Pes Dedirtti Haberleri

Pes Dedirtti Haberleri

Saatin kaç olduğunu öğrenmek için 112'yi aradılar

Elazığ 112 Acil Çağrı Merkezine 1 Ocak 2022'den bu yana gelen yaklaşık 573 bin çağrıdan 400 bini asılsız ve gereksiz çağrı olarak kayıtlara geçti. Bazı vatandaşların saati öğrenmek için 112'yi aramaları pes dedirtti.

Çalmadan önce zeytinyağının son kullanma tarihine bakan hırsız pes dedirtti

Elazığ'da bir iş yerinin önündeki tezgahta yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Şahsın çalmadan önce taktığı gözlükle zeytinyağının son kullanma tarihine bakması pes dedirtti.

Güvenlik kamerasını görmesine rağmen hırsızlık yapan kadının pişkinliği pes dedirtti

Elazığ'da ev eşyası ürünleri satan mağazaya alışveriş bahanesi ile giren bir kadın, güvenlik kameralarına aldırış etmeden meyve sıkacağını çantasına atıp, elindeki kahve makinesiyle mağazadan çıktı. 2 bin 500 lira değerinde ürün çalarak kayıplara karışan kadının pişkinliği pes dedirtti.

Mardin'de bir kişi köpeğe araç lastiği bağlatıp işkence yaptı

Mardin'de bir kişi, pitbull cinsi köpeğe araç lastiği bağlayıp işkence etti. Başka biri tarafından görüntülendiğini gören şahıs, 'Köpeğe spor yaptırıyorum' savunmasıyla pes dedirtti.

Cep telefonunu çalan hırsızın rahatlığı pes dedirtti

Elazığ'da gündüz vakti bir telefoncuya girerek vitrindeki cep telefonunu çalan hırsızın rahatlığı pes dedirtti. O anlar güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.