Randevu Haberleri

Randevu Haberleri

Çam: Baskil kaymakamı ile görüşme talebimiz alınmadı

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam, Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ile görüşmek üzere randevu taleplerinin oluşturulmamasına yönelik açıklamalarda bulunarak duruma tepki gösterdi.

MHRS'de onaylı randevu dönemi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ertesi gün randevusu olan her hastamız akşam saat 8'e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme onaylı randevu sistemi, MHRS'de başlatılan bu yeni döneme de onaylı randevu dönemi diyoruz." dedi.

MHRS randevuları hakkında yeni açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) iki yeni uygulama başladığını duyurdu.

Elazığ'da bayram öncesi berberlerde yoğunluk başladı

Elazığ'da yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde berberlerde yoğunluk başladı. Kimi berberler müşterilerini geri çevirmemek için mesai saatlerini uzatırken kimisi de randevusuz gelen müşterilerine yoğunluk nedeniyle hizmet veremediklerini belirtiyor.

Elazığ İl Özel İdare, BC Prometey karşısında

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda oynanması gereken Nesibe Aydın maçının rakip takımda görülen korona virüs vakaları nedeniyle ertelenmesinden ötürü Elazığ İl Özel İdare, gözünü Eurocup randevusuna dikti.

Aşı odaları boş kaldı, Başhekim sırası geleni 'Kliniklerimiz gece 24'e kadar çalışmaktadır' diyerek davet etti

Aşının korana virüs (Covid-19) ile mücadelede en büyük silah olduğunu belirten Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, 'Ramazan ayına girdik. Vatandaşlarımız şunu düşünmesin, oruçluyuz gidip aşı yaptırmak doğru olmaz gibi. Bu nedenle kliniklerimiz gece 24'e kadar çalışmaktadır. İftardan sonrada randevularını alıp, gelip aşılarını yaptırabilirler' dedi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında 80 gönüllü kan verdi

Elazığ'da Kızılay gönüllülerinden oluşan 80 kişi, başlatılan kampanya kapsamında kan verdi. Kan vermek isteyenlerin randevu alarak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutularak bağışta bulunabileceği aktarıldı.

Elazığ'da kaçak diş kliniği basıldı, sahte diş hekimi yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada müstakil bir evi kaçak diş kliniğine çeviren sahte diş hekimi düzenlenen operasyonla yakalandı. Sahte diş hekiminin her türlü klinik malzemeyi yerleştirdiği, randevu defterinin bulunduğu ortaya çıkarken, kapı girişine kirli ve temiz galoş kutuları bile koyması dikkat çekti.

Vali'ye 'Bugün olmaz gelemem misafirim var' cevabı gülümsetti

19 denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık'ın randevu verdiği bir kadın, 'Bugün olmaz gelemem misafirim var' diye cevap vermesi herkesi gülümsetti. Bunun üzerine Vali Yırık kadına, Sen adresini ver ben senden randevu alayım' dedi.

F.Ü Hastanesi Randevulu Hasta Kabulüne Başlıyor

COVİD-19 Salgını tedbirleri kapsamında Fırat Üniversitesi Hastanesinde yapılmayan Randevulu hasta kabülü, 1 Haziran 2020 Pazartesi günü normalleşme süreci kapsamında tekrar başlıyor.

Ehliyet, kimlik ve pasaportta yeni dönem başlıyor

İçişleri Bakanlığınca geçtiğimiz yıl Nisan ayında başlatılan, “3’ü Bir Yerde” uygulaması kapsamında bugüne kadar 19 milyon 95 bin 662 yeni kimlik, 4 milyon 402 bin 703 sürücü belgesi, 2 milyon 251 bin 214 adet pasaport basıldı. Nüfus müdürlüklerinde artırılan kapasite ve personel sayısı randevu alma sürelerini kısalttı. Daha önce yoğunluktan dolayı 61 güne kadar uzayan randevu süreleri 1 güne düşürüldü.