Piyasa Haberleri

Piyasa Haberleri

Rekor kıran altın fiyatlarında son durum! 

Güvenli liman altında haftanın ilk işlem gününde hareketlilik sürüyor. Gram altında 2 bin 800 lira seviyesi aşıldı. Merkez Bankalarının faiz kararlarının fiyatlar üzerinde etkili olması bekleniyor. İşte altın piyasası...

Piyasalarda son durum ne? Gram altın ne kadar

Küresel piyasalarda yüksek seyir devam ederken, gram altın 2 bin 800 TL seviyesine çıkarak rekor kırdı. Yeni günün başlamasıyla birlikte yatırımcılar ve vatandaşlar, finansal piyasalardaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Altında rekor üstüne rekor! 

21 Ağustos 2024 gram altın fiyatı serbest piyasada 2742 TL'den güne başlıyor. Kapalıçarşı'daki kuyumcularda ise işlemler 2762 – 2802 TL alım ve satım aralığında seyrediyor. FED'den 0,50 baz puanlık faiz indirimi beklentisinin artması, dolar endeksinin 101,40 ile yılın en düşük seviyesine gerilemesi ve içeride kurlarda yaşanan hareketlilik gram altında yükselişi tetikliyor.

Altın fiyatlarında düşüş! 

Altın haftaya düşüşle başladı! Yatırımcı gram, çeyrek altın ne kadar oldu merak ediyor. Bu hafta yoğun veri gündemi yatırımcının odağında...Peki alım fırsatı var mı?

Elektrikli araçların şarj fiyatlarında yeni tarife

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine bugünden (1 Temmuz) itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yaptı. Yeni elektrik tarifesiyle birlikte 88.5 kWh’lık elektrikli otomobilin aylık şarjı 823 TL’ye çıkacak.

İkinci el otoda sular durgun!

Geçen yıl bu zamanlarda hareketlilik gösteren ikinci el otomobil piyasası bugün durma noktasına geldi. Satışlar dururken, ilan sitelerindeki araç sayısı artış gösteriyor. Araç sahipleri, satış yapabilmek için eski usul cam ilanlarına yöneliyor. Tüm bunlara rağmense piyasada bir fiyat düşüklüğü beklenmiyor.

O Uygulama Türkiye’de erişime kapandı

Meta şirketinin X'e (Twitter) rakip olarak piyasaya sürdüğü ve şu anda dünya çapında yaklaşık 150 milyon aylık aktif kullanıcısı olan Threads uygulaması, Rekabet Kurumu'nun kararı sonrası Türkiye'de erişime kapandı.

Akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor! 

Küresel petrol piyasasında fiyatlarda dalgalanma devam ediyor. Brent petroldeki fiyatlama ve dövizdeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarında tabelaları yeniden değiştirecek. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorine zam geliyor. Fiyatlar bu gece yarısından itibaren yeniden güncellenecek

Altın fiyatlarını tutabilene aşk olsun! 

Altının ons fiyatı dün tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. Gram altında bugünün en yüksek seviyesi 2.235 lira oldu. Analistler ne diyor? İşte altın piyasası...

Altında çıldırtan yükseliş!

Yaşanan düşüş sona erdi ve altın fiyatları aldı başını gitti. Yeni haftaya yükselişle başlayan ve bu yükselişini sürdüren altında yeni rekorlara hazır olun. İşte altın piyasasında son durum...

Bahşi, Enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı 

Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirerek “Memur-Sen olarak beklentimiz, fiyat istikrarı noktasında alınan tedbirlerin ve önlemlerin bir an önce piyasalara yansıması, enflasyonu tetikleyen geçici etkilerin ortadan kaldırılması, kamu görevlilerinin enflasyon kayıplarının son bulması, fiyat istikrarının sağlanmasıdır.” dedi. 

TOGG'un yeni modeli T10F ismi nasıl ortaya çıktı?

TOGG'un Las Vegas'ta tanıttığı T10F modeli, tasarımı ve Türkiye'de en uzun menzile sahip elektrikli otomobillerden biri olmasıyla öne çıkmasının yanı sıra bir güç kaynağı olarak kullanılması, yapay zeka sistemleri ve sürüş destek asistanları gibi özellikleriyle de dikkati çekiyor. Yeni otomobilin model isminin nasıl oluştuğu belli olurken, CEO Gürkan Karakaş, modelin piyasaya çıkacağı tarihi de açıkladı.

Altında yükseliş tam gaz! Son fırsatı kaçırmayın 

Altın fiyatları yatırımcının takibinde... Altın güne yükselişle başladı ve uzmanlara göre önümüzde aylarda görülmemiş rakamlar görülecek. Altın son bir alım fırsatı verir mi merak ediliyor. İşte altın piyasasında son durum...

Altın fiyatları fırladı şubat rekoru geldi! 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bir süredir düşüşte olan altın 17 Mart sabahı bir anda fırladı ve gram altın 1181 lira seviyesini gördü. Uzmanlara göre bu yükselişin devamı var. 2023 yılı tahminleri ne yönde? Öte yandan dolar ve Euro'da da yükseliş var. İşte piyasalarda son durum.

Zincir market yöneticilerine fiyat uyarısı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürüyle görüştü. Bakan Muş, asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili yöneticileri uyardı. Bakan Muş, "Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. 

2 bin lirayı aşmayan borçlar silinecek

Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 4 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 3 kişi yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi.

Elazığ'da park halindeki otomobilden inşaat malzemesi çalındı

Elazığ'da gece saatlerinde park halindeki otomobile giren hırsız, piyasa değeri yaklaşık 15 bin lira olan inşaat malzemesini çalarak kayıplara karıştı.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan Bir Kez Daha Haklı Çıktı

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde tespit edilen ve piyasa değerinin 1,2 milyar dolar olduğu belirtilen altın ve gümüş rezervlerinin çıkarılıp işlenmesi için Ağrı'da 160 milyon dolarlık tesis yapılacak.

Elazığ'da tamir dükkanında yangın: 400 bin liralık motosikletler kül oldu

Elazığ'da motosiklet tamir dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda iş yerinde piyasa değeri 400 bin TL olan motosikletler kullanılamaz hale geldi.

Başkan Arslan: 'Stoklarımızda yeterli miktarda ayçiçek yağı bulunuyor'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Asilhan Arslan, stoklarda yeterli miktarda ayçiçek yağı bulunduğunu belirterek, 'Sosyal mecralarda yaşanan asparagas haberin etkisiyle vatandaşlarımızın ayçiçek yağını ihtiyaçtan fazla alması stokları sıkıntıya sokarak, hem ihtiyaç dahilinde tüketim yapan vatandaşlarımızı mağdur edecek, hem de stokçuluk yapacak art niyetli kişilerin önünü açacaktır. Vatandaşlarımızdan öncelikli ricamız; ihtiyaçları kadar tüketim yaparak piyasaların seyrini ve tedarik zincirini bozmayacak şekilde ihtiyaçları kadar ürün almalarıdır' dedi.

Türkiye'nin en büyük maden rezervinin bulunduğu ilçede vatandaşlar heyecanlı

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından Elazığ'da yapılan inceleme ve saha çalışmalarında cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervi bulundu. Değerlendirmelere göre bulunan maden rezervlerin toplam piyasa değerinin miyarlarla dolar olduğu belirtildi.

Altın Döviz Fiyatları 21 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 17 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

İş dünyasının sorunları gündeme taşındı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iş dünyası temsilcilerinin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yaptığı toplantıda enerji maliyetlerindeki artış, medikal firmalarının ödemeleri, kamuya iş yapan firmaların durumu, fiyat farkı kararnamesi, KDV alacakları, piyasadaki dalgalanmanın etkileri gibi konularda iş dünyasının taleplerinin aktardığını söyledi.

Altın Döviz Fiyatları 14 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 13 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 10 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 9 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.