Rektör Haberleri

Rektör Haberleri

Seza Çimento, küresel çimento endüstrisi oyuncularıyla bir araya geldi

Seza Çimento, dünyanın en büyük çimento konferansları arasında yer alan INTERCEM’in İstanbul’da düzenlenen etkinliğine katıldı. İki gün süren etkinlikte sektörün gündemindeki konular ele alınırken yeni iş birliklerine yönelik görüşmeler de yapıldı. Konferansa katılan Seza Çimento Yönetim Kurulu Üyesi - Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Direktörü Cansu Açık, dünya genelini etkileyen jeopolitik ve ekonomik krizlere rağmen küresel çimento sektörünün çözümler geliştirerek büyümeye ve ekonomilere değer katmaya odaklandığını söyledi. Açık ayrıca Seza Çimento olarak şirketin karbon ayak izini azaltırken ekonomik avantaj da sağlayacak yeni hedeflerini de açıkladı. 

Rektör Göktaş, mazbatasını YÖK başkanından aldı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş mazbatasını aldı.

Fırat, Rektör Göktaş'la güzel

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından önümüzde ki günlerde tercih maratonuna başlayacak öğrenciler şimdiden gitmeyi planladıkları üniversiteleri araştırmaya ve incelemeye başladı. 

Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik F.Ü. Rektörlüğüne adaylığını açıkladı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne adaylığını açıklayan Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik basın mensupları ile bir araya gelerek rektör olması halinde üniversitede hayata geçirmeyi planladığı çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Milletvekili Erol’dan, FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş’a teşekkür mesajı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a 800 yataklı üniversite hastanesinin yapımında emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Prof. Çavaş, rektör adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Mehmet Çavaş Fırat Üniversitesi Rektör Adayı olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. 

Özbey, FÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu açıkladı

Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Özbey, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne aday oldu.

Türkoğlu, FÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu açıkladı

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne aday oldu.

Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer kabri başında anıldı

Fırat Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Eski Dönem Elazığ Belediye Başkanı Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer vefatının 26. yıldönümünde aile yakınları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile mezarı başında anıldı.

Rektör Göktaş’tan hayırseverlere teşekkür

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ramazan ayı boyunca binlerce üniversite öğrencisinin Üniversite Evi’nde ücretsiz iftar yaptığını belirterek iftar yemeklerine destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Öğrencilerle birlikte iftar yaptılar

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın katıldığı iftar yemeğinde Fırat Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Rektör Göktaş, öğrencilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş “Çedene Bizden, Sohbet Sizden” buluşmaları kapsamında yaklaşık 15 öğrenciyle bir araya geldi. 

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni TOKİ inşa edecek

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin TOKİ marifeti ile yapılacağını açıkladı.

Rektör Göktaş: Üniversiteye 12 Milyar TL’lik yatırım kazandırdık

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda Rektör Prof. Dr. Göktaş, görev süreci içerisinde Üniversitede yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi.

Vali Toraman’dan Rektör Prof. Dr. Göktaş’a tebrik ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

İl Protokolünden Rektör Prof. Dr. Peker’e Ziyaret

Elazığ İl Protokolü Munzur Üniversitesi Rektörü görevine atanan Prof. Dr. Kenan Peker’i ziyaret etti.

Elazığspor’da Alaattin Tutaş ile yollar ayrıldı  

ES Elazığspor sportif ve teknik direktörlük görevlerinde bulunan Alaattin Tutaş ve ekibiyle sözleşmeleri dolduğu için yollar ayrıldı. 

Başarılı Akademisyenler ödüllendirildi 

Fırat Üniversitesi’ndeki başarılı akademisyenler ödüllendirildi. Fırat Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından COST Aksiyonlarında yer alarak proje hazırlayan ve başarı sağlayan akademik personele yönelik ödül töreni düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen ödül törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile ödül alan öğretim üyeleri katıldı. 

Fırat Üniversitesi depremzedeler için tekrar harekete geçti 

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla anlamlı bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyada toplanan malzemeler depremzedelere ulaştırılacak. 

ETSO’da Şubat Ayı olağan meclis toplantısı 

ETSO Şubat ayı olağan meclis toplantısında ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, ETSO Başkanı İdris Alan ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş önemli açıklamalarda bulundu. 

Teknokent’de kuluçka merkezi ve hangar tipi ofis binası yapılacak 

Fırat Teknokent’de 2023 yılında bir Kuluçka Merkezi Binası ve Hangar Tipi Ofis Binası yapımına başlanılacak. Vali Toraman ve Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

Rektör Göktaş’tan, Kılıç’a teşekkür plaketi 

2022 yılı TÜBA – TESEP Halil İnalcık özel ödülüne layık görülen İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kılıç’a, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş teşekkür plaketi verdi. 

ES Elazığspor'da Cüneyt Biçer dönemi

Teknik Direktör Ramazan Çelik'le yollarını ayıran ES Elazığspor, son olarak Eskişehirspor'u çalıştıran Cüneyt Biçer'le anlaşmaya vardı.

ES Elazığspor'da Ramazan Çelik dönemi bitti

ES Elazığspor, Teknik Direktör Ramazan Çelik'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Kadro dışı kalan Feyzullah Şahin, Elazığspor'a veda etti

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezon başından bu yana Teknik Direktör Ramazan Çelik ve takım kaptanı Mesut Saray'la sıkıntılar yaşayan Feyzullah Şahin Güneş, akşam saatlerinde kadro dışı bırakıldı. Genç futbolcu gelişme üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla camiaya veda etti.

Tutaş: ''Toparlanacağız, taraftarımızın şüphesi olmasın''

ES Elazığspor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, 52 Orduspor FK karşısında alınan farklı yenilgiyi yorumlayarak, ''En yakın zamanda toparlanacağız, taraftarımızın şüphesi olmasın' dedi.

Elazığspor sportif direktörü Tutaş: ''Kaybetmeme alışkanlığı edinen bir takım olduk''

ES Elazığspor sportif direktörü Alaattin Tutaş, Ağrı 1970 Spor deplasmanında alacakları muhtemel 3 puanın hedeflerini belirlemeleri açısından önemli olduğunu söyledi.

ES Elazığspor teknik direktörü Çelik: '3 maçta 7 puan çok önemli'

TFF 3. Lig 1. Grubun 4. haftasında deplasmanda Ağrı 1970 Spor ile karşı karşıya gelecek olan ES Elazığspor'da teknik direktör Ramazan Çelik, Elazığspor'a yakışan bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

Prof. Dr. Mustafa Temizer Koşusu'nu 'Hasan In My Heart' kazandı

Eski Elazığ Belediye Başkanı ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Temizer adına düzenlenen koşuyu Hasan In My Heart isimli safkan at kazandı.

Elazığspor'dan gündem değerlendirmesi

Elazığspor ikinci başkanı Ahmet Feti Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım ve Sportif Direktör Alaattin Tutaş düzenledikleri basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.