bu kararını partilileri ve Elazığlılarla da paylaştı.

MHP'ye bakanlık gündemde!

2023 seçimleri öncesi partilerin ittifak çalışmaları tam gaz sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde konuşulanları paylaştı.

Başkan Bahşi: Gece gündüz demeden çalıştık 

Biz birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız mottosuyla deprem anından itibaren çalıştıklarını ifade eden Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Depremin eğitim çalışanları üzerindeki etkileri, hükümetten beklenti ve çözüm önerilerimiz" başlıklı raporunun detaylarını paylaştı. 

Bakan Kurum Elazığ’ın yapı durumunu açıkladı 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklamada bulundu. Bakan Kurum Elazığ’daki yapı durumu ile ilişkin rakamları paylaştı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da 1999 sonrası inşa edilen yapı sayısının 59 bin 391 yapı olduğu söylendi. 

BDDK duyurdu, kredi kartları için yeni karar!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, BDDK'nin depremler nedeniyle attığı adımları paylaştı. Alınan kararlar doğrultusunda kredi kartları için taksitlendirme süreleri, limitler, temassız işlemlere düzenleme getirildi. Ortak ATM'lerden yapılacak işlemlerden ise ücret tahsil edilmeyeceği bildirildi.

Elazığ'ın dahil edildiği 'Mücbir Sebep Hali'nin işte detayları

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ'ın Genel Hayatı Etkili Afet Bölgesi İlan edilmesinin ardından geçtiğimiz gün gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Elazığ'ın Mücbir sebep haline dahil edildiğini duyurmuştu. Gelir İdaresi Başkanlığı, Elazığ'ın da dahil edildiği Mücbir Sebep Hali'nin detaylarını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatını kaybedenlerin sayısını paylaştı

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan büyük deprem sonrasında alanda incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayatını kaybeden vatandaşların sayısını paylaştı. 

Demirbağ, Malatya’daki enkazlarda arama kurtarma çalışmalarını inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ağır yıkıma yol açtığı Malatya’da arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Demirbağ, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Çiğdem Karaaslan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte depremzedelerle bir araya gelerek, acılarını paylaştı.

İl Sağlık Müdürlüğü yapılan çalışmaları paylaştı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan çalışmaları paylaştı.