Pompalı Tüfek Haberleri

Pompalı Tüfek Haberleri

Elazığ'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Elazığ'da sokakta oturduğu sırada pompalı tüfekle saldırıya uğrayan bir şahıs yaralandı.

Elazığ'da silahlı kavga: 2 yaralı

Elazığ'da iki arkadaş arasında çıkan pompalı tüfekli kavgada biri yoldan geçen vatandaş olmak üzere toplamda 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da silahlı kavga: 1 yaralı

Elazığ'da meydana gelen silahlı kavgada, 1 kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Asker eğlencesinde saçmaların hedefi olan kadın yaralandı

Elazığ'da asker eğlencesinde magandanın peş peşe ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçma, bir kadına isabet etti. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akranı tarafından başından tüfekle vurulan çocuk öldü, şüpheli ise kıskıvrak yakalandı

Elazığ'da akranı tarafından pompalı tüfekle başından vurulan 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, şüpheli ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandığı yerde suç unsuru tüfekle birlikte kıskıvrak yakalandı.

Elazığ'da 16 yaşındaki çocuk, akranını silahla başından vurdu

Elazığ'da, 16 yaşındaki çocuk, pompalı tüfekle evinin önündeki akranını başından vurarak ağır yaraladı.

Telefondaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Elazığ'da telefonda küfürleşen ve ardından buluşan grup arasında silahlı kavga çıktı. Olayda bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Husumetlisine pompalı tüfekle ateş ederken işçiyi yüzünden yaraladı

Elazığ'da bir şahıs, husumetli olduğu kişiye pompalı tüfekle peş peşe ateş etti. O sırada olay yerinde çalışan bir işçi, yüzüne gelen saçmalarla yaralandı.

Elazığ'da turisti ve yoldan geçen birini yaralayan suç makinesi tutuklandı

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan turisti kamp yaptığı Elazığ'da bıçaklayan şahıs, cezaevinden çıkar çıkmaz gece saatlerinde yolda ilerleyen birini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. 9 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki şüpheli tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıs adliye çıkışı gazetecilere küfürler ederek pişkin bir şekilde, 'Çek çek yakında da çek uzaktan da çek' dedi.

Japon turisti bıçaklamıştı, bu kez yoldan geçen birini vurdu

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan turisti kamp yaptığı Elazığ'da bıçaklayan şahıs, cezaevinden çıkar çıkmaz gece saatlerinde yolda ilerleyen birini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. 19 yaşındaki şüphelinin 9 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Elazığ’da iki aile arasında silahlı kavga: 4 Yaralı

Elazığ’da iki aile arasında kavga çıktı. Pompalı tüfekli kavgada 1’i çocuk, 2’si kadın olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

Elazığ’da bir kişi husumetlisi olduğu kişiyi pompalı tüfekle yaraladı

Elazığ'da bir kişi husumetlisi olduğu kişiyi sokak ortasından pompalı tüfekle vurarak yaralarken, saçmalar bir vatandaşın da aracında maddi hasar oluşturdu.

Elazığ'da pompalı tüfekle cinayet

Elazığ'da pompalı tüfekle vurulan şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana'da restoranda tartışma kanlı bitti: 1 yaralı

Adana'da iki kişi restoranda yemek yediği sırada bir kişiyle tartıştı. Tartışma sonrası restorandan ayrılan 2 kişi kısa süre sonra olay yerine geri dönerek tartıştıkları şahsı pompalı tüfekle yaraladı. Olayı gerçekleştiren şüphelilerden birisi yakalandı.

Edirne'de kavgada silahlar konuştu, 3 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen küfür etme kavgasında pompalı tüfekler konuştu. 3 kişinin yaralandığı kavgada, 2 kişi tutuklandı.

Kocasını öldüren kadın tutuklandı

Adana'da kocasını pompalı tüfekle öldüren kadın tutuklandı. Kadının ifadesinde kocasının önce kendisine tüfeği doğrulttuğunu sonrada tüfeği kendisine verip kalbine tuttuğunu söylediği öğrenildi.

Bafra’da uyuşturucu ve otomatik silah ele geçirildi

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan operasyonda 10 bin 180 gram kubar esrar, 135 kök kenevir, 1 adet makineli otomatik tabanca, 2 kuru sıkı tabanca ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Kayseri'de iki kardeşin miras davası kanlı bitti

Kayseri'de iki kardeş arasında miras yüzünden çıktığı iddia edilen kavga kanlı bitti. Pompalı tüfekle vurulan ağabey, hayatını kaybetti.

İzmir’de sokak ortasında infaz

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kişi kamyonete bindiği sırada husumetlisi olduğu iddia edilen şahıs tarafından uğradığı pompalı tüfekli saldırıda hayatını kaybetti.

Silah kaçakçılarına operasyon

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 1 şüpheli gözaltına alındı, 15 adet marka ve seri numarası bulunmayan pompalı tüfek ele geçirildi.

Elazığ'da seri numarasız 10 adet pompalı tüfek ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ruhsatsı, markası ve seri numarası olmayan 10 adet pompalı tüfek ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya’da 21 yaşındaki genç tartıştığı annesini pompalı tüfekle vurdu

Malatya'da 21 yaşındaki genç tartışığı öz annesini pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

Kütahya’da pompalı dehşet

Kütahya'da bir şahıs, boşandığı eşini pompalı tüfekle vurarak yaraladıktan sonra, eski eşinin sevgilisi olduğunu ileri sürdüğü kişiyi tüfekle vurarak öldürdü.

Evini bastığı kadını öldüren, kocasını ise yaralayan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da evini bastığı çifte pompalı tüfekle ateş açarak kadını öldüren, kocasını ise yaralayan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evini bastığı kadını öldüren, kocasını ise yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da evini bastığı çifte pompalı tüfekle ateş açarak kadını öldüren, kocasını ise yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Evini bastığı çifti pompalı tüfekle vurdu

Elazığ'da bir şahıs, uzaktan akraba olduğu çiftin evini basarak pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda kadın hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralandı.

İzmir’de cinnet getiren bir kişi dehşet saçtı: 2 ölü 1 ağır yaralı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde cinnet getiren bir kişi beraber yaşadığı kadını ve kadının 2 yaşındaki oğlunu pompalı tüfekle vurduktan sonra kendi canına kıymaya kalktı. Kadın ve 2 yaşındaki oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, cinnet geçiren kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Elazığ’da silahlı yaralanma

Elazığ’da pompalı tüfekle yaralanan bir şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.