Pendik Haberleri

Pendik Haberleri

Elazığspor: 0 - Pendikspor: 1

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 18. hafta maçında TY Elazığspor, evinde Pendikspor'a 1-0 mağlup oldu.

Pendik'te dolandırıcı kadın, kuyumcuya sahte altını sattı

Pendik'te bir kuyumcuya müşteri kılığında giren kadın, elindeki sahte altınları satarak kuyumcuyu dolandırdı. o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kadının yakalanmasının ardından diğer şüpheliler de suçlarını itiraf etti.

Pendik'te ambulans şoförü silahlı saldırıya uğradı

Pendik’te ambulans şoförü silahlı saldırıya uğradı. Yaralan ambulans şoförü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Pendik'te 15 bin liralık sahte altın kolye dolandırıcılığı kamerada

Pendik’te sahte bir kolyeyi kuyumcuya 15 bin liraya bozduran kadın gözden kayboldu. Alırken altın diye zannettiği kolyenin sahte olduğunu farkeden kuyumcu dolandırıcı kadına isyan etti. Sahte kolyenin altın diye bozdurulduğu o anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kuyumcu Belkıs Dal dolandırıcı olan şahsı ihbar edene kolye hediye edeceğini söyledi.

Pendik’te denizden erkek cesedi çıktı

Pendik İDO Balıkçı Barınağında denizde bir erkek cesedi bulundu. Güvenlik ekipleri tarafından sahile çıkarılan ceset, yapılan incelemelerin ardından Kartal Adli Tıp Morguna götürüldü.

Düğünde silahlar konuştu: 1’i ağır 3 yaralı

Pendik'teki bir düğüne husumetli oldukları başka bir grubun geldiğini gören şahıslar, karşı grubun üzerine ateş açtı. Silahlı saldırıda bir baba ve 2 oğlu yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Çocukların kavgasına büyükler de karıştı, ortalık savaş alanına döndü

Pendik'te site içerisinde çocukların kavgasına büyükler de karışınca ortalık savaş alanına döndü. Çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.