Personel Haberleri

Personel Haberleri

Zabıta Teşkilatı’ndan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, şehirde huzur ve düzenin sağlanması için özveri ile çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

ELBAK ekibine, sertifikaları verildi

Olası afet durumlarında Elazığ Belediyesi adına sahaya çıkarak vatandaşların yardımına koşabilme hedefi ile Elazığ Belediyesi bünyesinde gönüllü belediye personelleri tarafından kurulan 38 kişilik Elazığ Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ELBAK); teorik, tatbikat ve uygulamalı saha eğitimlerinin ardından sertifikalarını aldı.

Maden Belediyesi sözleşmeli personel alacak

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Elazığ Maden Belediyesi 1 adet mühendis ve 1 adet ekonomist olmak üzere toplamda 2 sözleşmeli personel alacak.

Elazığ Belediyesi çalışanlarına iletişim ve beşeri ilişkiler semineri

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “İletişim ve Beşeri İlişkiler” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına Narko Rehber semineri verildi

Elazığ Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik, uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi.

İletişim Başkanlığına 5 sözleşmeli personel alınacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, mütercim tercüman ve iletişim personeli pozisyonlarında istihdam edilmek üzere 5 sözleşmeli personel alacak.

Elazığ Belediyesi’nden seminer

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “Oryantasyon ve Protokol Kuralları Eğitimi” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yapıldı

Elazığ Belediyesi, 46 Araç ve 170 Personelle gerçekleştirdiği temizlik kampanyası doğrultusunda, Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Sözleşmeli sağlık personeli alınacak! 

Sözleşmeli 36 bin sağlık personeli istihdamı kapsamındaki sağlık birimlerinin yeniden belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar uyarınca 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek.

142 sözleşmeli personel alınacak 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Elazığ'da dâhil olmak üzere 26 şehirde 142 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. 

Sağlık Bakanlığı’na 8 bin işçi alımı yapılacak! 

Sağlık Bakanlığına İŞKUR başvuruları arasından 8 bin işçi alımı yapılacak. Kura çekilişi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak, yerleştirme işlemleri ise mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığına personel alımı için son gelişmeleri duyurdu.

PTT’den TSK personeline yüzde 30 indirim 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ ile Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan iş birliği çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli ve ailelerine yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak. 

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alacak 

Sağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre, 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. 

Elazığ’a 67 personel alınacak 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın daha önce açıkladığı personel alımının ayrıntıları belli oldu. Bu kapsamda Elazığ’da 67 personelin ataması gerçekleştirilecek. 

8 bin sözleşmeli personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz" dedi.

Elazığ Belediyesi’nden seminer 

Elazığ Belediyesi ve Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığıyla Elazığ Belediyesi Personeline Sigarayı Bırakma semineri verildi. 

Bakan Koca müjdeyi duyurdu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni personel atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Cumhurbaşkanımız müjdeyi verdi. 35 bin yeni çalışma arkadaşımız aramıza katılacak." ifadelerini kullandı.

9 Bin yeni sözleşmeli personel alınacak 

AK Parti'nin kamuda sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Sağlık Komisyonu'nda kabul edildi. Teklifle, sağlık çalışanlarına yapılan ödemelerden ilaç teminine kadar birçok kalemde düzenlemeye gidilecek. Sağlık kurumlarına alınacak sözleşmeli personel sayısı 36 bine çıkarılacak. 

Elazığ’da 145 personel alınacak 

Milletvekili Erol Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elazığ’da 145 Sağlık Personeli alınacağını duyurdu. 

62 sözleşmeli personel alınacak 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak. 62 sözleşmeli personelin alımı için başvurular 4 Şubat'a kadar yapılacak. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Elazığ’dan 5 personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılı sözleşmeli gençlik çalışanı alım duyurusu yayımlandı. Türkiye genelinde toplam 1071 gençlik çalışanı alınacak. Elazığ'da ise 5 gençlik çalışanı alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve zamanı... 

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi. 

Yüzde 120’lik zamma davullu karşılama

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, çalışanlarına yüzde 120 zam yapınca, personeli de davullu ve klanertli kutlama düzenledi.

Erdem ailesinin mutlu günü

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personellerinden Kayhan Fazıl Erdem'in oğlu Muaz Kayhan Erdem düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı...

Başkan Şerifoğulları: Biz, güçlü ve büyük bir aileyiz

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personelleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz yatırımların hepsinde, sizlerin emek ve alın teri var. Biz, güçlü ve büyük bir aileyiz.” diyerek çalışanlara teşekkür etti.

KPSS sonuçları açıklandı 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) sonuçlar belli oldu. ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen 2023-KPSS lisans oturumlarının sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr " internet adresinden açıklandı. Memur adayları, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilir. İşte, KPSS sonuç sorgula ekranı...

Eğitim Sendikalarından ihaleye tepki 

Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye ve diğer özlük haklarının banka ile ödenmesi hususunda yapılan promosyonlu maaş ödeme protokolü katılımcı bankaların eğitim çalışanlarının haklarını karşılamayan düşük teklif ile sonuçlanmasından dolayı Elazığ’daki eğitim sendikaları sonuçlanan düşük teklife tepki göstererek ortak basın açıklaması düzenledi. 

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden beklenen haber geldi 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin belediği haber geldi. Maaş promosyon ihalesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, tüm eğitim sendikaları ve paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi. 

Fırat Üniversitesi 19 personel alacak

Fırat Üniversitesi bünyesinde çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 19 personel alınacak.

8 engelli personel için kura çekimi yapılacak 

Elazığ Belediyesi’ne EBUAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak 8 engelli personel için 28 Temmuz Cuma günü kura çekilecek.