Pusu Haberleri

Pusu Haberleri

Oy Kullanma İşlemi Nasıl Olacak? 

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde, 61 milyondan fazla seçmen yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak. Seçmenler tüm oy pusulalarını tek zarfa koyacak. İşte seçim günü ve oy kullanmayla ilgili merak edilen sorulara yanıt... 

Siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu 

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için kura çekimi yapıldı. Oy pusulasında AK Parti 1, CHP 18, DEM Parti 9, MHP 31, İYİ Parti 2, Saadet Partisi 34'üncü sırada yer alacak.

Kampüste sonbahar güzelliği

Elazığ Fırat Üniversitesi kampüsünde sonbaharın gelmesiyle birlikte sararmış ve yere dökülen sarı yapraklar kartpostallık görüntüler ile görsel bir şölen sunuyor.

Haberi olmadan tapusuna şerh konuldu, evi yıkıldı

Elazığ'da 3 çocuğuyla birlikte evinde yaşayan Erkin Özay'ın tapusuna haberi olmadan şerh konulmasının ardından ekipler takasından yıkıldı. Tapusu olduğunu ve şerh konulduğundan haberinin olmadığını savunan vatandaş, yetkililerden sorunun çözülmesini talep etti.

Yıldırım: İstişare kültürü geçmişteki başarılarımızın sırrı, gelecekteki başarılarımızın pusulasıdır 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilat olarak istişareye büyük önem verdiklerini, 2023'e giden yolda da bu anlayışı sürdüreceklerini vurguladı. 

Fırat Üniversitesi, en yeşil kampüs sıralamasında üst sıralarda yer aldı

Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin en iyi ilk 20 üniversitesinden biri olan Fırat Üniversitesi, akademik yerleşkelerin yeşil alan oranı ve sürdürülebilirlik açısından değerlendirildiği uluslararası UI GreenMetric sıralamasında Türkiye’nin en yeşil 13’üncü kampüsü oldu. 

Gençlik Meclisi Üyelerinden sevimli dostlara destek

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi kış aylarında sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Fırat Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan açık alanlara beslenme otomatları bıraktı.

FÜ'de 23 bin fidan toprakla buluşturuldu

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlük Kampüsüne öğrenciler tarafından 23 fidan dikildi.

Vali Yırık ve Başkan Arslan İŞGEM’de incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yüce ve Mehmet Hayri Yıldırım ile birlikte İŞGEM Kesikköprü Kampüsü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alarak üreticileri ziyaret ettiler… 

Baskil MYO kampüsüne 2 bin 160 fidan dikildi

Elazığ'da FÜ Baskil Meslek Yüksekokulu kampüs alanına Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında 2 bin 160 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

FÜ Fidan Üretim Merkezi'nde cevizler toprakla buluştu

Fırat Üniversitesi (FÜ) Baskil Meslek Yüksek Okulu kampüsünde kurulan Çevre Geliştirme ve Fidan Üretim Merkezi'ne 2 bin adet cevizin ekimi yapıldı.

Milas'ta baba ve oğula evlerinin önünde pusu

Milas'ın Hacıilyas Mahallesi'nde ikamet eden R.A ve oğlu A.A. gece saatlerinde evlerinin önünde saldırıya uğradı.

Zonguldak’ta işadamına kanlı pusu: 2 ölü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir işadamı park halindeki aracının önünde silahlı saldırıya uğradı. İşadamı ve yanında ismi öğrenilemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

350 bin kitap ve materyalle bölgenin en büyük kütüphanesi 24 saat öğrencilerin hizmetinde

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlük Kampüsü içerisinde 14 bin metre kare kapalı alan üzerine bin 453 kişilik kitap görünümlü olarak inşa edilen akıllı kütüphane, 24 saat aralıksız hizmet veriyor. Doğu ve Güneydoğu'daki üniversiteler içerisinde 350 bin materyal ile bölgenin en büyük kütüphanesine sahip olan Fırat'ta öğrenciler geceleri sıcak çorba eşliğinde ders çalışıyor.

Başkan Arslan, “Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı”ıfa Katıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan Kocaeli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hemşehrimiz İlhan Aydın tarafından organize edilen, Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsünde geniş katılımla gerçekleşen ‘’Üniversite - Sanayi İşbirliği’’ toplantısına katıldı.

‘Hilal' mimarili camide son aşamaya gelindi

Fırat Üniversitesi Kampüsü içerisinde yapımına 5 yıl önce başlanan ve ‘hilal’ mimarisiyle dikkat çeken Murat Camii’nin Ramazan ayında açılması planlanıyor.