Rakip Haberleri

Rakip Haberleri

O Uygulama Türkiye’de erişime kapandı

Meta şirketinin X'e (Twitter) rakip olarak piyasaya sürdüğü ve şu anda dünya çapında yaklaşık 150 milyon aylık aktif kullanıcısı olan Threads uygulaması, Rekabet Kurumu'nun kararı sonrası Türkiye'de erişime kapandı.

At yarışı kariyerinde 'Bold Pilot' bile ona yanaşamadı

Katıldığı koşulardaki rakiplerine genelde kaydını sildirdiği, 46 yarışta 46 birincilik elde eden Hafiye'nin yetiştiği Elazığ'daki harada doğan taylar, onun gibi başarılara imza atmak için gün sayıyor.

Elazığ takımları, potada kayıp

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 11. Hafta maçında Elazığ takımları, rakiplerine yenilmekten kurtulamadı.

Oyun oynamayı bırakıp kaydırak üzerinde namaz kılan çocuk İHA'ya konuştu

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde bir çocuğun park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden olmuştu. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan 7 yaşındaki Ömer Toprak Gündoğdu, en büyük hayalinin polis olmak olduğunu söyledi.

Şehit Sekin'in babasının cenaze töreninde duygulandıran an: Oyun oynamayı bırakan çocuk parkta namaz kıldı

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde 7 yaşındaki bir çocuğun, park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Potada Elazığ takımları kayıp

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Elazığ İl Özel İdare ve Karabulut Elazığ Basketbol rakiplerine yenildi.

Potada Elazığ takımları kayıp

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Elazığ temsilcileri, rakiplerine mağlup oldu.

Elazığ takımlarının rakipleri Adıyaman'dan

Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun 4. haftasında Elazığ takımları Fırat Üniversitesi ve Aksaray Gençlikspor, Adıyaman takımlarıyla karşılaşacak.

Kaza yapan alkollü sürücü, ters dönen otomobili bırakıp kaçtı

Elazığ'da kaza yapan sürücü, ters dönen otomobili olay yerinde bırakıp kaçtı. Alkollü olduğu öğrenilen sürücü, daha sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ İl Özel İdare, Bingöl Grubu'nda

Şanlıurfa'da oynadığı U16 Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçlarını şampiyonlukla tamamlayan Elazığ İl Özel İdarespor'un 2. kademe grubu ve rakipleri netleşti.

Ailesi maddi imkansızlıklar nedeni ile okutamadı, 50 yıldır makas sallayarak çocuğunu avukat yaptı

Elazığ'da berberlik yapan Mustafa Doğan (63) ailesinin maddi imkansızlıkları nedeni ile okulu bırakıp berber salonunda çalışmaya başladı. Doktor olma hayali yarıda kalan Doğan, 50 yıldır makas sallayarak çocuklarını okutmayı başardı.

Karşısına rakip çıkmayan kadın muhtar, 18 yıldır görevinin başında

Elazığ'da köylülerin istediği üzerine 2004 seçimlerinde muhtarlığa aday olan 2 çocuk annesi Şükran Doydu Çimen, şimdiye kadar karşısına rakip çıkmadığı için 18 yıldır köyünün muhtarı olarak çalışmalarına devam ediyor.

PFDK'dan İzzet'e 5 maçtan men cezası

Başkent Gözgözler Akademi FK maçı sonrası rakip takım oyuncusuna saldırısından dolayı Elazığsporlu futbolcu İzzet Topatar'a 5 maçtan men cezası verildi.

Galibiyet sevinci kavgaya dönüştü

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde oynanan maçta galibiyet sevincini rakip takımın yedek kulübesi önünde kutlayan futbolcular, rakip takımın teknik heyeti ve futbolcuları tarafından darp edildi.

Elazığ İl Özel İdare, BC Prometey karşısında

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda oynanması gereken Nesibe Aydın maçının rakip takımda görülen korona virüs vakaları nedeniyle ertelenmesinden ötürü Elazığ İl Özel İdare, gözünü Eurocup randevusuna dikti.

Elazığ İl Özel İdare'nin rakipleri belli oldu

Eurocup Women eleme turunda Paok'u eleyerek gruplara kalan Elazığ İl Özel İdare'nin rakipleri netleşti.

Elazığ'da hırsızlar fena faka bastı: Çaldıkları kapıyı, polisi görünce bırakıp kaçmaya çalıştılar

Elazığ'da hırsızlar bir binaya girerek, apartmanın elektrik kabloları ve demir kapılarını çalmaya kalkıştı. Bu sırada polis ekipleri tarafından fark edilen hırsızlar, çaldıkları demir kapıyı kaldırıma bırakarak kaçmaya çalıştı. Zanlılar, polisin kovalaması sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da 7 yaşındaki Azra satrançta milli takıma seçildi

Türkiye Satranç Şampiyonası'nda rakiplerini eleyerek büyük bir başarı sergileyen Elazığlı 7 yaşındaki Azra Karataş, milli takıma girmeye hak kazandı.

Kaza yapan sürücüye tekme tokat dayak

Elazığ'da park halindeki araçlara çarparak ters dönen otomobilin sürücüsüne, çevredekiler tekme tokat saldırdı. Olayın sakinleştirilmesiyle sürücü aracını da bırakıp kaçtı.

112 Acil, 379 bin çağrıya cevap verdi

Elazığ'da meydana gelen depremler ve pandemiyle birlikte 112 Acil Komuta Merkezi'ne gelen çağrı sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 20 arttı. 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8'lik depremde de ailelerini bırakıp merkeze koşan sağlıkçılar, o gün 5 bin 300 çağrıya cevap verirken, 1 yılda bu rakam 379 bine yükseldi.

Satrançla hayata yeni hamle atmayı öğreniyorlar

Elazığ'da, bakım ve koruma altında kalan çocuklar satrançla hem hayata yeni hamle atmayı öğreniyor, hem de birçok başarıya imza atıyor. Bu kapsamda düzenlenen ve 480 sporcunun katıldığı satranç turnuvasında 12 yaşında Miraç rakiplerini tek tek yenerek Türkiye şampiyonu oldu, diğer sporcularda önemli başarılar elde etti.

Önce Elazığ, sonra İzmir depreminde canla başla görev yaptılar

Elazığ'da meydana gelen depremde ailelerini bırakıp diğer kurumlarla birlikte yardıma koşan Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, İzmir'e de aynı gün uçakla ulaşıp enkaz altında kalanları kurtarmak için gece gündüz demeden çalıştı.

Memurluğu bıraktı, modern tarımla kendi işinin patronu oldu

10 yıl önce bir kamu kurumunda saha mühendisliği yapan girişimci, tesadüfen tanıştığı Lion isimli bir İtalyan'ın yönlendirmesiyle mesleğini bırakıp, öğrendiği elma yetiştiriciliği işine girdi. Memleketi Elazığ'da bodur elma bahçesi kuran Murat Yıldız, 'Bahçecilikte ne kazanacaksınız' diyenlere rağmen şimdi 250 dekar alanda yıllık yaklaşık bin ton elma hasat ederek istihdama katkı sağlıyor.

Bebeğini çöpe atan kadına müebbet hapis

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yeni doğan bebeğini çatı katında halının altına bırakıp ölümüne neden olan ardından da çöpe atan kadına bugün görülen davada mahkeme heyeti müebbet hapis cezası verdi.

Kavun için gelip motosiklet çaldılar

Eskişehir'de kamyonetin kasasından kavun çalarken park halinde bırakılan motosikleti fark eden hırsızlar, kavunu bırakıp motosiklet sahibinin vefat eden dayısından kalma aracı çaldılar.

Elazığ İl Özel İdare'nin Avrupa rakipleri belli oldu

Yeni sezonda Eurocup'ta mücadele edecek olan Elazığ İl Özel İdare'nin grubu ve rakipleri belli oldu.

Kavgayı bırakıp polisle tartıştılar

Bursa'da kavgayı ayırmak için müdahale eden polislere saldıran 2 kişi gözaltına alındı.

Küme düşme korkumuz yok

Elazığ Belediyespor  - Karşıyaka müsabakanı değerlendiren Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, rakip karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Memur-Sen Hükümetten Taleplerini Açıkladı

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem anından itibaren kendi sıkıntılarını bir kenara bırakıp depremzedelere yardım etmek için gece gündüz çabalayan kamu görevlilerini memnun edecek düzenlemeler yapılmasını istedi. 

Depremde evindeki her şeyi bıraktı, kuşlarını kurtardı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evi ağır hasar gören 3 çocuk annesi Türkan Murat, deprem sırasında her şeyini bırakıp muhabbet kuşlarını kurtardı.